Su Šentom Kalėdom !

Moderators: Leonas, steponas

Kaip vertinate Parabolės 2008 metis padarytus darbus?

Labai gerai
3
14%
Gerai
3
14%
Patenkinamai
10
48%
Blogai
5
24%

Total votes: 21

yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Re: Su Šentom Kalėdom !

Post by yabadabadu »

P.Steponai, as Jums simta kartu sakiau pasikonsultuoti su kuo nuors ish shalies. dabar gi Jus vadovaujates tu paciu sharashkinu patarimais metu metais. greiciausiai ir jus ishmislas foruam uzhdaryti. nes kai kruios Jusu ishsakytos mintys buvo netgi i placiuosisu interneto vandenis papuolusios. taip pat kaip ir Jusu pasvarstymai omnitel.news nes visos tos kalbos kad nuosavu IP turejiams kazkaip itakoja Jusu rimtuma tai kievienam nusimananciam juoka kelia :D o jau nekalbant apie pacia keitmo procedura... kiti klausimai irgi diskutuotini, tik kadangi man niekas uz tai nemoka tai darkit kaip tik Jums patinka. tik nesitikekit kad kam nors ispudi padarysit :D ispudi padarysit kai rysis bus stabilus o ne tai ka dabar tiekiat...
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
panedelnik
Pradedantis
Pradedantis

Post by panedelnik »

Maniau bus bent viena normali tema be kruvos nusiskundimu, bet kur tau, net per sventes taip nebuna, visokiu flinstonu, uzsiiminejanciu analiniu seksu su savo seima, kompu deka ...
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

steponas wrote:
ma44 wrote:kas siandien daroma ,kodel internetas blogas >?
Jeigu ką tas pakeis, galiu pasakyti, kad problemos yra su Telšių trečiu CISCO aparatu, prie kurio dabar ir dirbama. Sutariau kai pabaigs, kad man praneštų kas buvo ten tokio atsitikę.
zinoma kad pakeis . nerasinesim kas 10 min su pykciais ." zinojimas - jega ."
na stai po visu "kanciu" siandien sio momentu jau grazu ir jei taip laikysis ilgai ,tai bus zingsnelis i prieki .
Image
Image
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

ma44 wrote: Image
Kodel pas tave tiek mazai ms? 10 :o Patestuok i kauna jai gali
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

is ryto ir pas mane buvo 10ms, dabar 30ms, vakare manau bus sokinejima iki 100ms.
bordaciokas
Narys
Narys

Post by bordaciokas »

Jus savo neto plana parasykit ir miesta td bus aisq,db snekat apie ora vien tik..
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

o priek o cia planas ir ms? pingas nuo plano nepriklauso. jis turetu visa laika islikti stabilus. kai sokineaj ir skiriasi simtais kartu tai rodo sistemos nestabiluma. o jau srauto kiek gauni su tokiu sokinejimu sistemoj tai tik laiems reikalas. vieni gaus daugiau nei priklauso kiti isvis be interneto sedes.
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

bordaciokas wrote:Jus savo neto plana parasykit ir miesta td bus aisq,db snekat apie ora vien tik..
nebuk tikrai bordaciokas , prie ko planai pingui , o ar miestas neaiskus o ir planas aiskus jei sakau okei prie~ 2000 . matai kad tai buvo apie 12val Image
dabar 20:50 ,
kaunas truputi skiriasi .Image
N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

Na kagi....
Gražus vakaras šiandieną mus lydi, rytoi sulauksim bene dižiausios metų šventės :]
Pamirškime bent šiam perijodui viskas kas supa mus bloga, mintis užliekime šviesiom mintim, nepabūkime ir parodikime jog kitus metus pasitiksime su šypsenom, o ne krizių išbauginti :]

Žmogus gali labai daug, dar daugiau gali ir savo mintimis ir nusiteikimu, tad būkim pasikauste, žiurėkime visur su optimizmu ir palinkėkime vieni kitiems sekmės ir laimės :]
Paraboliečiai - Nėra namų be dūmų, bet yra išeitis juos išgairint, tad to jums ir linkiu, betkurioje gyvenimo situacijoje nepamesti sveiko proto :]

P.Steponai, stiprybės jums savo planams įgivendinti, triskart pasverkite ir tada veikite, nes apgalvotas žingsnis jums dabar labai svarbus... Ir aišku sekmės jums tiek darbuose tiek ir asmeniniam gyvenime, gražių švenčių ir ramių naktų :]

Su šv Kalėdom jus visus ;] P.s... dosnaus senio jums visiems ;]
Image
drageliux
Pradedantis
Pradedantis

