Interneto greicio testavimas

Moderators: Leonas, steponas

_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Paraboleje manau tradicija kelias dienas gerai ir paskui vel viskas is pradziu...

Image

Man idomu kodel toks didelis ms?
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

siaip tai isheigine diena ir pikas arteja - nereikia stebuklu tiketis tokiu laiku :/
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Kas dėl srautų valdymo irangos,patarčiau jos nepirkti,kadagi Bittorrent tinklai gali pereiti ant http portu,kurių jusu brangioji iranga nebeatskirs,o pereiti ant http portų turėtų todėl,kad jei būtų priimtas toks istatymas kad ISP turėtų blokuoti P2P,nenorit netikėkit,bet kalbėjau su labai rimtais žmonėm,dėl šito dalyko,Kas dėl siurbikų tu yabadabadu to nesuprasi,tiesiog galėčiau išvardinti Steponui abonentus kurie mane "atperka" ta prasme turi neribota plana už 40 lt o prasuka ~0,5-2 GB,o tokių yra ne 5 ir ne 10,todėl galbut aš jam nenaudingas,bet atsiperku su tais kuriuos parekomendavau ateiti i parabole,ir ne tik atperku o jis dar ir naudos turi,taip kad nereikia čia pezėti,o kad siurbikams sudaro sąlygas siurbti,tada gaunasi gera reklama,pačiai parabolei,ir išlieka gero interneto vardas ir prestižas,o tu to nesupranti ir tau atrodo kad tai visiškai nesvarbu. :?
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:tai Jus zhadate uzpirkti pakankamai srauto kad netgi piko metu nesijaustu trukumas? o likusia paros dali koks kanalo apkrovimas tada bus? ish mano puses tai skambes keistokai, bet man visa tai atrodo kazkoks kosmosas... ta prasme ishlaidavimas... jeigu 10% vartotoju butu kazkaip atskriti ir jiems ribojamos sesijos ar srautai ar dar kas nors, tai ir dabartinio kanalo uztekotu kiaura para delfistams juk ar ne? kazkaip neitiketinai skamba kai Jus zhadate del 10% abonentu tureti maziau pelno... man kazkaip nesuprantami tie dalykai :/
Čia yra daug tiesos ir atskiri katilai būtų sveika gal būt, bet paskaitykite čia, nors senai parašiau, kad dabar dar srautų nėra kiek reikia piko metu, bet duotu momentu dabar lietuva nesikemša ir pingo grafikai gražūs yra, net 8 ms į BITĖS V-tą serverį nesiekia :
_LArX_ wrote:Paraboleje manau tradicija kelias dienas gerai ir paskui vel viskas is pradziu...

Image

Man idomu kodel toks didelis ms?
Gal galite patari ką aš turiu tokiais atvejais daryti :?:
martinuxxx wrote:Kas dėl srautų valdymo irangos,patarčiau jos nepirkti,kadagi Bittorrent tinklai gali pereiti ant http portu,kurių jusu brangioji iranga nebeatskirs,o pereiti ant http portų turėtų todėl,kad jei būtų priimtas toks istatymas kad ISP turėtų blokuoti P2P,nenorit netikėkit,bet kalbėjau su labai rimtais žmonėm,dėl šito dalyko
Pasenusi informacija. Atšviežink info ir paskaityk http://board.parabole.lt/viewtopic.php?t=7712
Šita įranga turi keletą anlizės lygių ir atpažįsta netgi koduotus paketus. T.y. "pasveria" konkretaus vartotojo srautą ir nusprendžia kokie servisai pas jį veikia ir ... p2p į eilės galą.
Last edited by steponas on Tue Mar 11, 2008 8:40 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

