KL Telšiuose
- bordaciokas
- Narys
-
- Pradedantis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Antenos užsigusios nebuvo,tiesiog darė abonentų skirstymą pagal IP,bei suderino greičius uz 50 lt gauname tiek,už 20 lt mažiau.N3xt wrote:Matomai liaudis pagaliau prapute Matai oro salygos nekokios buvo, tikriausiai antenos buvo jiem uzsnigusios =D
Aišku visa tai pajudėjo tik po RRT skambučio KL direktoriui.
Labiausiai nusipelnė panelė išdykus,kuri ir rašė skundus ir laiškus į RRT.
Tai pat nieko nebūtų pavykę be p.Stepono pagalbos,kuris papasakojo kur kreiptis,ir ko reikalauti bei prašyti.Širdingas AČIŪ jam.
Speedtest rodo viena,o per torrentus naktį eina 100 mbps t.y = ~10 MB/s dieną 3-5 MB/s tiek up tiek down,o speedtest rodo žymiai mažiau,įtakos turi Verslo tilto susijungimas su kauno tiekėjais mikrovisata ir pan.,nes kai jie atsiranda prie siuntėjų greitis pastebimai pakyla,todėl up gaunasi tikrai neblogas,o down tai pat.bordaciokas wrote:KL geras down,bet up tai patyliu...Torrentuose norek pasikelt rate verksi krovinom asarom
Be to jei taip jau dergiesi iš UP KL tai kaip pas mane jau 3,3 TB uploadinta ?
- bordaciokas
- Narys
Ratio master Juokauju,speedtest niekados nesamoniu nerodydavo,jeigu ir rodytu nesamones tai jo jau senai nebebutu...Kodel tokie greiciai?Todel,kad pvz seedina asmuo torrenta,ir is jo pradeda siustis per Torrent kitas asmuo su tokiu paciu Internetu,tai greitis pakyla iki tokio greicio koks buna siunciant per FTP . I ta pati ir upload ieina.martinuxxx wrote:Speedtest rodo viena,o per torrentus naktį eina 100 mbps t.y = ~10 MB/s dieną 3-5 MB/s tiek up tiek down,o speedtest rodo žymiai mažiau,įtakos turi Verslo tilto susijungimas su kauno tiekėjais mikrovisata ir pan.,nes kai jie atsiranda prie siuntėjų greitis pastebimai pakyla,todėl up gaunasi tikrai neblogas,o down tai pat.
Be to jei taip jau dergiesi iš UP KL tai kaip pas mane jau 3,3 TB uploadinta ?
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- bordaciokas
- Narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
butent kad VEIKDAVO as irgi peistu uz parabole buvau. nori pamatyti kas dabar? va sviezutelis:martinuxxx wrote:Yabadabadu kai bus optika,tikiuosi viskas bus gerai,o ir kada buvau Parabolės klientas,man internetas 97 % laiko veikdavo gerai.
Packets: Sent = 1191, Received = 761, Lost = 430 (36% loss)
cia 5 valanda vakaro. abejoju ar daeisiu iki forumo piko metu kad parasyt koks tada ping ir kiek prarastu paketu ir beje cia ne visiems tiap tikrai. zinau kad nesiskundzia. bet matau kad ne as vienas skundziuosi... todel realiai tik teo optika isgelbes marijos zeme
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis