yabadabadu wrote:prie ko cia stabilumas ir radio relines linijos? gal ir as ka praleidau bet greiciausiai kad parabole taupo nedapirkdama srauto o ne radioreliniu liniju problema
aš irgi nežinau, bet Steponas sakydavo, kad Bite per tas radiorelines linijas nebepajėgia paduoti daugiau srauto....
mail4acc wrote:nu ka,siandien nebloga dienele. siuncia 14-80 kb/s pingas 57-334 interneto nebuvo ~2valandas. o konkurnetai man uz duru tampo kabelius.ispudingai.
M-artin wrote:Ką tik buvo dingęs visas Parabolės paketas (TV + internetas). Čia vos stipresnis vėjas pakilo ir jau problemos?
Tikėkimės, kas Mexikoje ne tik kepina saulė, bet ir veikia interneto ryšys... jau būtų pats laikas p.Steponui virtualiai paguosti verkiančius vaikus...
Gerai, kad nors kažkas greit sukruto ir patvarkė per gana trumpą laiką, o taip jau galvojau liksiu bet TV ir interneto šįvakar.
Greičiai pas mane irgi kaip priklauso.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
mail4acc wrote:nu ka,siandien nebloga dienele. siuncia 14-80 kb/s pingas 57-334 interneto nebuvo ~2valandas. o konkurnetai man uz duru tampo kabelius.ispudingai.
Man jau pratampė ir suskubau,pasijungti į normalų,tinklą.Juk parabolė labai stabili,visi kaip gegutės tą patį suokiat,tai ko čia verkti?
martinuxxx wrote:Man jau pratampė ir suskubau,pasijungti į normalų,tinklą.Juk parabolė labai stabili,visi kaip gegutės tą patį suokiat,tai ko čia verkti?
O čia jau totaliai klysti: aš visada sakiau, kad Parabolė BUVO stabili ir gali BŪTI ateity stabili. DABAR yra - kaip yra....
M-artin wrote:Ką tik buvo dingęs visas Parabolės paketas (TV + internetas). Čia vos stipresnis vėjas pakilo ir jau problemos?
va ir man tv nieko nerode :O
Šįkart turbūt buvo kalta ne Parabolė, nes kiek girdėjau Kauno gatvėj kai kuriems buvo dingusi elektra, tai turbūt ir Parabolės serverinėje dingo, tai kol atsirado elektra ir nebuvo "ryšio" su Parabole.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.