Internetas Telsiuose
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Aišku, kiekvieno reikalas, kam jam internetas reikalingas. Galima gi ir visus filmus pumpuotis, prasukt, nepatiko, išmest, kaip tu, N3xt, darai su savo muzika.
Bet esmė ne tame. martinuxxx, jei neklystu, už savo internetą moka bene pusę tiek, kiek tu, N3xt, moki. Bet negi imsim tave klausinėt, kam tau toks internetas
Bet esmė ne tame. martinuxxx, jei neklystu, už savo internetą moka bene pusę tiek, kiek tu, N3xt, moki. Bet negi imsim tave klausinėt, kam tau toks internetas
Moku uz interneta kuri ir turiu, dinginetu jis kitaip kalbeciau, man ne tiek kaina esme kiek jo kokybe, nes kartais man jo tikrai reikia ir kaip dazniausiai susiduri su tuo kada labiausiai reikia tada ir jo nera arba vos veikia. Kadangi kiek tenka pazint andernetinius abonentus as geriau moku daugiau o ne kaip jie vargstu su dinginejanciais rysiais, nzn kas cia, laimes dalykas ar panasiai bet matau tik viena martinuxxx patenkinta, ka kita pazystu spaudosi pastoviai, linija kalta ar pan nzn, bet as geriau pasedesiu su didesnia kaina bet bent ijunges pc visada rasiu interneta.
O kas liecia siuntinejimus, as biski nesuprantu kam sius betka? Pvz kad ir mano siunciama muzika, siunciu tik tai, kada matau jog tame folderyje rasiu ko jieskau, trinu tik pasalines dainas, o jai zinau jog ji isties chujova aplamai atsaukiu jos siuntima. Bet kanadangi man dar reikia daug patirties uzsenio muzikoje tarp atlikeju, tai gaunu ir paeksperimentuot.
Filamai.. siunciu ir juos, bet tik tuos kurie zinau jog mane gali sudomint arba jai matau kazka nematyta pirmiau pasiziuriu kaip apie ji atsiliepa liaudis, man taip patogiau nei pradzia paziurejas ji deletinciau lauk :]
Labai gerai kad martinuxxx sekas ir jis turi kazka nuostabaus uz mazesne kaina, kad daugiau tokiu zmoniu ir bus valio, bet kazkaip paziurejus ne vien i ji man baisu darosi palikt ta parabole, nes jai man reiks sedet be neto savaite kol atvaziuos meistas is mazeikiu, tai eikit jus kaku geriau su tais internetais, vopse jo tada nereikia
Ir dar vienas dalykas - nereikia martinuxxx prikabinet jog parabole nepajiegi duot tiek kiek jis turi, taip nepajegi, bet ar tai reikalinga cia kitas klausymas geriau jau su maziau bet uztikrintai.
O kas liecia siuntinejimus, as biski nesuprantu kam sius betka? Pvz kad ir mano siunciama muzika, siunciu tik tai, kada matau jog tame folderyje rasiu ko jieskau, trinu tik pasalines dainas, o jai zinau jog ji isties chujova aplamai atsaukiu jos siuntima. Bet kanadangi man dar reikia daug patirties uzsenio muzikoje tarp atlikeju, tai gaunu ir paeksperimentuot.
Filamai.. siunciu ir juos, bet tik tuos kurie zinau jog mane gali sudomint arba jai matau kazka nematyta pirmiau pasiziuriu kaip apie ji atsiliepa liaudis, man taip patogiau nei pradzia paziurejas ji deletinciau lauk :]
Labai gerai kad martinuxxx sekas ir jis turi kazka nuostabaus uz mazesne kaina, kad daugiau tokiu zmoniu ir bus valio, bet kazkaip paziurejus ne vien i ji man baisu darosi palikt ta parabole, nes jai man reiks sedet be neto savaite kol atvaziuos meistas is mazeikiu, tai eikit jus kaku geriau su tais internetais, vopse jo tada nereikia
Ir dar vienas dalykas - nereikia martinuxxx prikabinet jog parabole nepajiegi duot tiek kiek jis turi, taip nepajegi, bet ar tai reikalinga cia kitas klausymas geriau jau su maziau bet uztikrintai.
