Paskutines naujienos
Greičiausia taip ir yra, nes ir šios dienos rezultatai tai rodo.yabadabadu wrote:visiems kitiems klientams parabole turetu buti optimaliausias pasirinkimas.
Per spalio mėnesį:
37 pajungti nauji
9 atjungti, iš kurių 4 už skolą
Nei kiek neprastesni rezultatai kaip preitais metais.
Kitaip man sunku įsivaizduoti kodėl taip yra. Netikiu, kad žmonės KL nežino, jų reklamų nematė ir tik iš inercijos ateina pas mus.
Dabar tik pamačiau - Telšiuose šiuo momentu yra lygiai 900 interneto abonentų
Last edited by steponas on Thu Oct 23, 2008 8:37 pm, edited 1 time in total.
UAB "Parabolė" direktorius
Nežinau ant kurio CISCO koknrečiai esi prijungtas, bet kiek mano žinios leidžia spręsti pagal monitoringo grafikus, tai nėra UP kanalai užkišti. Be to yra padaryta sistema, kuri leidžia padaryti taip, kad UP kanalai būtų apkrauti apylygiai.natrix wrote:Jei jau prakalbot apie interneto stabilumą, tai tenka sugrįžt prie anksčiau apkalbėtos problemos - upload'as vėl kemšasi
Nežinau, nežinau... Konkrečiai mano atveju, jei darbe nebūtų buvęs Anderneto internetas arba nepasiskaitinėčiau šio forumo, tai apie KL Telšiuose dar nebūčiau nieko nei girdėjęs, nei skaitęs, nei reklamų matęs.steponas wrote:Netikiu, kad žmonės KL nežino, jų reklamų nematė ir tik iš inercijos ateina pas mus.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
Jeigu tas tempas bus panašus į prėjusį laikotarpį (nuo 2007-11-01 iki 2008-05-31 mūsų gretos padidėjo 246 abonentais) tai galvoju gal pavasarį tikrai tas skaičius sudėjus Plungę su Tešiais gali būti paminėtasyabadabadu wrote:ar man vaidenasi ar anskciau buvo minimi 2000 inerneto abonentu Telsiuos?
Dabar Plungė 895 + 900 Telšiai=1795 Viso.
Parabole prieaugi jaus visa laika Nes kaip jau ir priejo isvada telsiuosia ji yra lyderis, greiciausiai salinamos problemos, gera interneto kokybe ir svarbiausias faktas tai Stepono bendravimas su klientais forume.... Man kad ir reiketu tu mb/s as sedesiu cia nes jei per nakti palikes galiu parsisiust ~20gb tj man to pakanka, ir beto uzpreita nakti siunciau xbox zaidima is torrents.ru tj greitis buvo ~500kb/s o prie to pacio ejo dar ir is LM kitas zaidimas kuris sieke tik ~400kb/s, vienu metu netoli 1mb/s siunte, tj buvo kazkur ~1 val nakties, tj manau kokybe yra super siuo metu xD
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
Deja trukdymai vėl išlindo
Tik dabar neaišku iš kurios vietos.
Kol kas tikrinamas senas adresas, bet manau, kad tikimybė ten ką nors rasti yra 0%
Gaila, kad tokiems darbams mūsų žmonės yra mažai pasiruošę, o svarbiausiai tokius darbus dirba be ugnelės ir jokio noro
Liūdna darosi, kai atrodo jau bėda rankoje turėjai ir tik užteko paspausti durų skambutį ir užėjus į butą pasižiūrėti kas tuos trukdymus skleidžia, į tai numojama ranka, pastatomas filtriukas ir ramiai einama namo, o kitą dieną nuėjus nieko jau neberandama
Rusų patarlė sako: :Kui žielezo poka gariečio" ir taip dirba visi, kurie nori ką nors rasti, o ne tik paukščiuką padėti, kad darbas padarytas.
Rytoj ryte išskrendu 15 dienų atostogauti į Meksiką, toliau nuo tų visų problemų ir nebelipsiu savo žmonėms ant galvos - daryk tą, daryk aną. Gal tai kaip tik ir turi neigiamą įtaką galutiniam rezultatui
Ir jūs pagaliau turėsite galimybę bent 2 savaites pailsėti nuo tų visų mano nesąmonių ir paistalų
Tik dabar neaišku iš kurios vietos.
Kol kas tikrinamas senas adresas, bet manau, kad tikimybė ten ką nors rasti yra 0%
Gaila, kad tokiems darbams mūsų žmonės yra mažai pasiruošę, o svarbiausiai tokius darbus dirba be ugnelės ir jokio noro
Liūdna darosi, kai atrodo jau bėda rankoje turėjai ir tik užteko paspausti durų skambutį ir užėjus į butą pasižiūrėti kas tuos trukdymus skleidžia, į tai numojama ranka, pastatomas filtriukas ir ramiai einama namo, o kitą dieną nuėjus nieko jau neberandama
Rusų patarlė sako: :Kui žielezo poka gariečio" ir taip dirba visi, kurie nori ką nors rasti, o ne tik paukščiuką padėti, kad darbas padarytas.
Rytoj ryte išskrendu 15 dienų atostogauti į Meksiką, toliau nuo tų visų problemų ir nebelipsiu savo žmonėms ant galvos - daryk tą, daryk aną. Gal tai kaip tik ir turi neigiamą įtaką galutiniam rezultatui
Ir jūs pagaliau turėsite galimybę bent 2 savaites pailsėti nuo tų visų mano nesąmonių ir paistalų
- yabadabadu
- Aktyvus narys
shakes... einu dulkes sluostyti nuo edge kortos... geru atostogusteponas wrote:Rytoj ryte išskrendu 15 dienų atostogauti į Meksiką, toliau nuo tų visų problemų ir nebelipsiu savo žmonėms ant galvos - daryk tą, daryk aną. Gal tai kaip tik ir turi neigiamą įtaką galutiniam rezultatui
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys