Paskutines naujienos

Moderators: Leonas, steponas

Locked
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

steponas wrote:Gal tai daug ir nepadės, betgi koks pizdukas iš Latgos, KL ar panašus iš savo patogios dabo vietos Vilniuje ar kitur čia jau nebegalės patekti.
Tai jau girdėti kokių signalų, kad visokios Latgos ir Kl'ai čia aktyviai landžioja, ar tik šiaip norit apsidraust?
Man taip pat tai neturėtų sukelt didelių problemų.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

martinuxxx nepyk bet jeigu jau nukirpti tai visiems KL. bendrauk su KL administracija :D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

M-artin wrote:Tai jau girdėti kokių signalų, kad visokios Latgos ir Kl'ai čia aktyviai landžioja, ar tik šiaip norit apsidraust?
Rytoj bus LKTA narių visuotinis susirinkimas ir jau kuris laikas vyksta visoks susirašinėjimas ir iš kai kurių dalykų galiu suprasti, kad yra naudojama info iš mūsų forumo, nes kitur niekur aš tokių dalykų nesu kabėjęs ir kadangi dabar vyksta visas kitų metų darbų planavimas ir aš čia apie kai kuriuos dalykus kalbu ir su jumis, aš nesuinteresuotas, kad taip lengvai iš savo darbo vietos kiekvienas konkurentų ar kontrolierių šmikis galėtų apie tai sužinoti. Aišku kas labai norės, tas ras būdų kaip į čia patekti, bet tai jau kitas reikalas.
UAB "Parabolė" direktorius
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Senei jau siuliau taq varianta kad paraboles forumas tik parabolieciam :)
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

steponas wrote:
M-artin wrote:Tai jau girdėti kokių signalų, kad visokios Latgos ir Kl'ai čia aktyviai landžioja, ar tik šiaip norit apsidraust?
Rytoj bus LKTA narių visuotinis susirinkimas ir jau kuris laikas vyksta visoks susirašinėjimas ir iš kai kurių dalykų galiu suprasti, kad yra naudojama info iš mūsų forumo, nes kitur niekur aš tokių dalykų nesu kabėjęs ir kadangi dabar vyksta visas kitų metų darbų planavimas ir aš čia apie kai kuriuos dalykus kalbu ir su jumis, aš nesuinteresuotas, kad taip lengvai iš savo darbo vietos kiekvienas konkurentų ar kontrolierių šmikis galėtų apie tai sužinoti. Aišku kas labai norės, tas ras būdų kaip į čia patekti, bet tai jau kitas reikalas.
Po tokio Stepono pasisakymo,aš irgi tai pat daryčiau.Tai pat nepasitikėčiau paprastu (buvusiu) abonentu.Tai ką tada sėkmės visiems :?
yabadabadu wrote:martinuxxx nepyk bet jeigu jau nukirpti tai visiems KL. bendrauk su KL administracija :D
Jie tokio forumo neturi.
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

mes 100mbs internet neturim... na negalima visko tureti gi. tu savo pasirinkai :D
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:... bendrauk su KL administracija :D
Kažkaip nerandu kur pas KL iš viso koks jų forumas yra. Nebent kokį slaptą ar dar iš Anderneto laikų paliktą turi.
Aplamai panašų forumą, kuriame į abonentų klausimus atsakinėja adminas, turi tik Alytaus kabelinė televizija. Ir tai yra aukščiausio rango firmos žmogus, kuris tiesiogiai dar bendrauja su abonentais. O kiti tik maximum turi D.U.K. skyrelį ir tai tokių mažuma. Matomai tai didiesiems rykliams, tokiems kaip TEO, Balticum, Splius ar INIT, tai yra nereikalinga. Jie plepėti neturi kada. Kaip čia kažkas jau minėjo - naujas paslaugas ir kitokius gerumus, kurie šia dienai yra abonentui būtini ir be kurių jis jau kvėpuoti nebegali, prigalvoti reikia :lol: :lol: :lol:

Paskaitykit pagal mane pažangiausią ir informatyviausią D.U.K. iš Mikrovisatos svetainės ir atsakykit ar panašus Parabolės D.U.K. būtų kam reikalingas ir ar atstotų forumą :?:
Mikrovisata wrote:D.U.K.
1. Ar norint naudotis MIKROVISATA NET paslauga reikalinga įprasta telefono linija?
Telefono linija nereikalinga. Prieiga prie MIKROVISATA NET interneto yra tiekiama per atskirą duomenų perdavimo liniją - nuo komunikacijų paskirstymo dėžutės laiptinėje iki jūsų kompiuterio nutiesiamas kabelis.

2. Kaip sužinoti, koks yra slaptažodis ir vardas norint prisijungti prie Mano Mikrovisata?
Vartotojo slaptažodis yra nurodytas sutarties 3 punkte. Vartotojo vardas yra sutarties numeris, sutarties viršuje, dešinėje pusėje.

3. Kur kreiptis, norint interneta prijungti prie antro kompiuterio? Kaip keisis abonentinis mokestis tokiu atveju?
Norint naudotis internetu keliais kompiuteriais, reikia nusipirkti interneto komutatorių (apie 60Lt.)

Klientų aptarnavimo skyriuje užsisakyti papildomą IP adresą naujam kompiuteriui ir pasirašyti papildomą susitarimą prie sutarties.

Savanorių pr. 125 Darbo laikas : I-V 9-18 val.
Rasytės g. 10a Darbo laikas : I-V 9-13val. 14-18val.
p.l.c. MEGA Islandijos pl. 32 Darbo laikas: I-VII 10-22 val.

Papildomas IP adresas kainuoja 10 Lt per mėnesį.
4. Kiek kainuoja individualus bevielio interneto MIKROVISATA NET duomenų perdavimo įrangos komplektas?
Duomenų perdavimo įrangos komplektas kainuoja 1350 Lt su PVM. Šią įrangą taip pat galima nuomoti (+45 Lt su PVM prie abonentinio mokesčio) arba įsigyti lizingo būdu. Įsigyjant individualią interneto įrangą galima pasinaudoti gyventojų pajamų mokesčio lengvata ir susigražinti iki 24 proc. įrangos kainos.
5. Kas sudaro individualios bevielio interneto MIKROVISATA NET duomenų perdavimo įrangos komplektą?
Įrangos komplektą sudaro: dvipusio ryšio duomenų perdavimo antena, kuri įrengiama tiesioginio matomumo zonoje, imtuvas - siųstuvas (angl. - transceiver) bei radijo modemas, užtikrinantis spartų duomenų perdavimą.
6. Ar taikomos nuolaidos internetui, besinaudojantiems MIKROVISATA TV paslaugomis?
Taip, visiems interneto MIKROVISATA NET abonentams besinaudojantiems ir MIKROVISATA TV paslaugomis taikomos nuolaidos. Taikomas nuolaidas galite rasti prie interneto mokėjimo planų ir įkainių. Optinis internetas, bevielis internetas, spartus bevielis internetas.
7. Ar taikomos nuolaidos mokant už internetą avansu?
Sumokėjus už internetą avansu nuolaidos netaikomos. Sumokėjus avansu už keletą mėnesių, už tuos mėnesius negausite sąskaitos už interneto paslaugą.
8. Ar galima mokėti už internetą kas antrą mėnesį?
Negalima. Pagal sutartį mokama kiekvieną mėnesį. Jei nenorite sąskaitos gauti kiekvieną mėnesį, už paslaugą galite sumokėti avansu. Avansu apmokėto laikotarpio metu, jūs negausite sąskaitų už paslaugas.
9. Ką daryti pasikeitus kompiuterį nauju?
Informuokite „Mikrovisatos TV“ techninį aptarnavimo skyrių tel. 302037 apie pasikeitusį kompiuterį. Techninis skyrius aktyvuos Jums prisijungimą prie interneto.
10. Kaip sužinoti savo plano spartą?
Maksimalią plano spartą galite sužinosite pateiktose interneto planų lentelėse. Realų savo plano greitį galite išmatuoti adresu: matuoklis.mikrovisata.net.
11. Koks yra priėmimo/siuntimo spartos srauto santykis?
Priėmimo/siuntimo spartos srauto santykis priklauso nuo jūsų interneto plano. Jį galite rasti papildomoje informacijoje po interneto planų lentelėmis. Optinio interneto SMART ir EXTREME planams, bevielio interneto planams, spartaus bevielio interneto planams.
12. Kur rasti informaciją apie elektroninės pašto dėžutės nustatymus?
Visą informaciją rasite prisiregistravę MIKROVISATOS klientų savitarnos svetainėje „Mano Mikrovisata“ adresu http://www.mvisata.lt/lt/tv/mano/
13. Kas yra IP adresas?
IP adresas - kompiuterio, prijungto prie interneto, skaitinis adresas, identifikuojantis kompiuterį internete. Kiekvienam kompiuteriui suteikiamas unikalus IP adresas.
14. Ar galiu savo namuose prie interneto prijungti antrą kompiuterį?
Norint prie interneto prijungti antrą kompiuterį reikalingas papildomas IP adresas. IP adresas suteikiamas užpildžius prašymą abonentų skyriuje. Papildomo kompiuterio prie interneto prijungimas kainuoja papildomai 10Lt/mėn prie interneto plano abonentinio mokesčio už kiekvieną kompiuterį.
15. Kur kreiptis jeigu pamiršau savo internetinį slaptažodį?
Galite pasižiūrėti savo paslaugų teikimo sutartyje. Jei nerandate sutarties kreipkitės į MIKRVISATOS klientų aptarnavimo skyrius.
16. Kuo bevielis MIKROVISATA NET internetas skiriasi nuo kitų interneto paslaugų?
Bevielis MIKROVISATA NET internetas pranašesnis dėl įdiegtų pažangių technologinių sprendimų garantuojančių aukštą ryšio spartą bei kokybę. Taip pat dėl to, kad šį internetą galimą įsirengti net ir ten kur interneto negalima įvesti laidinėmis komunikacijomis.
17. Kurį MIKROVISATA NET internetą rinktis?
MIKROVISATOS TV teikia trijų rūšių spartųjį initernetą – optinį, spartųjį bevielį ir bevielį internetą. Kuriuo internetu galite naudotis priklauso nuo Jūsų gyvenamosios vietos ir techninių sąlygų adresu, kuriuo norite naudotis paslaugą. Norėdami sužinoti kuriuo internetu galite naudotis tikrinkite adresą adresų patikroje.

18. Kur galima naudotis šviesolaidiniu - optiniu internetu MIKROVISATA NET?
Šviesolaidiniu internetu gali naudotis Šilainių, Eigulių, Kalniečių, Vilijampolės, Aukštųjų Šančių, Dainavos, Gričiupio sen., Žaliakalnio, Aleksoto, Petrašiūnų, Žemųjų Šančių, Panemunės ir Fredos miestelio gyventojai.

19. Kuo šviesolaidinis MIKROVISATA NET internetas pranašesnis?
Šviesolaidinis MIKROVISATA NET internetas pranašesnis dėl įdiegtų pažangiausių technologinių sprendimų, LAN technologijos garantuojančios iki 100 Mbps spartą vidiniame tinkle, iki 48 Mbps į kitus tinklus, nepriekaištingos kokybės.
20. Ar šviesolaidiniu internetu galima naudotis nuosavuose namuose?
Nuosavi namai jau gali naudotis šia paslauga Žaliakalnyje ir Narsiečiuose. Jei Jūs negalite naudotis šviesolaidiniu internetu, Jums siūlome bevielį internetą.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

