Keisis IP adresai

Moderators: Leonas, steponas

Ar Jums svarbu kos yra Jūsų IP adresas

Svarbu - man reikalingas pastovus IP
12
35%
Nesvarbu - man gali būti ir kintamas IP
20
59%
Nežinau kas tas IP yra
2
6%

Total votes: 34

steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:visi kliedijat - gi dabar parabole irgi ipus duoda ir neima pinigu. todel kad is principo ipai nemokami. cia gik nekaikurie provaideriai tipo telekom ar andernet bande ir is shudo vashko ishspausti :D
Kaip čia pasakius, mes dabar kaip maži nariai į ketvirtį turime sumokėti RIPE apie 400 Eurų narystės mokestį ir turime apie 8000 IP adresų iš kurių dabar galime panaudoti 6000.
UAB "Parabolė" direktorius
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Iškilo toks klausimukas: dabar pas mane IP, DNS serveriai ir visa kita iš tos serijos yra suvesti ranka. Ką tik išbandžiau pasirinkimą Obtain an IP adress automatically - neveikia, neaptinka. Tai ar nebus taip, kad pakeitus IP, liksiu sėdėt be interneto? Aišku, duokdie, kad aptiktų automatiškai. Ir ar vietiniai meistriukai jiems paskambinus, jei kitos išeities nebebus, sugebės informuot, kokius duomenis susivest? Gal aš čia ir be reikalo baiminuos, bet geriau apsidraust. :oops:
Image Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

natrix wrote:Iškilo toks klausimukas: dabar pas mane IP, DNS serveriai ir visa kita iš tos serijos yra suvesti ranka. Ką tik išbandžiau pasirinkimą Obtain an IP adress automatically - neveikia, neaptinka. Tai ar nebus taip, kad pakeitus IP, liksiu sėdėt be interneto? Aišku, duokdie, kad aptiktų automatiškai. Ir ar vietiniai meistriukai jiems paskambinus, jei kitos išeities nebebus, sugebės informuot, kokius duomenis susivest? Gal aš čia ir be reikalo baiminuos, bet geriau apsidraust. :oops:
Jeigu yra kokios tai grėsmės dėl IP pakeitimų, paprašysiu, kad man jas surašytų ir aš jas paskelbsiu čia.
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

p.Steponai: as gi parasaiu "is principo" :P
natrix: keista kad automatishkai neveikia... netgi keista kad veikia suvedus rankytems. ir aisku nustos veikti pasikeitus cisco. todel kviesk meistrus kad padarytu automatishkai.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:p.Steponai: as gi parasaiu "is principo" :P
Visiškai teisingai - iš principo IP yra nemokami, moki tik už narystę. Mažieji nariai moka mažiau, didesni - daugiau.
_DaNa_
Pradedantis
Pradedantis

Post by _DaNa_ »

na del ip keitimo pasitaike siokiu tokiu problemu krito interneto greitis ir labai daznai ineternetas tiesiog pakimba
Ko Ziuri ?
Post Reply