tai va per jusu meistra kazkoki tai teko sendien menturios mizalyne t.y sklepe sedet 1h laiko. klausiau kaip mac adresa pakeist kazkaip mane ivele y vagyste kompiuterio is anderneto meistro tai PYZDEC nezinau kaip ce baigsiai greiciausiai teks kazka y teisma paduot
nice wrote:tai va per jusu meistra kazkoki tai teko sendien menturios mizalyne t.y sklepe sedet 1h laiko. klausiau kaip mac adresa pakeist kazkaip mane ivele y vagyste kompiuterio is anderneto meistro tai PYZDEC nezinau kaip ce baigsiai greiciausiai teks kazka y teisma paduot
Gal tu kartais apsiputes siuo metu ?ypac tavo sakynis kazkap mane ivele.... kazkaip taves negali ivelt arba pats isivelei arba pakisa, kitokiu budu nera.... o zinai dont smoke any more....
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
nice wrote:tai va per jusu meistra kazkoki tai teko sendien menturios mizalyne t.y sklepe sedet 1h laiko. klausiau kaip mac adresa pakeist kazkaip mane ivele y vagyste kompiuterio is anderneto meistro tai PYZDEC nezinau kaip ce baigsiai greiciausiai teks kazka y teisma paduot
Būtų įdomu sužinot kokiu būdų tai įvyko. Jei nenori visiems pasakoti - parašyk man PM.
Kaip suprantu, jis atėjo pas kažkoki meistrą iš anderneto pas jo sklepe ir paklausė apie mac'a kaip pakeist, o tuo metu kažkur tas meistrelis pastebėjo, kad kažkas dingo [kompiuteris berods, nešiojamas turbūt] iš jo ir apkaltino vagyste iš meistro. Taip va supratau esme
istrinkit kas sita tema nes tingiu aiskint o pirmasis postas buvo kai dar liko ytuzis gryzus is policijus esme tame: jog gavosi sutapimas mano paklausimas kaip pakeisti mac adresa ir vagiu prigavimas jiem prisijungiant prie interneto. gavosi taip jog ce as norejau tam laptopui pakeisti mac adresa... jei meistrai pasitiketu paraboles vartotojais butu kitaip...
nice, ko ištrynei ir visiškai perrašei paskutinį savo postą
Įdomu, kaip tu padėjai kaltininką surast
Kažkodėl nemanau, kad visi Parabolės abonentai šventieji
o tai visi kad nustebe kad nice vogtais daiktais prekiauja jis gi ne karta ir ne 2 rode netgi kuom. negi tikrai manot kad vaikas perka ir perparduoda? paskui buvo skelbimas kur isvis padevetu daiktu nereali pasiula. keista kad iki siol nieks nebuvo jo uzdares
nice wrote:pazystama turiu kuris tokiom blogybem uzsiima pasiteirajau akurat jis kadangi man skolingas buvo tai ir nuejo prisiduot
cia jis aiskiai pasako kas jo kompanija ir draugai . na jis dar naivus ir galvoja kad vogta daikta parduot ne nusikaltimas ,uztat taip atvirai issiduoda .