Nesu aš nei už Parabolę, nei už KL. Gal ir pats dar būčiau išbandęs KL, bet prisirišt nemėgstu, o įvedimo mokestis didelis. Esmė tame, kad tau N3xt Parabolė beveik niekada dar nėra sudurniavusi, kaip martinuxxx KL. O dauguma Parabolės klientų yra patyrę įvairių ryšio sutrikimų ir gana nemažai užsitęsusių. Ir kaip, kad tu sakai didesniems gedimams meistrai iš Mažeikių važiuoja tvarkyt KL linijų, tai iš Kauno važiuoja tvarkyt Parabolės.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Sutinku su tuo. Kazkada cia sededamas skaitydavau nusiskundimus ir nesuprsdavau ka jie nusisneka, man veikia idialno cia klykia jog chujovai.M-artin wrote: Esmė tame, kad tau N3xt Parabolė beveik niekada dar nėra sudurniavusi, kaip martinuxxx KL. O dauguma Parabolės klientų yra patyrę įvairių ryšio sutrikimų ir gana nemažai užsitęsusių. Ir kaip, kad tu sakai didesniems gedimams meistrai iš Mažeikių važiuoja tvarkyt KL linijų, tai iš Kauno važiuoja tvarkyt Parabolės.
Kada pagivenau su paraboles gyvenimo dienomis is arti pamaciau kas ta parabole ir ka gauna kaikurie vartotojai pamaciau ir daug spragu, puikiai pritariu tau kad sakai jog man pasiseke cia kaip martinuxxx KL.
Bet pamaciau ir tai jog kisinejasi seni abonentai daugumui, naujieji kazkaip sukasi, dazniausios bedos pakibe vietiniai modemai, arba perkrati cysko. Naujieji abonentai kazkaip kiek teko susidurt gan padoriai gyvena, nevienas is mano draugu yra pasijunge naujai paraboles interneta ir tikrai gan patenkinti. Tai tikiuosi jog kada ji isives naujus tinklus ir visi bus naujai perjungti, tada visi lygiai pasidziaugsim... bet kaip bus pamatysim...
Bet martinuxxx irgi reiktu biski susiprast, jog bereikalo jis cia aukstina visus sventuosius, nes jam sekasi, bet ne visiems, oi kiek yra zmoniu kurie keikiasi atsisede taipat kaip ir parabolei yra tokiu.
Esi vaikinas cia kaip svecias, tai gal turek ir mandagumo cia neagituot, nes tikrai pas tave ten ne rojus tuos tinkluos, kad tu cia kazkoks neaiskiai suprastas su iskazkur atsiradusiu tokiu greiciu, tai nesako apie visa ju tinkla.
Pasidziaugem tavo greiciu ir pakaks, nereikia cia kurstyt pastoviai zmones kad jie yra nevykeliai nes naudojasi parabole, ne greityje esme, atsimink tai ir ateityje panaudok.
Aplamai geriau pagalvojus ir man reiktu kaikuriu atsiprasyt uz issisokimus, nes kada pamaciau kiek bedu kitiems zmonems su tuo internetu tai ir susidariau vazda is kur tokios nuomones apie parabole ir jos zmones, ka daugiau gali galvot...
Esi vaikinas cia kaip svecias, tai gal turek ir mandagumo cia neagituot, nes tikrai pas tave ten ne rojus tuos tinkluos, kad tu cia kazkoks neaiskiai suprastas su iskazkur atsiradusiu tokiu greiciu, tai nesako apie visa ju tinkla.
Pasidziaugem tavo greiciu ir pakaks, nereikia cia kurstyt pastoviai zmones kad jie yra nevykeliai nes naudojasi parabole, ne greityje esme, atsimink tai ir ateityje panaudok.
Aplamai geriau pagalvojus ir man reiktu kaikuriu atsiprasyt uz issisokimus, nes kada pamaciau kiek bedu kitiems zmonems su tuo internetu tai ir susidariau vazda is kur tokios nuomones apie parabole ir jos zmones, ka daugiau gali galvot...
