KL Telšiuose

Moderators: Leonas, steponas

stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

steponas wrote:... nes optika naudojasi tik pusė abonentų. Ir tai buvo pasiekta tik per prievartą – naujus ar pakartotinai besijungiančius abonentus jungiame tik prie optikos, taisant gedimus irgi primygtinai siūlome jungtis optika. Kiti sėdi su modemais ir padarius ten didesnius greičius, paprasčiausiai užsikimštų įranga ir interneto tada nebeturėtų visi, kurie naudojasi modemais. Kad ten padaryti didesnius greičius, reikia pirkti naujus CISCO aparatus, kur vienas naujas kainuoja apie 60000 Lt, o padėvėtą gal ir pavyktų rasti už kokius 20000 Lt.
Dabar jų yra Plungėje 2 ir Telšiuose 4. Tai, kad bent padubliuoti ir pakelti greičius bent 50%, tai reikia 6, kas mažiausiai kainuotų 120000 Lt. Padarius tokį veiksmą apie optiką Telšiuose reikėtų pamiršti.
Klientai nesidomi optika, nes, ko gero, nemato didelio skirtumo kainų ir greičių atžvilgiu - pasiūlykit ką nors įspūdingo lyginant su KTV ir pamatysit, kad Parabolės modemų Plungėje neberasit nė su žiburiu. Čia tik palyginimas.......

O štai paskaičius apie reikalus su CISCO - stalčius nukrito iki pat žemės: pasirodo, kad miegas ant laurų buvo žymiai gilesnis, nei eilinis klientas galėtų kada susapnuoti :lol: :lol: :lol: Juk ateis diena kai kažkuris iš tų dviejų CISCO Plungėje ims ir paprasčiausiai nusmigs. Kol surasit naują ir prijungsit, kas tuo metu atliks "greitą ir stabilų ryšį visą parą"? Čia jau būtų letargas ant laurų. Kai mokiausi muzikalkėj, tai nuo pat pirmų dienų kalė į galvą: "Kol rankos groja pirmą taktą, galvoje grosi jau antrąjį, t.y., visada nors vienu taktu į priekį!"
argri
Naujokas
Naujokas

Post by argri »

atsiverskit KL reklaminį puslapį ir po to PARABOLES.Pažvelkit į skaičius žmogaus, nelabai nusimanančio apie visus ten mbps ir t.t.bet mokančio skaičiuoti pinigus,akimis.O juk tokių didžioji dauguma.Ir rezultatas kažkiek-nulis paraboles nenaudai.Ponai iš paraboles-arteja krize ir daugeliui vartotojų tas 10 ar 20 lt bus labai svarbus.
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

argri wrote:atsiverskit KL reklaminį puslapį ir po to PARABOLES.Pažvelkit į skaičius žmogaus, nelabai nusimanančio apie visus ten mbps ir t.t.bet mokančio skaičiuoti pinigus,akimis.O juk tokių didžioji dauguma.Ir rezultatas kažkiek-nulis paraboles nenaudai.Ponai iš paraboles-arteja krize ir daugeliui vartotojų tas 10 ar 20 lt bus labai svarbus.
Dar vienas atejo pranasas.... Kur tu ta krize matai? Desra valgai prastesne? nebeiperki alaus? nebeuztenka lesu su automobiliu vazinet? Nejuokinkint cia lietuvos valdzia tiek ispute ta krizes burbula, ziurek latvija merdi, o ir tai tiek garsiai nesaukia kad mums PYZDA, kaip daro lietuviai.... Nejauciu as jokios krizes, ir manau kad nlb eilinis vartotojas ja ir pajus....
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

nesuspejau,nitro pirmas suregavo. ne tik valdzia ,ziniasklaida prisispyrusi vis klausdavo ir klausdavo : kaip iveiksit krize,kaip iveiksit krize ir panasiai . be to ta pagave visokie tridalai ispliauskina po visa "stikline " (is kazkokios jumoro laidos) .tegu visi meta rukyti ir tai beveik pavalgymui uzteks kas susitaupys .Uspaskich kad ir "nemokytas" (diploma nusipirko) bet graziai kazkada cia pasake .necituosiu, tridalam vistiek nieko nesako . buvo blokada ,tikrai dusioj pagalvodavau negerai,bet garsiai niekam apie tai neisireiksdavau ,gaudavom i diena 10 l benzino ir vaziuodavom tik kur svarbiau . blogai - ieskok iseities is padeties ir sukis ,galvok dirbk , o ne tauzyk ir panikuok tai visiem bus geriau . as manau pavalgysiu taip pat kaip ir iki siol . gyvenu ramus kaip belgas .
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

