KL Telšiuose

Moderators: Leonas, steponas

bordaciokas
Narys
Narys

Post by bordaciokas »

KL geras down,bet up tai patyliu...Torrentuose norek pasikelt rate verksi krovinom asarom :D
panedelnik
Pradedantis
Pradedantis

Post by panedelnik »

bordaciokas wrote:KL geras down,bet up tai patyliu...Torrentuose norek pasikelt rate verksi krovinom asarom :D
Kaip kam ir koks planas.Pasiklausk martinuxxx kokie pas ji zveriski greiciai ;]
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

N3xt wrote:Matomai liaudis pagaliau prapute :D Matai oro salygos nekokios buvo, tikriausiai antenos buvo jiem uzsnigusios =D
Antenos užsigusios nebuvo,tiesiog darė abonentų skirstymą pagal IP,bei suderino greičius uz 50 lt gauname tiek,už 20 lt mažiau.
Aišku visa tai pajudėjo tik po RRT skambučio KL direktoriui.
Labiausiai nusipelnė panelė išdykus,kuri ir rašė skundus ir laiškus į RRT.
Tai pat nieko nebūtų pavykę be p.Stepono pagalbos,kuris papasakojo kur kreiptis,ir ko reikalauti bei prašyti.Širdingas AČIŪ jam.
bordaciokas wrote:KL geras down,bet up tai patyliu...Torrentuose norek pasikelt rate verksi krovinom asarom :D
Speedtest rodo viena,o per torrentus naktį eina 100 mbps t.y = ~10 MB/s dieną 3-5 MB/s tiek up tiek down,o speedtest rodo žymiai mažiau,įtakos turi Verslo tilto susijungimas su kauno tiekėjais mikrovisata ir pan.,nes kai jie atsiranda prie siuntėjų greitis pastebimai pakyla,todėl up gaunasi tikrai neblogas,o down tai pat.

Be to jei taip jau dergiesi iš UP KL tai kaip pas mane jau 3,3 TB uploadinta ? :lol:
Image
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

o as su paraboles uplaodu (15kb/s) turiu 70gb jau :P ;DDD
Mehanikas
Narys
Narys

Post by Mehanikas »

mail4acc wrote:o as su paraboles uplaodu (15kb/s) turiu 70gb jau :P ;DDD
Per kiek čia laiko? :D pas mane apie 20 tik LM :D
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

dar karta paminesiu kam uploadinti jei mazas uploadas? ratio master gali padet be problemu ratio pasikelt gi tokie zmones kaip martinuxx uploadins toliau reiskias nk neatsitiks :)
Mehanikas
Narys
Narys

Post by Mehanikas »

ant linux man neveiks ta progse, jauciu :/ ir siaip koks skirtumas, vipa ten turiu i ** :D kas ten tera metams nusipirkt i fsio ;D
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

nice wrote:dar karta paminesiu kam uploadinti jei mazas uploadas? ratio master gali padet be problemu ratio pasikelt gi tokie zmones kaip martinuxx uploadins toliau reiskias nk neatsitiks :)
cia tau ne trl.lt
bordaciokas
Narys
Narys

Post by bordaciokas »

martinuxxx wrote:Speedtest rodo viena,o per torrentus naktį eina 100 mbps t.y = ~10 MB/s dieną 3-5 MB/s tiek up tiek down,o speedtest rodo žymiai mažiau,įtakos turi Verslo tilto susijungimas su kauno tiekėjais mikrovisata ir pan.,nes kai jie atsiranda prie siuntėjų greitis pastebimai pakyla,todėl up gaunasi tikrai neblogas,o down tai pat.

Be to jei taip jau dergiesi iš UP KL tai kaip pas mane jau 3,3 TB uploadinta ? :lol:
Ratio master :D Juokauju,speedtest niekados nesamoniu nerodydavo,jeigu ir rodytu nesamones tai jo jau senai nebebutu...Kodel tokie greiciai?Todel,kad pvz seedina asmuo torrenta,ir is jo pradeda siustis per Torrent kitas asmuo su tokiu paciu Internetu,tai greitis pakyla iki tokio greicio koks buna siunciant per FTP . I ta pati ir upload ieina.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Tačiau reikalingi atitinkami susijungimai su didesniais tiekėjais,norint tokius bairius daryti.
Image
bordaciokas
Narys
Narys

Post by bordaciokas »

Nu jo,o pas KL daugiau gali tokiu bajeriu padaryt ,nes daugiau bendru vartotoju ten yra :cry:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Taip ir be to kaip minėjau aš 100 % nežinau,tačiau padeda tai kai verslo tiltas susijunges su kauno tiekėjais...
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

martinuxxx wrote:Aš jau geriau gausiu 10 mbps iš parabolės,tačiau žinosiu kad juos gausiu kiekviena diena,o ne kaip čia viena diena 100 mbps kita diena 100 kbps...
pasvajok kad tu juos turesi. parabolej dar baisiau nei KL :D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Yabadabadu kai bus optika,tikiuosi viskas bus gerai,o ir kada buvau Parabolės klientas,man internetas 97 % laiko veikdavo gerai.
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

martinuxxx wrote:Yabadabadu kai bus optika,tikiuosi viskas bus gerai,o ir kada buvau Parabolės klientas,man internetas 97 % laiko veikdavo gerai.
butent kad VEIKDAVO :D as irgi peistu uz parabole buvau. nori pamatyti kas dabar? va sviezutelis:
Packets: Sent = 1191, Received = 761, Lost = 430 (36% loss)

cia 5 valanda vakaro. abejoju ar daeisiu iki forumo piko metu kad parasyt koks tada ping ir kiek prarastu paketu :D ir beje cia ne visiems tiap tikrai. zinau kad nesiskundzia. bet matau kad ne as vienas skundziuosi... todel realiai tik teo optika isgelbes marijos zeme :D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Post Reply