- yabadabadu
- Aktyvus narys
delto tai vilciu daug nedeciau jeigu nustoks norm tiekti tai ne velnio neirodysi. nors ne, meluoju, imanoma irodyti. tik irodymas kainuso daugiau babkiu ir nervu nei tai verta. ne karta jau apei tai rasiau gi. todel jeigu KL pades pimpala ant naujoku taip pat kaip ir ant senu klientu kad padejo ir kad neturi jie rysio tai nieko neirodysi.martinuxxx wrote:O apie tai kad negautum to ką jie isipareigojo abejoju,nes visgi parašai sudėti ir viskas juodu ant balto parašyta...
kai M-artin raso kad pas parabole buvo baisiu rysio sutrikimu tai turbut nezino kokiu rysio sutrikimu budavo pas anderneta arba dabar pas senuju KL klientu. parabole tai rojus palyginus su KL. neskaitant keliu ex parabolieciu kuriems kaip dabar jau tiksliai zinau specialiai tiekiamas greitas internetas kad jie agituotu paraboles klientus. va ko nezinau tai ar martinuxx tai zinojo ar ne. girdejau kad zinojo ir prisizadejas yra agituoti uz KL uz tai kad gautu toki rysi. bet cia jau pliotkai... :/
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Nu yabadabadu turi gerų šaltinių Kadangi jau sužinojai tai ir pasakysiu.Man ne tik kad tiekia gerą ir greitą ryšį tačiau esmė tame kad dar ir nemokamai ir už kiekvieną naują abonentą po 50 lt duoda Neblogai sukuosi vyručiai ? Tai va gerą nesamonę suskėliau,taigi kokia čia nesamonė yra, lygiai tokio pat lygio yra yabadabadu pliotkai
Dėl įrodymo dar ir kaip įrodysiu,jei to prireiktu.Tik kokiais tai būdais padarysiu,čia jau mano reikalas.
Apie tai kad naujokams tiekiamas geras internetas,už tai kad viliotų kitus,numaniau,bet nelabai tikėtina,nes šio mėnesio viduryje,visi KL abonentai pradės gauti tai kas jiem priklauso... taigi 100 mbps nebebus tačiau 15 mbps reikalausiu,ir tai 6 kartus daugiau nei parabolė siūlo,o kur dar pasakiškas upload greitis,kurio parabolėje galėtum tik pasvajoti...
Dėl įrodymo dar ir kaip įrodysiu,jei to prireiktu.Tik kokiais tai būdais padarysiu,čia jau mano reikalas.
Apie tai kad naujokams tiekiamas geras internetas,už tai kad viliotų kitus,numaniau,bet nelabai tikėtina,nes šio mėnesio viduryje,visi KL abonentai pradės gauti tai kas jiem priklauso... taigi 100 mbps nebebus tačiau 15 mbps reikalausiu,ir tai 6 kartus daugiau nei parabolė siūlo,o kur dar pasakiškas upload greitis,kurio parabolėje galėtum tik pasvajoti...
- yabadabadu
- Aktyvus narys
jeigu ne p.Stepono demokratija butu idomu tave uzbaninti nuo paraboles forumo ir pazvengti kai tau greiti nukirps nes nebebus is taves naudos daugiau ir sekmes palinketi kai kovosi del tau priklausanciu 15mbs tik ziurek kad KL nepraneshtu apie tave kaip apie pirata kad pastoviai siuntiesi piratine produkcija. o jie ta gali kaip ir tu kad gali skusti negaunas greiciu. todel 5 ir paskutini karta rasau: dziaukis tuo ka turi ir nesvajok jog taip bus amzinai.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Nei jie žino kad aš sėdžiu parabolės forume,nei ką,o jei tu netiki aš nieko nepadarysiu...Dėl greičių tai dar karta pasikartosiu - kovosiu.Būk malonus nesirūpink ne savo dalykais...nepavydėk kad kažkas kažką gero atrado ok?Džiaugtis tai džiaugiuosi,o kad amžinai nebus 100 mbps tai tikrai,bet 15 mbps BUS.
Kolkas yra taip aš niekuo nesiskundžiu,taigi ir jie nesiskundžia.Ir man gerai ir jiems (tikiuosi) yra gerai,juk turi mano tel. nr. norėtų paskambinų,jei kas blogai.
