arba http://www.lrytas.lt/-12312249551228971 ... %C4%99.htm
Atsakydami į apklausos klausimą įvertinkite, kad abonentinis mokestis su PVM didėtų apie 3 Lt
Ir kaip jus žiūrite į tai, ką pareiškė VISAT atstovė
Čia man primena banditišką taktiką išsukinėti rankas.
Jeigu kam dar kils klausimų - klauskite.----- Original Message -----
From: LKTA
To: Vladas Straupas ; Raimondas Gaidys ; Evaldas Latvenas ; Romanas Vareikis ; Saulius Gintautas ; Steponas Zepciukas ; Vaiva Zukiene ; Virginijus Jurgelevicius ; Zenonas Kiudulas
Sent: Wednesday, January 07, 2009 5:35 PM
Subject: Del Viasat Sport Baltic programos
Gerbiamieji,
Pasirodžius mūsų pranešimui spaudai Delfi, man paskambimo V.Marciulevičiūtė ir pareiškė, kad jai nepatiinka mūsų tarpusavio santykių aiškinimasis per spaudą. Aš jai įrodinėjau, kad mes privalėjome informuoti savo abonentus apie susidariusią situaciją, nes pasirodė spaudoje straipsniai sukiršino mūsų abonentus, kurie pradėjo aiškintis, kaip elgsis juos aptarnaujančios kabelinės televizijos. Ji su tuo sutiko, tačiau labai pyko, kodėl mes, siekdami informuoti klientus, peikiame Viasatą ir pristatome, kaip nepatikimą partnerį. Ji pasirengusi kitą savaitę susitikti su LKTA atstovais ir kalbėtis, tačiau prašė Jus visus informuoti, kad spaudos pranešimas, kuriame partneriai aiškinasi tarpusavio santykius jai labai nepatiko ir ji pasakė, kad toks spaudos pranešimas visiškai neįtakos tų sąlygų, kurias jie mums pateikė, įskaitant ir kainą. Pabaigoje Vilma pagasdino, kad tuo atveju, jei mes masiškai nepirksime VSB, ji atiduos šį kanalą TEO LT, kuris jau kreipėsi į Viasat su atitinkamais prašymais.
Pagarbiai
Juozas Jurelionis