Paskutines naujienos

Moderators: Leonas, steponas

Locked
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Aš į KL išėjau tik dėl geresnių greičių.Daugiau manęs ir KL niekas nesieja,jokios "šešėlinės" sutartys nepasirašytos.Tiesa pasakius aš čia per tuos pusantrų metų,nuo kada prisiregistravau forume,pasisėmiau žinių kas tie CISCO,radiorealinės linijos,kaip ir iš kur ateina internetas ir dar daugelis kitų dalykų,tai pat idomu paskaityti,kaip imonės direktorius "vairuoja" savo įmonę kokius sprendimus priima ir t.t Taigi todėl ir noriu čia pasilikti,tačiau jei bus uždrausta tai ką padarysi,nesiruosiu aukot 100 mbps linijos del forumo, juk 100 mbps nelygu 2,5 mbps + forumas :?
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Nu va, priėjimas iš kitų tinklų jau uždraustas. :roll:
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

rimtas - forbidden :D nepasitikejo phpbb galimybem ir jau kad uzrauke tai kaip nekaltybes dirza :D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

M-artin wrote:Nu va, priėjimas iš kitų tinklų jau uždraustas. :roll:
Aš grįžau iš LKTA susirinkimo ir man viskas OK, nors esu TEO abonentas. Jeigu tikrai jau sutvarkyta, tai kaip daryti su kolegomis martinuxx ir mnds, kurie dabar noksta KL :?:
Jeigu jūs pritarsite, aš imsiuos žygių, kad jie mus pasiektų iš KL tinklo.
UAB "Parabolė" direktorius
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Gal Montenis jau žinojo jūsų IP adresą ir padarė spec. prieigą.
Štai bandant per proxy:
Image
O kas dėl jų, gal kokią laikiną apklausą surengt, sukūrus naują temą? Man asmeniškai tas pats.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Visą laiką abonentams kylą klausimas ar aš jų neapiplėšiu tiek "daug" imdamas pinigų už paslaugas.
Gal aš nieko niekam nemoku ir man viskas lieka :?:
Gal galima būtų daugiau pinigų skirti srautams skirti :?:
Štai sąskaita už sunaudotą elektrą Plungės tinkluose:
1. 1680.84 Lt - už KTV ir interneto stočių suvartotą elektrą.
2. 2425.212 Lt - už stprintuvų ir swičių suvartotą elektrą.
3. 352.50 Lt - už galingumą pagal įrengtus taškus (pastovus 1.50 Lt už vieną kW, nesvarbu ar naudoji ten ekektrą , ar ne - įsirengei kur nors laiptinėje rozetę ir mokėk 1.50 Lt kas mėnesį už tai, kad ji YRA).
Tagi su PVM už Plungę per spalio mėnesį sumoku 5261.09 Lt.
Tai čia daug ar mažai :twisted:

Beja pagal mane mūsų gerbiami konkurentai iš KL (tiek Plungėje, tiek ir Telšiuose) už elektrą, suvartojamą swičių maitinimui, nemoka nieko - prisijungė prie laiptinės apšvietimo ir vagia ją iš gyventojų - moka už ją visi namo gyventojai- nesvarbu ar naudojasi KL paslaugomis, ar ne :twisted:
Tai kiekvienam namui mažiausiai kanuoja apie 300 Lt per metus (jeigu name įrengtas tik vienas swičas) :!:
Tik kyla klausimas ar tai legalu ir ar tie gyventojai ilgai už juos taip solidariai mokės - ar visgi prabudę nenukirps jų rozečių naxer :twisted:

Image
Last edited by steponas on Tue Nov 25, 2008 12:13 pm, edited 6 times in total.
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

ant sutarties Jusu namu adresas matyti... na ir anksciau kai buvo pasalieciu maniua kad del ju info ddat. dabar gi negi tikrai svarbu ka klientai galvoja? jeigu gausim kokybishkas paslaugas ir nebus kas siulo geriau nereikia musm teisintis kur babkes isleidziat :)
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:ant sutarties Jusu namu adresas matyti...
Čai Parabolės kontoros Kaune adresas.
yabadabadu wrote:negi tikrai svarbu ka klientai galvoja? jeigu gausim kokybishkas paslaugas ir nebus kas siulo geriau nereikia musm teisintis kur babkes isleidziat :)
Tokių klijentų, kuriems nesvarbu kur pinigai išleidžiami, yra nykstamai mažai. Dauguma kasininkėms drasko akis, kad mes plėšikai esam, vargšus žmonelius tik be reikalo plėšiam, o pastys pinigais ašašę esam - nebežinom kur juos dėti, o greičiai maži, TV programos niekam tikusios yra, kiti daug mažiau ima ir daug geriau duoda. Manau ir čia forume kai kada, tik mandagesnėje formoje, galima tokius pasisakymus aptikti :!: :twisted:

Po Naujų Metų tikriausiai pastatysiu prie kasų web kameras ir galėsit patys pasiklausyti kas ten kartais vyksta. Gal ir tokių putotojų "perliukus" parankioti pavyks. Tada gal surenksim geriausiai putojančio dešimtuko rinkimus :twisted: :twisted: :twisted:
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

steponas wrote: Po Naujų Metų tikriausiai pastatysiu prie kasų web kameras ir galėsit patys pasiklausyti kas ten kartais vyksta. Gal ir tokių putotojų "perliukus" parankioti pavyks. Tada gal surenksim geriausiai putojančio dešimtuko rinkimus :twisted: :twisted: :twisted:
Gera ideja tik lipduko nepamirskit prikabint, kad esate stebimi vaizdo kameromis xD
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

na del TV kainu tai man jos tkios... na biski irgi neaiskios :) utia ir nesu jusu klientas nes tiek kaiek ziuriu tv matau su kambarine antena siai dienai :) jeigu kada pasiulysit skiatmenini paketa vien tik pagrindiniu lt kanalu gal patapsiu ir ktv abonentu.
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

Kaip tik šiandieną (šį vakarą) Parabolės lopšyje (barake Vaišvilos g.33) vaikštinėjo KL atstovai (profesoriškai kalbant - emisarai) , rinko parašus, kad gyventojai leistų įvesti jų įrangą, dalino lankstinukus, sakė, kad Parabolė yra plėšikai, trukdantys sąžininigai konkuruoti......;)

Labiausiai man patiko tai, kad užsisakius jų internetą (su kosminiais greičiais, aišku) KTV paslaugos bus teikiamos nemokamai: užsisakai internetą, o televiziją gauni kaip priedą. Sutartys neterminuotos, jokių įrengimo mokesčių, o pirmus sutarties metus mokama tik pusė abonentinio kainos, skaičiuojamos iki 30 proc. nuolaidos už stažą..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Įdomiai gaunasi: už 10 - 20 lt./mėn siūlomas visas "meniu" su karštais, šaltais patiekalais ir desertu, vaizdingai kalbant :roll: Tingiu galvoti kiek čia yra tiesos, o kiek makaronų, tad maloniai panelei maloniai pasakiau: jei ateityje teoriškai susigundyčiau iš Parabolės visiškai pereiti į KL, tai tik su garantija, kad šalia greičių bus prierašai ne "iki", o "ne mažiau kaip". Man buvo maloniai pasakyta, kad "tai mums nėra jokia problema". Pagalvojau, tai kur tie teismų nuosprendžiai, ekonominės krizės padariniai......?

Yra sentencija: "Saldus varguolio miegas - naktys būna, neramios galvai, dėvinčiai karūną...." Nė už ką nenorėčiau būti verslininku ;)
Last edited by stepas.b on Tue Nov 25, 2008 9:50 pm, edited 1 time in total.
Mehanikas
Narys
Narys

Post by Mehanikas »

įdomu kas čia ką labiau konkuruoja, po tokių KL maldavimų :D
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

Mehanikas wrote:įdomu kas čia ką labiau konkuruoja, po tokių KL maldavimų :D
Nežinau, nežinau, ponas Mechanike, kur baigiasi konkurencija ir prasideda maldos.............. Asmeniškai aš savo ateities nesaistau nei su Parabole, nei su KL. Be šių tiekėjų dar turiu Bitės WMC ir kuo toliau, tuo šis variantas man darosi patrauklesnis. 35 lt/mėn už neribotą duomenų kiekį ir 7 mbps greitį, esant nepririštu prie kabelio.... Ko dar reikia dvejose vietose gyvenančiam vidutinių poreikių vartotojui? Įsimetei į terbą savo laptopą arba EeePc į kišenę ir pirmyn........... :lol:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

stepas.b wrote:Kaip tik šiandieną (šį vakarą) Parabolės lopšyje (barake Vaišvilos g.33) vaikštinėjo KL atstovai (profesoriškai kalbant - emisarai) , rinko parašus, kad gyventojai leistų įvesti jų įrangą, dalino lankstinukus, sakė, kad Parabolė yra plėšikai, trukdantys sąžininigai konkuruoti......;)

Labiausiai man patiko tai, kad užsisakius jų internetą (su kosminiais greičiais, aišku) KTV paslaugos bus teikiamos nemokamai: užsisakai internetą, o televiziją gauni kaip priedą. Sutartys neterminuotos, jokių įrengimo mokesčių, o pirmus sutarties metus mokama tik pusė abonentinio kainos, skaičiuojamos iki 30 proc. nuolaidos už stažą..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Įdomiai gaunasi: už 10 - 20 lt./mėn siūlomas visas "meniu" su karštais, šaltais patiekalais ir desertu, vaizdingai kalbant :roll: Tingiu galvoti kiek čia yra tiesos, o kiek makaronų, tad maloniai panelei maloniai pasakiau: jei ateityje susigundyčiau iš Parabolės visiškai pereiti į KL, tai tik su garantija, kad šalia greičių bus prierašai ne "iki", o "ne mažiau kaip". Man buvo maloniai pasakyta, kad "tai mums nėra jokia problema". Pagalvojau, tai kur tie teismų nuosprendžiai, ekonominės krizės padariniai......?
Matomai vėl bus bandoma įteisinti nelegaliai pastatytą tinklą, dėl kurio Alinkos ministerija davė nurodymą Telšių apskrities viršininkui - "pašalinti savališkos statybos padarinius" (visas raštas randasi šioje temoje kiek aukščiau).
Tai dabar ir vyksta tas trūkumų "šalinimas" ir esant tokioje situacijoje jau galima ir trusikus nusimauti bile galvos nenutrauktų :twisted: :twisted: :twisted:
Nenuostabu, kad nemokamai paslaugas žada tiekti. Dar kiek pasiderėjus ir kokį 100 Lt už parašą sumokėtų :twisted: :twisted: :twisted:
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

stepas.b wrote:
Mehanikas wrote:įdomu kas čia ką labiau konkuruoja, po tokių KL maldavimų :D
Nežinau, nežinau, ponas Mechanike, kur baigiasi konkurencija ir prasideda maldos.............. Asmeniškai aš savo ateities nesaistau nei su Parabole, nei su KL. Be šių tiekėjų dar turiu Bitės WMC ir kuo toliau, tuo šis variantas man darosi patrauklesnis. 35 lt/mėn už neribotą duomenų kiekį ir 7 mbps greitį, esant nepririštu prie kabelio.... Ko dar reikia dvejose vietose gyvenančiam vidutinių poreikių vartotojui? Įsimetei į terbą savo laptopą arba EeePc į kišenę ir pirmyn........... :lol:
kazkodel as tokio nerandu .pirmus metus moki 40 antrus 80 ,vidutinis 60 plius 10 lt modemo nuoma viso 70 lt men .
Locked