Kolkas yra taip aš niekuo nesiskundžiu,taigi ir jie nesiskundžia.Ir man gerai ir jiems (tikiuosi) yra gerai,juk turi mano tel. nr. norėtų paskambinų,jei kas blogai.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
na martinuxxx papasakok kaip tu dabar irodysi kad negauni tu 15mbs? ir neatsikalbinek kad kai reikes irodyti tai ir irodysi, realiai namu vartotojui tai neimanoma padaryti. o kai tu jiems atsibosi jie isvis tave reportins latgai ir nukentesi labiau nei jie planas ne mani i ju beje as iki to nedasimastyciau
Grįžau jau iš atostogų ir dabar skaitinėju kas forume prirašyta kol aš Meksikoje nokau
Ten teko sykį pasinaudoti internetu, bet po to kai už 10 min sumokėjau 3 $ noras tuo užsiimti praėjo
Ir tada jau pasipila akmenys į priešingą pusę.
Aišku laikai keitėsi ir dabar gal tokių dalykų, kai dingus pas jų abonentą internetui, remonto "darbai" tęsdavosi po savaitę ar daugiau, nei Meganete, nei Mikrovisatoje gal jau ir nebūna. Nors paskaitinėjus omnitel.news'us pasakyti, kad ten labai jau reaguojama į abonentų skundus negalėtum pasakyti.
Aplamai man dėl to nei šilta nei šalta ir tai sakau žiūrėdamas į praėjusio mėnesio skaičius:
per spalį Plungėje pajungta interneto abonentų 27, atjungta 19
Telšiuose per spalį pajungta interneto abonentų 42, atjungta 31
Kad kuo nors jie skirtusi nuo kitų mėnesių aš nematau. Aišku matomai dalis iš mūsų išėjusių ir išėjo į KL, bet tai toks procesas, kuris nuo manęs nepriklauso. Bet tai tiksliau galėtu pasakyti tik Natalija su Aldona, kurios priima prašymus atsijungti.
Daugiau dėmesio reikėtų kreipti gal tik į TEO optikos darbus, bet kol TEO nepakeis savo požiūrio į abonentą ir naujų abonentų prisiviliojimui naudos tokias marketingo "gudrybes" kaip nemokamas internetas senų abonentų sąskaitą, manau jie mums didelės žalos irgi nepadarys, nes žmonės dabar jau daugumoje moka skirti grūdus nuo pelų ir į tokias pinkles papuola tik tie, kurie pataikauja savo vaikams o patys internetu nesinaudoja.
Ten teko sykį pasinaudoti internetu, bet po to kai už 10 min sumokėjau 3 $ noras tuo užsiimti praėjo
Kas dėl martinuxx agitacijos, tai aš manau nieko čia jau nepadarysi. Kaip yra taip yra ir geriau prievarta burnos neužkišinėti. Ne kartą taip buvo jau ir Kaune kai konkuravome su Meganetu ir Mikrovisata. Dėsninga to pabaiga būdavo - nuo didelės euforijos į visiška pesimizmą.yabadabadu wrote:butu idomu tave uzbaninti nuo paraboles forumo
Ir tada jau pasipila akmenys į priešingą pusę.
Aišku laikai keitėsi ir dabar gal tokių dalykų, kai dingus pas jų abonentą internetui, remonto "darbai" tęsdavosi po savaitę ar daugiau, nei Meganete, nei Mikrovisatoje gal jau ir nebūna. Nors paskaitinėjus omnitel.news'us pasakyti, kad ten labai jau reaguojama į abonentų skundus negalėtum pasakyti.
Aplamai man dėl to nei šilta nei šalta ir tai sakau žiūrėdamas į praėjusio mėnesio skaičius:
per spalį Plungėje pajungta interneto abonentų 27, atjungta 19
Telšiuose per spalį pajungta interneto abonentų 42, atjungta 31
Kad kuo nors jie skirtusi nuo kitų mėnesių aš nematau. Aišku matomai dalis iš mūsų išėjusių ir išėjo į KL, bet tai toks procesas, kuris nuo manęs nepriklauso. Bet tai tiksliau galėtu pasakyti tik Natalija su Aldona, kurios priima prašymus atsijungti.
Daugiau dėmesio reikėtų kreipti gal tik į TEO optikos darbus, bet kol TEO nepakeis savo požiūrio į abonentą ir naujų abonentų prisiviliojimui naudos tokias marketingo "gudrybes" kaip nemokamas internetas senų abonentų sąskaitą, manau jie mums didelės žalos irgi nepadarys, nes žmonės dabar jau daugumoje moka skirti grūdus nuo pelų ir į tokias pinkles papuola tik tie, kurie pataikauja savo vaikams o patys internetu nesinaudoja.
UAB "Parabolė" direktorius