as irgi manau kad krizes burbulas dirbtinai ispustas. bet tik ateitis parodys. o realiai krizes pozymiai jau matosi ir smarkiai. pvz pardavimai tiek prekiu tiek paslaugu srytyj labai smarkiai smuko. o jeigu paziuretumet kiek turto atsirado parduodamo is varzytiniu tai gal taip garsiai ir nesauktumet kad krizes nera. tiek masina siu metu gamybos tiek buta siu metu statybos jau kalima isigyti smarkiai pigiau. esme tik ar verta nes greitai bus galima dar pigiau isigyti :D o kad krize ir infliacijos suolis bus tai faktas. o tada ir paziuresim ar sugebesit is to pacio atlyginimo isigyti ir alaus ir netgi duonos :D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
argri
Naujokas
Naujokas

Post by argri »

pirma aš savęs pranašu tikrai nelaikau ir labai norėčiau klysti dėl visu piniginiu reikalu ,bet del to neverta kibti vienas kitam į atlapus.laikas parodys kas buvo teisus.O postą rašiau todėl kad jei PARABOLE Nesiims kažkokių priemonių tai jos laukia liūdni laikai.KL reklama apklijuota vos ne kiekviena TELŠIU laiptine.reklama didelė jėga ir ji galvą susuka daug kam.90% žmogelių nieko nenusimano mbps,ping,ir t.t. O pagal reklamuojamu srautu kiekio/kainos santykį parabole prakiša
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

argri wrote:Ponai iš paraboles-arteja krize ir daugeliui vartotojų tas 10 ar 20 lt bus labai svarbus.
Kad tų ponų iš parabolės tik aš vienas čia ir esu, bet daugiau matyt ir nereikia.
Aš jau minėjau, kad kokia ta krizė besėlintų, aš už dyką dirbti negaliu, o taipogi negaliu varžytis tokiu būdu su juoduoju bizniu ir užsienio pinigų maišais. Kaip bus - taip bus, man trauktis nebėra kur - jeigu jau žmogus negali už mėnesio paslaugas net 20 Lt sumokėti, tai tikrai hana - krizė jau atsėlino į mūsų namus ir "спосайся кто можeнт".
Gali aišku atsitikti ir taip, kad monopolistai ir juodojo bizno pinigai pasinaudos tuo sąmišiu, kurį dabar valdžia kartu su bankais daro norėdami pateisinti grobuoniškus savo veiksmus - tokių pavyzdžiu netrūksta. Aišku dempingas čia yra pats efektingiausias dalykas tokiam tikslui pasiekti. Paleidi už dyka kokius metus ar du ir smulkiųjų ar vidutiniokų kaip nebūta. Nors mano patirtis su Mikrovisata ir čia leidžia turėti vilties.
Bet tai nėra labai staigūs procesai ir aš, žiūrėdamas į rezultatus, spėsiu sureaguoti ir gal neliksiu tuščiom kišenėm, nors gali būti visko.
UAB "Parabolė" direktorius
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