martinuxxx wrote:Tai pat nepasitikėčiau paprastu (buvusiu) abonentu.
Ar aš sakau, kad aš buvusiais abonentais nepasitikiu :o
Gink Dieve ir jeigu kas prašys tikrai prėjimą prie forumo padarysiu.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

steponas wrote:
martinuxxx wrote:Tai pat nepasitikėčiau paprastu (buvusiu) abonentu.
Ar aš sakau, kad aš buvusiais abonentais nepasitikiu :o
Tai aš tokio priėjimo norėčiau,visgi,paprastiem žmonėm kuriem reikia stabilumo,rekomenduoju parabolę.

O ir abonentų kuriems rekomendavau parabolę,ir jie ja dar ir dabar ja naudojasi yra apie 10 :)
Image
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

steponas wrote:Kažkaip nerandu kur pas KL iš viso koks jų forumas yra. Nebent kokį slaptą ar dar iš Anderneto laikų paliktą turi.
Aplamai panašų forumą, kuriame į abonentų klausimus atsakinėja adminas, turi tik Alytaus kabelinė televizija.
Andernetas savo forumą turėjo, bet kiek jis buvo gyvas ir naudingas negaliu pasakyt, šefas, manau, jame tikrai nerašė :lol: O dabar tas pats Andernetas, bet jau nebetiekiantis interneto, palaiko IT forumą. Nelabai jis gyvas. Pasiskaičiau skyrelį Interneto paslaugų kokybė, nes KL abonentai rašė apie interneto kokybę ir apie Parabolę pora žodžių buvo :roll:
Image Image
Mehanikas
Narys
Narys

Post by Mehanikas »

Anderneto forumas kaip buvo, taip ir tebėra tuščias, adminas labai retai teparašydavo ten, į skundus nebespėdavo išsivartinėt :D Be to forumas visiškoj netvarkoj, komentarų atžvilgiu, paliktas.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Mehanikas wrote: Be to forumas visiškoj netvarkoj, komentarų atžvilgiu, paliktas.
Kad ir pas mus vokiška tvarka nepasižymi :oops:
Pasižiūrėjus į forumą http://www.xlab.lt/diskusijos/
arba http://www.laisvai.com/forum/viewtopic.php?t=1703
ir palyginus su jais mūsiškį, tai nebeaišku ar mūsiškis jau ir forumu besivadina, nes ten ne į temą niekas nekalba.
mnds
Narys
Narys

Post by mnds »

Ar aš sakau, kad aš buvusiais abonentais nepasitikiu Nustebintas
Aš taipogi neatsisakyčiau šitokio priėjimo, visgi idomu sužinot kaip paraboliečiam besiseka :)
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

mnds wrote:
Ar aš sakau, kad aš buvusiais abonentais nepasitikiu Nustebintas
Aš taipogi neatsisakyčiau šitokio priėjimo, visgi idomu sužinot kaip paraboliečiam besiseka :)
Tu ant vidinio IP sėdi,tad jei tau priėjima suteiks,tai reiškias dar 30-40 asmenų čia užeit galės.
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

niekaip nesuprantu ko jus verziates i paraboles foruma jeigu nesat surishti su KL? kai as sakiau kad martinuxxx suinteresuotas savo propaganda cia skleisti tai musesi i krutine kad tai netiesa. bet kai uzdarys priejimatia vistiek nori cia sedeti. man tai kazkaip nesueina galai... na bent jau as kai isheisiu pas kita tiekeja tai tikrai cia nesilankysiu. siaip as cia menesiu menesiais neuzsuku kartais kai internetas stabilus. kai tik problemos einu ziuret ar man vienam ar ir kitiems ir pagal tai sprendziu ka daryt. o siaip neturint problemu su internetu ar isvis neturint paraboles interneto tai kokio velnio cia lankytis? :D
Locked