martinuxxx wrote:Kas dėl siurbikų tu yabadabadu to nesuprasi,tiesiog galėčiau išvardinti Steponui abonentus kurie mane "atperka" ta prasme turi neribota plana už 40 lt o prasuka ~0,5-2 GB,o tokių yra ne 5 ir ne 10,todėl galbut aš jam nenaudingas,bet atsiperku su tais kuriuos parekomendavau ateiti i parabole,ir ne tik atperku o jis dar ir naudos turi,taip kad nereikia čia pezėti,o kad siurbikams sudaro sąlygas siurbti,tada gaunasi gera reklama,pačiai parabolei,ir išlieka gero interneto vardas ir prestižas,o tu to nesupranti ir tau atrodo kad tai visiškai nesvarbu. :?
Būtų prisukta piko metu tau greičio ir vis tiek niekur nepabėgtum. Tarkim prasuki 150GB, tai tarkim paprastas delfininkas prasuka 3GB, tai tu atstoji 50 tokių, nemažas skaičius jo? 50*40=2000Lt, tu sumoki 60Lt. Dėl panašių į tave yra perkamas didesnis srautas, ir dėl ko lieka mažiau pinigų optikai. Žinoma niekas tavęs nevaro, čia tik šiaip pamąstymas. Tad jei piko metu per, o gal ir dienos metu kažkiek pakoregotų p2p greičius mėgėjams, susitaupytų truputis tų pinigų.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Kai biški viskas nurims - grįšiu matyt dar prie atskirų katilų, kol srautų valdymo įrangą įsigysiu :?
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Čia nežinau ar atsakysit, bet kiek apytiksliai kainavo optikos įvedimas Plungėje? Jei kažkokia paketų paskirstymo aparatūra kainuoja ~50000 eurų... :roll:
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

M-artin wrote:Čia nežinau ar atsakysit, bet kiek apytiksliai kainavo optikos įvedimas Plungėje? Jei kažkokia paketų paskirstymo aparatūra kainuoja ~50000 eurų... :roll:
Apie 350000 Lt
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

steponas wrote:
M-artin wrote:Čia nežinau ar atsakysit, bet kiek apytiksliai kainavo optikos įvedimas Plungėje? Jei kažkokia paketų paskirstymo aparatūra kainuoja ~50000 eurų... :roll:
Apie 350000 Lt
arba Jus kazhkas begedishkai melzia arba parabole turi kuuuur kas daugiau abonentu nei ash isivaizdavau iki shiol... 100k euru tai cia... nu nezinau nezinau :/ man ta suma panashi i web pusalpio kurima uz 15k lt :/
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

dar daeisim iki to kad telšiam ivesti optikai,pinigų reiks žymiai mažiau nes yabadabadu išsiaiškins,kodėl tiek daug ji kainavo Plungėj :lol:
Image
N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

Ka jus norit, ziurekit saita net pajungiau pas save ir veikia :D
http://84.32.178.38/ :D pabandimui cia isimeciau betka =D
vadinasi nera dar taip blogai kaip atrodo:D
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Pats laikas iš numirusių prikelti štą temą.
Būtų gerai, kad pabandytumėte pratestuoti taip, kaip I-me mano poste prašyta.
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

steponas wrote:Pats laikas iš numirusių prikelti štą temą.
Būtų gerai, kad pabandytumėte pratestuoti taip, kaip I-me mano poste prašyta.
manim niekad netikejot, bet jau uzmirsot ir ka omnitel.news ape shia Jusu testavimo metodika zmones sake? :D jeigu norit irodyti kad teikiat paslaugas tai nereikia taip vargti kaip ten apraset. esme kad tas testas niekinis ir realios situacijos neparodo.
N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

Na biski atsukau sau kraniuka ir paziurejau ar perjungimai i nauda.
Image

Na berots kolkas norm viskas, padejo tie darbeliai, nes naktim turedavau bedu pastoviai su interneto srautu...

Kaip ten tiksliai viskas kapeika i kapeika nzn, veliau galesiu prasitestuot.
Image
bordaciokas
Narys
Narys

Re: Interneto greicio testavimas

Post by bordaciokas »

Image
Post Reply