Šaknys tame, kad ne perseniausiai kažką pakeitė mail serveryje ir tai atsiliepė ir forumui. Mantas pradėjo tvarkyti, bet užgriuvo bėdos Telšiuose ir dabar prie jų sėdi prikaltas - forumas dabar antram plane
Ale internetas stabiliai nestabilus Kažkur 25 minutes jo išvis nebuvo Regis, tebesitęsia tie užsikimšimai. O dar Steponas kaip Smetona į užsienį pabėgo
Man tai kaip geimeriui norisi nuo galvos plaukus nusirauti per paskutinius metus nebuvau tiek daug mates ms lietuvoje jai man zaidziant 100ms kur budavo max 20 lietuvoje ir ne man cia vienam kitam miesto gale irgi tas pats. Nera Stepono - nera interneto
Na stai as gryzau i telsius, atsisedu prie pc ir man atrodo jog viskas normaliai su tuo internetu, bentjau kolkas taip O tikejaus jog rasiu daug baisesne situacija pagal paskutines naujienas :]
viskas yra labai gerai. mascio 8 neturiu nei 1 nusiskundimo jau daaaaug laiko,neskaitant kazkokiu parazitu kurie naktim kazka darydavo,bet tai jau praeityje
klausyk tu nesusiprateli,gal tu gali nekist to savo susikto KL ? butu mano valioje butum senei banned uz vartotoju priekabiavima ir komentavima ju. apsimeta kazkuo ta,i o sedi xxxxbestdownlaodspeedxxxx ir aiskina visiem kad jis>visi. gal eik susidegink ka ? nes tikrai nervini