Optika
Geriau arkliukus pristabdykit ir realiai pamastykit ;D
Jis tiesa pasake cia didziausia dali sudaro telsiskiai kurie tau nieko nepades.
Kitas faktas jog pasiziurek nepatingejas i temas ir ka kalba, as kiek maciau perdaug nusiskundimu nera plunges optika, buvo cia bangeliu del srauto trukumo, bet kiek supratau jis jau dapirktas ir toliau visi ramiai sedi. Is to ir spresk kanors, cia nebent kaimyno gali pasiklaust, nes prisimink jog jai vienam idialiai veikia tau gali taip nebut ir atvirksciai. Pvz man telsiuos tas intikas skristinom skrenda atitinka skaiciuka i skaiciuka ir dar daugiau pasijamu,praktiskai nera man buve jokiu problemu, o jai ir buvo tai cia kitoi jau schemoi, tokioi kaip pilno srauto neisvystimas ir pan, bet ir tai atleistina nes greit viskas buvo sutvarkyta. o kitiems bedos
Beto nera namu be dumu tiek cia tiek ir ten yra sparagu tad nusprest gali tik tu vienas. Cia i tavo klausyma atsakiem, taip tavo uplodas bus didesnis ir daug didesnis, bet daugiau visos zinios baigiasi atsakys tik klabelis tau ;]
Jis tiesa pasake cia didziausia dali sudaro telsiskiai kurie tau nieko nepades.
Kitas faktas jog pasiziurek nepatingejas i temas ir ka kalba, as kiek maciau perdaug nusiskundimu nera plunges optika, buvo cia bangeliu del srauto trukumo, bet kiek supratau jis jau dapirktas ir toliau visi ramiai sedi. Is to ir spresk kanors, cia nebent kaimyno gali pasiklaust, nes prisimink jog jai vienam idialiai veikia tau gali taip nebut ir atvirksciai. Pvz man telsiuos tas intikas skristinom skrenda atitinka skaiciuka i skaiciuka ir dar daugiau pasijamu,praktiskai nera man buve jokiu problemu, o jai ir buvo tai cia kitoi jau schemoi, tokioi kaip pilno srauto neisvystimas ir pan, bet ir tai atleistina nes greit viskas buvo sutvarkyta. o kitiems bedos
Beto nera namu be dumu tiek cia tiek ir ten yra sparagu tad nusprest gali tik tu vienas. Cia i tavo klausyma atsakiem, taip tavo uplodas bus didesnis ir daug didesnis, bet daugiau visos zinios baigiasi atsakys tik klabelis tau ;]
panedelnik, visų pirma čia nesikeikiama. O ir rusiškai nekaip moki. Tavo atsargumas sunkiai suvokiamas. Užsisakyk Parabolės pradiniam puslapį, kad tave perjungtų ant optikos. Tai nekainuos. Planą pasiimk už tą pačią kainą ar brangesni, jei jau nori, ir įsitikinsi, kokia ta Parabolės optika. Taigi niekuo nerizikuoji. greičiai optikos gi surašyti. Kol kas Parabolė, ką žada, tą maždaug ir duoda.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
panadelnik ar koks bybis tu ten esi paziureciu kuris cia piemo.... jei esi debilo gabalas sikantis i bata stovedamas vietoj kur niekas nutikt negali tj atleisk, jei izeidziau, o kitu atveju volink tu ** is cia, atejo zertva kazkoks ir praso irodymus jam rinkti, mat neuztenka kad pora kartu jau skirtingi vartotojai parase.....
Beto kas rase nesikeikiama cia, tj beveik tiesa pasake tarp saves niekas nesikeikia tik ateina sutrauka ir pradeda cia....
Beto kas rase nesikeikiama cia, tj beveik tiesa pasake tarp saves niekas nesikeikia tik ateina sutrauka ir pradeda cia....
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
-
- Pradedantis
Supykai ar ne?Patiko kai ant galvos šūdus pila?Nepatiko, taip kad žiūrėk ką pats sakai ir nereiks gintis.Ir ne atėjo, o jau senai atėjęs tik nick buvau pakeitęs, ir sėdžiu gan ilgai šiam forume ir prašau ramint bazarą, nepilnamečių spardymu neužsiimu bet galėtum apsiramint bent kiek ir paskaitynėt mano postus, o ne savo išvedžiojimais remdamasis bandyt kažką įrodynėt.nitro wrote:panadelnik ar koks bybis tu ten esi paziureciu kuris cia piemo.... jei esi debilo gabalas sikantis i bata stovedamas vietoj kur niekas nutikt negali tj atleisk, jei izeidziau, o kitu atveju volink tu ** is cia, atejo zertva kazkoks ir praso irodymus jam rinkti, mat neuztenka kad pora kartu jau skirtingi vartotojai parase.....
Ir su rašyba tau prastai, tik į kitus žiūri, o vat e raidės net nesugebi parašyt, tai kaip tu čia tokį vyrą gali vaidint jeigu netgi susinervini nuo vieno posto, kurio pats prisiprašai?
Ir tau su rašyba prastai, bet kaip teko pastebėt į vieną vamzdį pučiat kartu tai nieko nuostabaus.Ir galėtum taippat apsiramint, kur kokią temą pamatau ten ant yabadabadu,martinuxxx vis pili šūdus, šakės kokie nepilnamečiai šiais laikais išnaglėjęnice wrote:wau panadelnik tik ne ant to varai todel nepritarsiu tau ant martinuxxx varyk jis tave cia klaidina pac ne paraboles klientu loxas budamas
Last edited by panedelnik on Thu Nov 06, 2008 9:55 pm, edited 1 time in total.
o iskur tau zinot pilnametis ar ne? tas tavo "sudo" pylimas buvo kjp cia pasakius.... pasiuncia ** ir sako suda pila... tu pats persiskaityk visa tema nuo pradziu ir suprasi kad cia atejes prasai irodymu nes musu zodziu tu netiki.... o del tos rasybos zinai, as cia ne nesistengiu rasyt taisyklingai ar dar ka, cia gi forumas kas nores supras, nenores tai reiskia jam ir nereikia.... ne vienas per visa laika neprisikabino nes viska suprato....
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
-
- Pradedantis
Jeigu tau yra kokios problemos asmeniškai su manimi tai ir rašyk man, galiu numerį duot pažiūrėtume ar būtum toks drąsus, o dabar viešai rašai jog kažką primestum ir apgintum savo mažvaikio garbę šiam forume prieš tokius pat tavo draugus.Taip kad ne aš čia pradėjau kvailint kitus ir vaidint nepatenkintą, gali toliau rašynėt bet aš jau su tavim kalbą baigiau ir tikrai į pacanų intrigas nesiveliu.Sėkmės tau gyvenime.nitro wrote:o iskur tau zinot pilnametis ar ne? tas tavo "sudo" pylimas buvo kjp cia pasakius.... pasiuncia ** ir sako suda pila... tu pats persiskaityk visa tema nuo pradziu ir suprasi kad cia atejes prasai irodymu nes musu zodziu tu netiki....
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
be reikalo cia šiaušies . na pasako musu "liaudis" kartais karciu zodziu ,bet jose buna ir tiesos . man jau tie trys tavo sakiniai daug ka apie tave pasako . matomai iš tikruju cia bandai kazka vaidint . pasivadinai rusisku pseudonimu ,bandai keiktis rusiškai ne i tvora nei i mieta , pusiau rusiškai pusiau lietuviškai ,net gimine maišai . o apie atsargumus ir kt. tie patys rusai yra pasake , " paspešiš liudei nasmešiš " ir panašiai ir taip toliau .panedelnik wrote: PAŠLA TU NAHUI PIEMENIE aiškiai pasakiau?Atėjo yrodynėt kas kvailas kas ne, atsargumas tai kvailumas ką?