Kažkaip man atrodo Žemaijos radijui priklausė www.radijas.lt Dabar žiūriu šios svetainės nebėr, o pavadinimas kaip radijui tikrai vertingas yra.N3xt wrote:Heh :] iskart gazdinimainatrix wrote:Nu ir ką gi tai reiškia? Hakeris gal būsi? Tai tvarkančios institucijos susisieks...
Ne ne hakeris ir iki tokio man labai toli.
Parabole vs KL cia taspats varijantas Zemaityjos radijas VS xxl fm. kad ir pastoroji tik ruosiasi ijungt savo bokstus telsiuose, be jau karas vyksta arsus kaip reikalas ;D
o adresas pas mus: loginis paaiskinimas - zemaityjos radijas neturejo savo tinklapio, uz ji atstovavo visada andernetas, bet kaip zinoma anderneto neber, vadinas zemaituko interneto translecijos ir nabe :] Adresas labai legaliai yra nupirktas kaip ir xxlfm, skirtumas tik tos jog jis reikalingas patapyt uz usu P.Valauski :] Kuris irki kisa savo pagalius i ratus kur nereiktu :]
Sustabdyta "Žemaitijos radijo" licencija
UAB "Parabolė" direktorius
http://www.klausyk.lt/lt/visos_radijo_stotys/?id=721
stai ka jie nurodo kaip savo tinklapi ir siaip esu mates ant senesniu reklaminiu lanktinuku anderneto adresa. Pvz Pas Mariaus ir Dainiaus buvusiu Z-R vedeju, jie man rode savuju laidibiniu cd virselius kur ir buvo andernetas afisuojamas :]
stai ka jie nurodo kaip savo tinklapi ir siaip esu mates ant senesniu reklaminiu lanktinuku anderneto adresa. Pvz Pas Mariaus ir Dainiaus buvusiu Z-R vedeju, jie man rode savuju laidibiniu cd virselius kur ir buvo andernetas afisuojamas :]
- yabadabadu
- Aktyvus narys
Taip jusu tiesa. Nebereikejo nei klaust, nes senoji geroji google vel man padejo
Akurat, pasiziurejus i senuosius duomenis pateiktus is Z-R visur afisuojamas tinklapio adresas radijas.lt :]
Aha, bet vadinasi arba jie tupi ir sau nenaudoja tokio domeno, nes jis isties vertingas kaip P.Steponas minejo, cia useriai is lempos palaukt turetu.
Arba sis domenas didelis daiktas jog tebesisveciuoja pas senaji savinka :]
Akurat, pasiziurejus i senuosius duomenis pateiktus is Z-R visur afisuojamas tinklapio adresas radijas.lt :]
Aha, bet vadinasi arba jie tupi ir sau nenaudoja tokio domeno, nes jis isties vertingas kaip P.Steponas minejo, cia useriai is lempos palaukt turetu.
Arba sis domenas didelis daiktas jog tebesisveciuoja pas senaji savinka :]
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys