KL Telšiuose

Moderators: Leonas, steponas

martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

M-artin wrote:Svarbu Parabolei, kad abonentų prieaugis būtų, o ne mažėjimas. Kol tai bus, kaip Steponas sakė, jūs jam nereikalingi. :D
Reikalingi,nereikalingi,jei šoksit auksčiau už KL,mes ir neprašomi pareisim,kadangi Steponas tiesiogiai sutarčių sudaryme nedalyvauja :lol:
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

p.Steponas viska jau atsake. tik del tu serveriu i kuriuos testuoji tai ne visai teisybe. problema paciuose serveriuose - jie tokiu greiciu nepalaiko kaip martinuxxx namu internetas uz 40lt :D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Kaip tai nepalaiko ? :lol: Tai kaip jie mano interneto greitį pratestuoja?Juk kad ir tas pats peeringas skaitosi,kaip normalus LT srautas,nes man visiškai nesvarbu ar per peeringa gaunu failą ar per normalų internetą.
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

martinuxxx wrote:Kaip tai nepalaiko ? :lol:
Va taip ir nepalaiko - išpirko kokį 1 mbps ar 2 ir atiduoda visiem be jokių ribojimų kiek jūsų ten beprisijungtų. Tai dabar skaičiuok kiek jūs turėsit, jeigu ten iš karto bus prisijungę koks 50 ar 100 snukių ir pastoviai iš ten pumpinsit :)
UAB "Parabolė" direktorius
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

steponas wrote:
martinuxxx wrote:Kaip tai nepalaiko ? :lol:
Va taip ir nepalaiko - išpirko kokį 1 mbps ar 2 ir atiduoda visiem be jokių ribojimų kiek jūsų ten beprisijungtų. Tai dabar skaičiuok kiek jūs turėsit, jeigu ten iš karto bus prisijungę koks 50 ar 100 snukių ir pastoviai iš ten pumpinsit :)
Atsiprašau,tiesiog bus kada kai nebegausiu 15 mbps,išsikviesiu tipo gedimas,ir tvarkys,jie kol man 15 mbps padarys,ir psio,o kaip jie tą padarys man vienodai šviečia.Be to turėjo jau pajungti ir senus vartotojus bet jų kažkodėl nejungia,todėl galvos smarkiai nesuku,nes 100 mbps turim palyginus maža dalelė jei žiūrėtume kiek senų abonentų sėdi ant 1 mbps.Iš kitos pusės man 100 mbps prireikia 10-15 min per dieną,nes esant tokiam greičiui per tiek laiko parsisiunti viską ko tau reikia....tad tas 100 mbps kanalas skirtas keliems ar keliasdešimt asmenų būna beveik visada laisvas...
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

martinuxxx wrote:...tad tas 100 mbps kanalas skirtas keliems ar keliasdešimt asmenų būna beveik visada laisvas...
Mes nesusikalbam - aš apie batus, tamsta apie ratus. Matomai nemoku suprantamai išsireikšti :oops:
Gal kas mokytesnis gal suprantamiau išaiškins.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Na tai jau taip
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

KL nenori nusileist TEO, tai irgi daro nuolaidas. Šiandien laiptinėje akis rėžė jų lankstinukas su pasiūlymu visus metus naudotis internetu už pusę kainos (bet kokiam planui). Įvedimas nemokamas. Sutartis vieneriems metams.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Kaip jau rašiau, aš negaliu galinėtis su TEO teikdamas paslaugas nemokamai.
Pas mus čia http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=34
yra lentelė apie nuolaidas, bet tai nėra jokia akcija :!:
Tai yra taikoma visada ir visiems jau gal 2 metai ar daugiau ir dabar rėkauti dėl to nematau tikslo.
Negi žmonės, rinkdamiesi tiekėja, net neužsuka į jo puslapį pasižiūrėti sąlygų :?:
Ar čia toks pastovus lindimas į dūšią yra reikalingas :?:
Kiek iš jūsų yra atėjusių pas mus susigundę mūsų paslauga iš rasto mūsų lankstinuko pašto dėžutėje :?:

Ir ar čia jau mažai yra :?:

Image
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

steponas wrote:Kaip jau rašiau, aš negaliu galinėtis su TEO teikdamas paslaugas nemokamai.
Kiek iš jūsų yra atėjusių pas mus susigundę mūsų paslauga iš rasto mūsų lankstinuko pašto dėžutėje :?:

Ir ar čia jau mažai yra :?:

Image
manau kad normaliai . kai as cia ejau nieko negavau o ir nelaukiau .pasidomejau kokius greicius duoda ir tiek . as gal toks "senoviskas" zmogus bet nuejes i parduotuve neieskau iskabu apie akcijas del keliu kapeiku o apziuriu daikta gerai ir jei man reikia ir tenkina ir perku .karta vaikui nupirkau mikrofona karaokei ir nepastebejau smulkiu uzrasu dar atrodo lenkiskai buvo jautrumas kazkur 70db tai kai neisgavom garso ant rytojaus i parduotuve teko grazint . taigi apsigavau nes gerai neapsiziurejau . atejes cia galvojau kad servisas nedaug skirsis nuo anderneto bet paskui pamaciau kad skiriasi ,tad kol mane tenkina -esu cia o paskui kaip aplinkybes ir del nuolaidu neverkslensiu . tai tik mano "senamadiska"nuomone .
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

del lankstinuku naudos nenoreciau siandien gyncytis. juolab kad nieks nepades parduoti shudo uz vashko kaina. nenoriu nieko izeisti tiesiog taip ishsprudo. kai atejau i prabole ne tik akd greicia buvo siek tiek geresni bet ir stabilumas nepalyginamas su kitais ISP. o ka turime siandien? sugedus penktadieni taisyti zadama pradeti piramdieni. del greicu ir paslaugu tai patys lyginkit. va padarau vienoj vietoj kad butu paprasciau:

Image

Image

dabar prasau p.Stepono nurodyti priezasti del kurios ne tai kad paprastas zmogus is gatves eitu i parabole o ne i KL, bet kad ir istikimiausi paraboles klientai besilankantys forume kad sugebetu neishbegti i KL?
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

tikrai pas dauguma po sios KL akcijos kirba mintis begti pas ju, nes visgi paraboleje nera jau to kabliuko kuris butu kaip anksciau kad cia geriausias kainos ir kokybes santykis,m ten uz 25lt gausi kur kas didesnius greicius, o is naujuju abonentu ne vienas dar nesiskunde kad butu kas negerai, o ir servisas mano ziniomis gana neblogas ten.
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

steponas wrote: Negi žmonės, rinkdamiesi tiekėja, net neužsuka į jo puslapį pasižiūrėti sąlygų :?:
Gal ir užsuka į tinklapį, bet jau kaip anksčiau sakė daugelis, tas tinklapis, tai atsiprašant š.... Pagrindiniam puslapy pranešimai velniai žino kada parašyti, tinklapis nepilnai išverstas, datos angliškai rašomos, kitkas lietuviškai. Vienu žodžiu ne kas.
Tarkim aš atsikraustau iš kito miesto ir neturiu čia pažįstamų, o interneto reikia greitai. Laiptinėje pamatau besimėtančius TEO ir KL lankstinukus, permetęs akimi pasižiūriu kieno pasiūlymas patrauklesnis ir pasirenku. O jei ir sužinau apie Parabolę, tai užėjęs į jų tinklapį ar į kontorą, kuri iš karto į akis nekrenta ir tenka dar pasukiot galvą, kad rastum, ir pamatęs jos teikiamas paslaugas kažin ar susigundyčiau. :roll:
Aišku, čia truputį iš fantazijos, bet vis tiek. :roll:

P.S
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:dabar prasau p.Stepono nurodyti priezasti del kurios ne tai kad paprastas zmogus is gatves eitu i parabole o ne i KL, bet kad ir istikimiausi paraboles klientai besilankantys forume kad sugebetu neishbegti i KL?
Žiūrint tik į lankstinukus priežasties kaip ir nėra.
Aš darau viską, kas yra mano jėgoms, kad žmonės ateitų, o ne išeitų. Daugiau aš ką nors padaryti, kaip savininkas ir kaip direktorius, negaliu.
Tokį žodį kaip "dividendai" aš jau seniai esu pamiršęs - viskas investuojama į tinklų modernizavimą.
Todėl manau, kad tokios blogos prognozės neišsipildys.
Bet dabar klausant radijo, kai kas dešimt minučių, visur tik skamba "krizė, krizė, gelbėkitės kas begalit", tikrai kyla baimė ir noras mesti viską velniop.
Anksčiau dar įtikinėjau ir save ir kitus, kad su nešvariu verslu geriau neturėti reikalų, bet, pasižiūrėjus kas vyksta aplinkui, vis mažiau lieko noro kariauti su vėjo malūnais.
Ypač po šendien iš Telšių apskrities viršininko
gauto atsakymo.
Žodžiu argumentu neturiu - darykit kaip jums išeina.
Pradėsit masiškai bėgti – parduosiu likučius, o toliau matysiu.
Vaikai jau ant savo šiknų sėdi, gal kaip nors išgyvensiu.
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

steponas wrote: Ypač po šendien iš Telšių apskrities viršininko
gauto atsakymo.
Žodžiu argumentu neturiu - darykit kaip jums išeina.
Pradėsit masiškai bėgti – parduosiu likučius, o toliau matysiu.
Vaikai jau ant savo šiknų sėdi, gal kaip nors išgyvensiu.
Jei ne paslaptis, kokiu klausimu į jį kreipėtės ir koks buvo gautas atsakymas? :roll:
Beje, kada jau tiksliai žinosit dėl paskolos gavimo (kažkur lyg ir minėjot, bet neatsimenu :oops: )?
Kaip žmogus Jūs tikrai geras, bet daugumai tai nerūpi, jie žiūri į teikiamas paslaugas. :(
Post Reply