IP adresu keitimas

Moderators: Leonas, steponas

steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:a cia su ip keitimas susrishta kad modemas kas 5min persileidzia?
Vakar Vilniaus 12 tvarkė optinį imtuvą. Šiandien aplinkiniuse namuos, kuriuos apjungia šitas nodas, derina namo stiprintuvus, nes lygiai yra nenormoje - vienur truputi didesni, kitur truputi mažesni nei norma. O tai gali būti įvairių kitų nesklandumų priežastimi.
Turėtų iki vakaro baigti derinti.
Tik keista, kad jūs tokus dalykus jaučiate, nes modemų lygių ribos, kuriuose jis turi gerai dirbti, yra daug didesnės negu dabartiniai nukrypimai. Nebent derinant visai išjungia stiprintuvą.
Atsiprašau už nepatogumus.
UAB "Parabolė" direktorius
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

Dziunys:
neimanoma gyventi
na jei neymanoma zudykis :lol:
as biski ne y tema bet kiek kainuoja kabelio metras kur nuo modemo iki pc eina. turiu apie 200m parduociau papigiai :)
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

p.Steponai, Jus i ta modemu persikrovimu statistika ziurite? ji tikrai veikia? as skundziuosi tik kai kas 5min persikrauna. kad persikruana kelis kartus i diena as jau nebeimu i plaucius. dabar sako akd jauciate... cia ne jauciate, cia nervu gadinimas. ir taip labai daznai paskutini menesi kaip jau esu ne karta rases. praeita krta dar nustebot kad ivis jokiu profilaktiku neturejo buti kai man taip pasake.... zodziu stabilumas ir operatyvus taisymas :D

UPD: parasius siazinute kaip tik vel dingo :D palaukiua kol modemas persikraus ir refresinau. kitur refresh nepadeda - tenka is naujo rasyti. ir taip tikrai ne karta per diena buna. saket kad turetu matytis tai nes kazkokia statistika uzvesta....
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:UPD: parasius siazinute kaip tik vel dingo :D palaukiua kol modemas persikraus ir refresinau. kitur refresh nepadeda - tenka is naujo rasyti. ir taip tikrai ne karta per diena buna. saket kad turetu matytis tai nes kazkokia statistika uzvesta....
Pirmiausia dėl technikos.
Kiek pamenu dėl to Jums keitė modemą, bet nepakeitė jo maitinimo bloko. Buvau sutaręs, kad ir jį pakeis.
Ar pakeistas :?:
Antra - jau nuo vakar aie Vilniaus 12 esančiuose namuose, tame tarpe ir Jūsų, vyksta siprintuvų derinimas. Kol jie nebaigs šių darbų jokia statistika nepadės.
Trečia - tose lentelėse tiek visokių skaičių, kad mano galvai jau sunku ir susigaudyti kas ten yra. Tuo labiau, kad negalima tiksliai pasakyti ar čia tikrai tas CISCO užregistravo būtent modemo persikrovimą. Ten perdaug gudru, kad aš suprasčiau.
PING'ų grafikų statistika yra sukonfiguruota 20 paketų per 60 sekundžių ir ten matosi, kad yra nutrūkimai, bet jų yra nedaug, tad irgi negali pasakyti ar su kuo surišti dėl ko taip buvo.
Galvoju, kad derinimo darbai irgi nebuvo pradėti šiaip sau ... :?
Kaip visada prieš Kalėdas velniškai daug visokių reikalų yra ir nedaeina iki visko rankos, kad pačiam visur pačiupinėti :(
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

o tai norm statistikos kad toks ir toks modemas uzsiregistravo 57 kartus per diena nera? nes tada reiketu susirupinti... nebent visi modemai cia taip persikraudineja ir kai kas bando ta statistika slepti? :D nes tikrai nemanau kad cia maitinblokio problemos...
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote: nes tikrai nemanau kad cia maitinblokio problemos...
Velniams reikia galvoti - maitinbolkis geras ar ne.
Komplekte yra imi ir keiti.
Negi sunku seną iš rozetės ištraukti ir naują įkišti :?:
Pas mus yra ne viena dėžė tokių nustipusių maitinblokių dar nuo NEMO laikų.
Supraskit, kad čia yra piguva ir ne kitaip, kaip kiniečių darbas.
Tad ko iš tokio daikto reikalauti - keiti ir negalvoji.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Rytoj, gruodžio 10 d., nuo pat ryto keis IP adresus Plungėje.
Bus ryšio nutrūkimų.
Atsiprašau už nepatogumus.
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

kai optka tai pirma plungej. kai eksperementuoti su klientais tai pirma telsiai. kai viskas jau daugmaz susigulejo tai ir plunges ip galima keisti? :D

beje dalis interneto sventai tiki kad tie naujieji paraboles ip priklaso italijai ir atuomatishkai gali pasiulyti italishka puslapio versija, kai kur neilesiti ir t.t. :D
bordaciokas
Narys
Narys

Post by bordaciokas »

Ar del siu dalyku gali neatidaryt kaikuriu webu?Pvz man neveikia www.hostex.lt :(
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

bordaciokas wrote:Ar del siu dalyku gali neatidaryt kaikuriu webu?Pvz man neveikia www.hostex.lt :(
Gali, nes mūsų IP yra nauji ir ne visi DNS serveriai dar juos pažįsta. Bet per keletą dienų turėtų viskas susitvarkyti.
Bet jeigu yra kokių problemų ar įtarymų - rašykite.
bordaciokas
Narys
Narys

Post by bordaciokas »

Aisq
panedelnik
Pradedantis
Pradedantis

Post by panedelnik »

Saunu.Tikiuos daugiau ip adresu keitimu nebenumatoma ;]
Dziunys
Narys
Narys

Post by Dziunys »

Andernetas atsigaves .... Jauciu reiks pereit man..

Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Ne ta tema pasirinkai kalbet apie anderneta, o ir beto nesigirk savo veiksmais, o imkis ju nes uzknisa tokie kur tik kalba ir nieko nedaro.....
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

is kur zinai kad nieko nedaro? man tie greicia buve nebuve, bet kai pamatau 9ms ping tai seiles pradeda teketi... rysys tikrai geresnis ten...
Post Reply