Post by drageliux »

Vertinu pasikeitimus labai gerai... Tikrai labai daug ką padaratė 2008 metais. Galima net neligint 2007 padarytu dalykų ir 2008 metų. Didžiausi padaryti darbai jūsų buvo 08 metais tai: Optika Plungėje ir Planų padidinimas (Nes jeigu nebūtų pakeltas mano planui didesnis MB skaičius tai aš jums būčiau nešes ir nešes pinigus už papildomus MB :D. O dabar kitas reikalas :)). Aišku (tai tikrai ne visiems, nes visokie pingai jums kilsta ir pan...) man internetas lyginus 07 ir 08 tikrai buvo stabilesnis.. Paskaičiokim mano senus logus rašytus 07 ir 08. :) (Rašiaus ir šiuo metų ir preitų gedimu, bet atkleisiu tik svarbausias dalis)
2007 metais PARABOLĖS interneto logai:
475 buvo dingęs internetas
14 kartus buvo atitrukęs kabelis nuo dežutės (na biški plačiau - pas manęs yra dežė kur pareina TV ir visi kiti kabėliai kuo pareidavo ir KABILINIS internetas tai kadangi TV kabelis buvo lytotas su internetinių galu (daugiausiai buvo dirbta dėl to) tai buvo daug navarotų pas manęs :D.
................
Ir 08 metų:
2008 metais PARABOLĖS interneto logai iki optikos įvedimo:
47 buvo dingęs internetas
4 kartus buvo atitrukęs kabelis nuo dežutės (na biški plačiau - pas manęs yra dežė kur pareina TV ir visi kiti kabėliai kuo pareidavo ir KABILINIS internetas tai kadangi TV kabelis buvo lytotas su internetinių galu (daugiausiai buvo dirbta dėl to) tai buvo daug navarotų pas manęs :D.
................
Logai rašyti normaliai, ne iš lempos. :)

Dabar biški norėčiau pašnekėt bendrai dėl moderatorių. Kadangi aš dirbu su programavimo kalbą viena (PHP). Tai norėčiau pasakyt, kad galėtu pasirašyt sistemą "Moderatorių logai". Logint kada daro tai Modai ir kada. O kanors pasodint prie admin valdymo ir tegul sėdi ir žiūri ką daro visi moderatoriai. Dabar - prastas moderatorius ar kas... Ne man čia sprest, bet jeigu jis "iš lempos" rakina visas temas ir pan... tai aišku, kad čia jis viska daro neturėdamas ką veikt, bet jeigu yra kokia taisyklė kuria pažeidžia ta temą tai būtinai reikia ją rakint..

Ir visus sveikinu SU ŠVENTĖM. Kučios gal nesipykit jūs pagaliau :?:, o rytoj jau KALĖDOS. Linkiu, kad kalėdų senelis atneštu Steponui maišą pinigų, o visiems LAIMĖS ir DŽIAUGSMO.
Last edited by drageliux on Wed Dec 24, 2008 9:42 pm, edited 3 times in total.
Dok durniems žmonėms kelia, o pats palauk.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

drageliux wrote:Ir visus sveikinu SU ŠVENTĖM. Kučios gal nesipykit jūs pagaliau :?:, o rytoj jau KALĖDOS. Linkiu, kad kalėdų senelis atneštu Steponui maišą pinigų, o visiems LAIMĖS ir DŽIAUGSMO.
Pimsiu, paimsiu, kaip tik Telšių optikai bus :D
Būtų gerai, kad čia kas iš Šialių banko tuos linkėjimus išgirstų :idea:
UAB "Parabolė" direktorius
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Na, tai su šv. Kalėdom visus!! :)
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

Nu su sventiem visus :D :x-mas: :drinking:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Noriu palinkėti Steponui,sėkmingai plėtoti verslą,o tai pat įvesti optiką Telšiuose.

Kas dėl natrix,moderavimo,jis šaunus žmogus,o yabadabadu,šoksta kaip visad iki lubų ir jį dergia,jei reikėjo rakinti temą,matyt buvo pagrindo tai daryti.
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

martinuxxx wrote:Kas dėl natrix,moderavimo,jis šaunus žmogus,o yabadabadu,šoksta kaip visad iki lubų ir jį dergia,jei reikėjo rakinti temą,matyt buvo pagrindo tai daryti.
Jau rašiau, kad gerbiamas natrix nėra šio forumo moderatorius, o tik duoda pasiūlymus - ką gali daryti ir kiti forumo dalyvai :!:
Moderuoju forumą aš, temas rakinu irgi tik aš vienas 8)
UAB "Parabolė" direktorius
Post Reply