p.Steponai, suprantu Jusu susierzinima. bet mes tik bandom Jus informuoti kad Telsiuose kiekvienoj laiptinej, o kai kur ir netgi kiekvienam auskte priklijuota KL propagandos. jeigu manot kad uzrasas 50% nuolaida tik atbaido zmones tai Jus neteisus. nesakau kad reikia panasius lapelius klijuoti nes tikrai neraprasmes kai neturi ka pasiulyti. arba kad kainas leisti per puse. bet kad reikia kazka planuoti tai faktas. stenkites nesusierzinti kai mes Jus informuojam. suprantu kad sunku bet mes tai darom ne tam kad Jus suerzinti. tikrai. net jeigu kartais gali pasirodyti ir atvirskciai mestik bandom informuoti.na ir tiketis kad stovint vietoj ir nieko nedarant ir nepalnuojat tai irgi kiek naivoka. kartais imanoma ismastyti akciju kurios nuostoliu neatnes o skambes labai viliojimai. bet be Jusu niekas to negali ismastyti kadangi nezinom tikruju planu...
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Labai atsiprašau, jeigu pasirodė kad mane tai erzina. Aš kaip tik čia tam ir sėdžiu, kad tokius dalykus išgirsčiau. Kitokių šansų sužinoti kas darosi vietoje aš neturiu - randuosi toli.
O su tuo, kad reikia kažką tokio sugalvoti kad žmonės bent mūsų nepamirštų, tikrai reikia. Tik aš vis neapsisprendžiu ką jiems parašyti, kada skaičiais negaliu girtis ir ką nors siūlyti už dyką negaliu. Vien tik pasveikinti su Kalėdom kažkaip juokingai atrodys, o ir kainuoja ne pigiai. Šiandien buvau Plungėje ir kalbėjau su Algiu Šimkevičium, kad jis tokį pasveikinimą paleistų per savo "Telšių krašto televiziją". Vis geriau negu nieko.
UAB "Parabolė" direktorius
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Na, tai neatsirado iš forumo susigundžiusių pasinaudot KL akcija?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

Labai subankrotuotumete jai toki vaizdeli zmones isvystu pajeme lankstinuka?
Kiek pamenu ir seniau duodavot nemokamai interneta uz metu sutarti 3 menesius is kito abonento, tai kodel svenbciu proga jums nepadarius kazka panasaus ir tuopaciu nepareklamavus saves?

Image

Kiek pamenu ir seniau duodavot nemokamai interneta uz metu sutarti 3 menesius is kito abonento, tai kodel svenbciu proga jums nepadarius kazka panasaus ir tuopaciu nepareklamavus saves?
Image
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

sugalvota puikiai. be to reikia kad mieste būtumėt matomi - dabar Parabolės būstinė sutemus skendi tamsoj - juk V.Danilevičiaus firmoj Plungėje, manau už kelis šimtus pagamintų padorią švieslentę su užrašu PARABOLĖ. Visi tie dalykai, kuriuos mes nuolat siūlom gal ir neneš momentinio pelno, bet yra atkreipiantys klientų dėmesį - o tai duos pelną ne tiesioginiu, bet kažkokiu tai kitokiu pavidalu. Kad ir kokią smulkmeną bedarytumet, kad atkreipti dėmesį - darykit - svarbiausiai, neatrodyti mirusiam :D
N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

Kas liecia iskabas plungeje dar pakenciama sutuacija palyginus su telsiais, ten vopse nezinodamas net nepastebesi jog ten kazkas apart numysto barako dar egzistuoja.
Kaip stepas minejo svieslente nepakenktu, truksta tam lesu? Rasykit man ir iskaba paderinsim uz savikaina, nesvieciancia bet bent padoriai matoma dienos metu. Galu gale tai pakabinus galima uzkabint ir pora prozektoriu salia, tai bus ir matoma.
Image
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

N3xt wrote:Kas liecia iskabas plungeje dar pakenciama sutuacija palyginus su telsiais, ten vopse nezinodamas net nepastebesi jog ten kazkas apart numysto barako dar egzistuoja.
Kaip stepas minejo svieslente nepakenktu, truksta tam lesu? Rasykit man ir iskaba paderinsim uz savikaina, nesvieciancia bet bent padoriai matoma dienos metu. Galu gale tai pakabinus galima uzkabint ir pora prozektoriu salia, tai bus ir matoma.
Tai Telšiuose Parabolės būstinė įkurta barake :?: :?: :?:
N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

Taip barake, tipo didelis barakas ten =D Stovi sioke tokia iskaba, maziukas bliudas su apiblukusiu paraboles uzrasu... ten tikrai reiktu korekcijos, niekas nesako patalpu keist nors jos tikrai nlb mielos, bet bent pasidaryt labiau matomam, gi ne piratu bunkeris parabole yra...
Image
Post Reply