IP adresu keitimas

Moderators: Leonas, steponas

martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nice wrote:matinudxxxxx seniau buvo linksma pasijuokt is tavo nesamonu o dabar jau pradedu tiket kad p**eras esi...
Nieko nepadarysiu,jei tu taip,manai,svarbu kad tie su kuriais tenka susidurti kiekvieną dieną,mano kitaip,o tavo nuomonė man visiškai nesvarbi ir neįdomi,jei tau taip galvoti geriau,tai pirmyn.
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Naujų IP ir nuosavo AS įvedimas yra keblokas procesas, kurio metu gali būti visokių nesklandumų - gali būti nepasiekiami kai kurie, ypač užsienio, serveriai.
Todėl visų labai prašau apie tokius nesklandumus rašyti šioje temoje arba Mantui į PM.
Pagal specus šis procesas, kol visi maršrutizatoriai užregistruos mūsų AS numerį, neturėtų būti ilgas, bet aš tokiu optimizmu nedegu.

Atrodo nenusišnekėjau, bet jeigu ką pasakiau netiksliai - pataisykit.
UAB "Parabolė" direktorius
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

as tai jau i PM parasiau savo pastebejimus. bet esme tame kad dauguma to net nepastebes. todel jeigu koks nors psl jums neatsidaro nenusispjaukit o pabandykit uz kokiu 10min dar karta. jeigu neveike o paskui veike tai duokit zinoti. bet esme kad realiai is to naudos nebus. nes reikai ziureti tuo metu kai neveikia. ir is tracerout matau kad routina siuo metu kazkur per losandzela mane i londona :D teisingiau iki losandzelo daruotina ir ten uzstringa o psl kurio man reikai randasi londone... ir isvis uz ka adminai pinigus gauna jeigu amzinai mes ju darba turime dirbti ir tikrinti kas veikia o kas ne... tokie dalykai daromi be darbo sutrikimu zinant kaip daryt o cia 2k klientu tinklui nestabilumas jau berods trecia diena :/

UPD: man jau nebejuokinga - periodishkai kas keleta valandu dingsta dalis uzsienio lygiai 10min. tie kas uz tai gauna alga arba eikit taisyti arba lauk is darbo ir i mokslus. uzkniso kai vaidina erelius o bet koks netgi paparasciausias sistemos pakeitimas baigiasi nestabilumu ilgam laikui. ir nereikia lialia kad IP peremimas cia kazkas tokio ipatingo ir neimanoma ishvengti nesklandumu.
UPD2: 15:00 ir atia atia uzsieniui vel. tik nesakykit kad cia kalti uzsienio taskai. cia pas jus lygiai kas valanda kazkas gryba pjauna ir ziauriai. tik as dabar tepastebeaj uakd taip yra kas valanda.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

IP keitimas,IP keitimas o pas mane jis vis dar tas pats . ar cia po viena keicia ? butu gerai kad per iseigines visos nesamones pasibaigtu ir pirmadien dirbtu normaliai .
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

ma44 wrote:IP keitimas,IP keitimas o pas mane jis vis dar tas pats . ar cia po viena keicia ? butu gerai kad per iseigines visos nesamones pasibaigtu ir pirmadien dirbtu normaliai .
Dar nieks abonentams IP nekeičia, nes jeigu dabar pakeistų, tai įtariu Prabolės AS pasaulyje mažai ką kam sakytų (maršrutizatoriams) ir tikriausiai daug serverių būtų nepasiekiami.
Aš pranešiu kada jau konkrečiai keis IP abonentams.
Kiek mano protas leidžia suprasti, dabar yra pastatytas pas mus serveris, kurio pagalba BITĖS ir Proservis žmonės tesatuoja kiek mes jau esame pasauliui matomi.
Nežinau kaip tas jų testavimas vyksta - per mažas mano tų dalykų supratimas yra :oops:
Manes tik paparšė, kad aš padėčiau to ką aš jūsų prašiau - pranešinėti kur negalima patekti.
fuzy
Naujokas
Naujokas

Post by fuzy »

Kaip tik pasikeite ip adresas taip pradejo detis visokios nesamones... :? dingsta internetas vos ka nors is kaskur pradedu susti tenka isjunkti pc palaikyti kelias minutes ijungi vel viskas gerai padekit nes nebeistversiu tokios nesamones :D manau i teisinga tema parasiau ;D
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

na kad pc isjungt ir palaikyt tai kaltas kompas bus arba tiesiog per nelyg sudetingai visa ta operacija atlieki, pakaktu ir disable internet connection padaryt... o jei tai pades tikrai kreipkis i gabiuosius meistrus jei viska pataisys
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Man dar nepasikeite :lol:
fuzy
Naujokas
Naujokas

Post by fuzy »

tau gerai as is torrentu negaliu nieko siustis pasiunce 1 minute greiciau ir lusta :D
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

mnds wrote:
_LArX_ wrote:Aj ne suklydau :lol: Galvojau 31 255. Nors ir gal tiek. Velnias zino.. Nupirko manau kiek reikejo visiems turetu uztekt :)
kazkaip per daug priskaiciavai :lol: skaicius tarp tasku didzias gali buti 255, pirmus du zinom trecioj vietoj gali buti 31 skirtingas skaicius ketvirtoj 255 sudaugink ir gausi 7905 dar pridek 255, nes nupirko iki 212.12.223.255, o ne iki 212.12.225.0 tj as gavau 8160 skirtingus ip'us. kazkaip mazokai, o gal ir uzteks :lol:
su matematika virukai ne kaip ,bus 7200 .
o kam pritruks teks eit i KL .
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Manau kad nepritruks :lol:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Telšiuose rytoj 8:00 prasidės IP adresų keitimas.
Labai atsiprašau už nepatogumus.
Klausimus, pasiūlymus ir pastabas galite rašyti šioje temoje.
Aš pasistengsiu visą laiką sekti forumą ir į juos greitai atsakyti.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Dabar yra 13:35 ir jau gavau žinių, kad adresų keitimas Telšiuose kaip ir baigtas yra ir tinklas pradeda po biškį atsigauti. Dabar porai valandų turiu išlėkti, bet po to jau čia būsiu pastoviai.
Rašykite kokius trūkumus matote, o aš jau stengsiuos kuo greičiau juos šalinti.
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Kolkas nera priejimo iki statistika.parabole.lt
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

gal del to kad mes labai "istroske"visi ,bet kol kas greitis nestabilus . 15:40 .
Post Reply