na cia del to upl kad kab tinkluose kanalai nesimetriski man pav senai aisku.
tik viena pastabele , norejau paklaust kur logika jei M planams greiciai tiek diena
tiek nakti nebekeiciami (ir as manau kad tai teisinga) o upl nakti 512 ??? juk galetu but
tiek diena tiek nakti 512 ? as jau geriau atsisakyciau koki 1000 down kad tureti nors ta 512 upl .
nakti reikia megot ir as miegu ,man jis nakti nereikalingas .
Del tu KTV planu .
Re: Del tu KTV planu .
Diena nėra jau resursu iš ko jį didesnį padaryti. Kai yra pikas ir dabar jau grafikai vietomis beveik iki lubų yra, o kai užsikištų Up kanalai, visims jokio ryšio nebebūtų.ma44 wrote:na cia del to upl kad kab tinkluose kanalai nesimetriski man pav senai aisku.
tik viena pastabele , norejau paklaust kur logika jei M planams greiciai tiek diena
tiek nakti nebekeiciami (ir as manau kad tai teisinga) o upl nakti 512 ??? juk galetu but
tiek diena tiek nakti 512 ? as jau geriau atsisakyciau koki 1000 down kad tureti nors ta 512 upl .
nakti reikia megot ir as miegu ,man jis nakti nereikalingas .
Negalvokit, kad aš koks buožė - atsisėdau ant maišo ir neduodu
Dieną prie to maišo eilė didelė stovi, todėl ir dalinu po nedaug, o naktį vienas kitas tik ateina, todėl ir atiduodu daug
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Jo čia tiesa pasakyta - kas iš to, kad tu nusipirkai teisę pripilti ežerą vandens, o turi tik 0.5 colio žarnelę, per kuria visa tavo hėbra ir bandys piltimartinuxxx wrote:Taip,tu į lankas.Srauto up yra nupirkta tiek pat kiek down,tik nėra technikos kuri galėtų tą up srautą mums tiekti,nes KTV tinklai turi labai siaurą up kanalą.
Šitą vietą kompiuteristai vadina butelio kakliuku - iš abiejų galų platu, o per vidurį - siaura. Iš abonentų - kiekvienas modemas leidžia perduoti iki 2 Mbps, iš BITĖS pusės bendrai leidžiama perduoti 300 Mbps per abu kanalus, o ciscai turi galimybę per visus 14 savo UP kanalų perduoti tik 44.8 Mbps (14 kanalų po 3,2 Mbps).
Kai pasidaliną šitą 44,8 Mbps 800 abonentų ir gaunasi po mizerį
Anksčiau skaitė, kad žmogui internetas reikalingas informacijai priimti - tai yra nusiunti trumpą užklausą, o paskui su pompuoji. Bet vat laikai pasikeitė atsiradus p2p technologijoms.
UAB "Parabolė" direktorius