Numatomi pakeitimai planuose

Moderators: Leonas, steponas

Locked

Kaip vertinate pakeitimus planuose?

Labai gerai
11
35%
Gerai
6
19%
Patenkinamai
9
29%
Blogai
5
16%

Total votes: 31

Buma
Pradedantis
Pradedantis

Post by Buma »

Tai jau tikrai nuo kada pagal torentus sprendziamas stabilumas? :lol:
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

Image va taip krauna videogaga,dingsta internetas kazkur
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

mail4acc wrote:va taip krauna videogaga,dingsta internetas kazkur
Kai taip bus, gal gali pabandyti pakrauti iš http://laiko.lt/video/Kaledos_bituciu_g ... /index.php
ir iš http://www.youtube.com/
ir įdėti čia rezultatus, nes kiek aš girdėjau pati gaga šudinasi :?
UAB "Parabolė" direktorius
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

ach...viskas aisku,gagos problemos. dekuj ;)
Mehanikas
Narys
Narys

Post by Mehanikas »

Buma wrote:Tai jau tikrai nuo kada pagal torentus sprendziamas stabilumas? :lol:
nuo tada, kai dauguma viską iš ten pradėjo siųstis ;D
N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

M-artin wrote:Aš matavau pagal seniau pateiktą Leono siūlymą aprašytą čia - http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7852&start=0
Manau, kad ten pateiktas serveris tinka irgi (matyti iš mano atliktų matavimų, aprašytų ankstesnėse žinutėse šioje temoje), nors kai kas ir kritikavo tokį matavimą.
Nors šiaip situaciją galima susidaryti ir iš speedest.net. :)
N3xt wrote: Kazi o kuo tiket ir is speedtest parodymu? pirmu treciu ar antru? va jum geros matuokles, vienos matuoja 10x perdaug, kitos matuoja pagal irgi velniai zino ka. Maziau ziuret i tuos sudus - geraja zodzio prasme
Aš visada kelis kartus matuoju su speedtest.net Jei internetas veikia stabiliai, tai rezultatas dažniausiai daugiau negu 100kbps matuojant kelis kartus nesiskiria. O tokie greičio matavimo skirtumai matuojant su speedest.net, man atrodo, parodo lygiai tą patį ką ir tušti tarpeliai per
Bandwidth monitor. :roll:
Neradaguok postu, nes nebesusigaudau kas kur :D Ten speedtesto parodimai skirtingi del jawos versijos ir narsykles, buvo atlikas tuo paciu metu su IE, mozilla, ir opera, skirtingi flasch updeitai skirtingi ir parodymai, tad iskart galiu pasakyt jog tas musu megstamas speedtest yra tikrai netikslus, nes jo parodimus as galiu pateikt kaip noriu - blogus arba gerus
Image
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

mail4acc wrote:Image va taip krauna videogaga,dingsta internetas kazkur
rapidshare irgi taip duoda specialiai kad pirktum uz pinigus greiti .
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

N3xt wrote: Neradaguok postu, nes nebesusigaudau kas kur :D Ten speedtesto parodimai skirtingi del jawos versijos ir narsykles, buvo atlikas tuo paciu metu su IE, mozilla, ir opera, skirtingi flasch updeitai skirtingi ir parodymai, tad iskart galiu pasakyt jog tas musu megstamas speedtest yra tikrai netikslus, nes jo parodimus as galiu pateikt kaip noriu - blogus arba gerus
Kai bus viskas sutvarkyta, būtinai pamėginsiu su keliomis naršyklėmis ir skirtingais atnaujinimais pamatuot, tikrai įdomu, ar gali taip speedtest parodymai nuo to priklausyt. :)
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
bordaciokas
Narys
Narys

Post by bordaciokas »

Kazko pakilo ms :/ jums nea? Image
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

bordaciokas wrote:Kazko pakilo ms :/ jums nea? Image
Kodėl į kauną tik 4 mbps? ar ne dvigubai daugiau turėtų būti?
bordaciokas
Narys
Narys

Post by bordaciokas »

diena 5mbps,nakti 10mbps
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

bordaciokas wrote:diena 5mbps,nakti 10mbps
Tai juk dabar jau savaitė kai viskas pasikeitė: jei gyveni Plungėj, turi optiką ir bet kurį "Spartusis" plana, greičiai yra tokie maždaug:

Image

Greičiai vienodi visą parą.
bordaciokas
Narys
Narys

Post by bordaciokas »

Megejas as :)
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

Anonymous wrote:yaba ,atleisk nors as tave del tavo ziniu apie ineta ir gerbiu ,bet cia tu nusisnekejai juodai . apie darba per sventes dabar ir tarybiniais nieko nezinai kaip matau ,tad man kyla klausimas kiek tau metu .jei esi jaunas tai be reikalo sneki apie tarybiniu laiku darbus , nieko nerauki . siulyciau padirbet Norfoje gal tada suzinotum kas ir kada nesuspeja - dabar ar tada . jeigu butu noras galeciau su tamsta padiskutuot darbu temom , dabar ir tada .
nepykit, bet save gerbiantys zmones norfoj nedirba :D

M-artin wrote:Aš matavau pagal seniau pateiktą Leono siūlymą aprašytą čia - http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7852&start=0
Manau, kad ten pateiktas serveris tinka irgi (matyti iš mano atliktų matavimų, aprašytų ankstesnėse žinutėse šioje temoje), nors kai kas ir kritikavo tokį matavimą.
tas mkatavimas butu aktualus jeigu visi tik ftp protokolu teisnaudotumem. tada jis kazka gal ir galetu parodyti bet tik jau ne printscreen budu :D dabar gi tai tik atsisspardyams nuo to kad neieskoti kur problemos. tai beje jau seniai aisku. tik niekas neatsauke to matavimo metodikos o nei kaikurie proto mokstai kaipo nmartinas dar netgi ir tebenaudoja :D

zodziu planus kai pakele taip technika uzsikiso. apie tai irgi buvau seniai seniai rases kad taip ir bus. oficialus ne debilu atsakymas buvo kad as debials ir nieko nesurpantu ir ta paratura temps ir temps dar. o realiai yra kad geriausi uatveju kas penktas paketas neapdorojamas. ziurint youtube gal ir nesijaucia nes ten srautas svarbu o visiems likusiems atvejams tai cia gaidernetas o ne rysys. padiziaukit 5mbs, tik greitai jau ir srautas nebevesh ne tia kad sesijos uzsikish... neimanoma, na neimanoma ant 2000m bnuvusio tinklo kaune aparaturos padaryti siuolaikinio tinklo su minimaliom islaidom kaip yra bandoma padaryt...

apie tai kad wikipedia skaitoma apie "MS" tai ... man net nejuokinga...
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Buma
Pradedantis
Pradedantis

Post by Buma »

Nezinau ar cia tik man taip, (Megejo - 3 planas), bet siuo momentu (16:25) bent jau is torento siuncia kaip , kad nakty :) 1.2~Mb/s.. Tai cia Steponai, jau kaip suprantu testavimai prasidejo ir megejams?
Locked