Dėl FTP informacijos atnaujinimo ir tvarkymo galimybių.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
tai jei kalbi apie konkrecius dalykus ir zinai is praktikos tai tada kalbek ,bet kada zmogus vandeni pisto man tokie gincai nepraeina ir jokiu vaikisku kalbu apie konkurencija programu tarpe nu jau apsurdas.martinuxxx wrote:Kiekvienam kuris naudoja savo antivirusinė atrodo geriausia,tad beprasmis reikalas diskutuoti,o kad pjaunasi Nortonas su Panda tai tikrai
- yabadabadu
- Aktyvus narys
as nenaudoju antivirusines siame kompiuteryje is kurio dabar rasau. zinot kodel nenaudoju? ogi todel kad nesisiunciu programu ir juo labiau antivirusiniu is lokaliu ftp ar p2p tinklu. as programas naudoju tik is legaliu tiekeju. ar tai butu windows ar ofisas ar siaip kokia utilita. o kai zmones netgi antivirusine is velniai zino kur parsisiuncia tai... netgi martinuxxx megstama LM yraa tokia virusu tevyne kad neduok dieve. zmones ten gal ir geri bet asilenai paskutiniai - apie IT nevelnio neraukia kad ir labai protingus vaizduoja. nekalbu kad jie neisivaizduoja kaip rutkitai veikia ir kad jie net nesurpastu kas pas ju PC darosi, bet deda torentus netgi su virusais o paskui kai pradeda vartotojai ksustis sako kad cia neteisingas alermas. kai is tikruju laaaabai daug softo trakeriuose apkresto. LABAI DAUG. na ir aisku i lokalius ftp iskaitant ir paraboles ftp tas softas papuola jau su virusais....
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
as tik uzejas buvau. naudotis dar nesinaudojau del paprastos priezasties - surasti ka nors ftp ganetinai problematishka. man paprasciau su p2p ish ishores parsisiusti kur paieka normali. delto lokalu trakeri ir siuliau daugeli kartu. ftp kad ir labai uzlaikytas jau atgyvena.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis