Paskutines naujienos
Iki savaitgalio turėtų būti užbaigti pirmieji optikos įsisavinimo darbai:
Telšių FTP bus atjungtas ir išvežtas į Kauną "pakaustymui"
Telšiečiai jau galės naudotis Plungės FTP, nes jis jau bus bendras.
"Pakaustytas" Telšių FTP bus nuvežtas į Plungę ir pajungtas į bendrą sistemą.
Telšių FTP bus atjungtas ir išvežtas į Kauną "pakaustymui"
Telšiečiai jau galės naudotis Plungės FTP, nes jis jau bus bendras.
"Pakaustytas" Telšių FTP bus nuvežtas į Plungę ir pajungtas į bendrą sistemą.
UAB "Parabolė" direktorius
- yabadabadu
- Aktyvus narys
Kaip ten reikės jungtis, pasakysiu kai jau bus gatava, bet kažko ypatungo tikėtis nereikėtų. Mano akim žiūrint, visakas beveik tas pat yra kaip ir Telšiuose, nebent Mantas gerai jusiškį pakaustys, prieš veždamas statyti į Plungęyabadabadu wrote:tai jau galima jungtis ftp.parabole.lt be plunges ir telsiai pavadinime ar dar ne?
Neturėtų mūsiškai kabelius tampyti. Mūsų sujungimui nuo geležinkelio stoties iki Mąsčio 4 namo jau sutampytas. Greičiausiai kas nors kiti tampoM-artin wrote:Ir beje šiandien kažkokius kabelius tampo Masčio mikrorajone, ne jūsų čia darbai?
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Butų buvusios 100 mbps sąlygos kai administravau FTP,bučiau dar ne tiek pakaustęs...steponas wrote:...nebent Mantas gerai jusiškį pakaustys, prieš veždamas statyti į Plungę
Kad tampo tai tikrai,nes ir aš mačiau.Man rodos tai bus TEO,kadangi kaip minėjau prašė kad įleistume į rūsį apsižiūrėti...nieko nuostabaus visi,tobulinasi,nenori stovėti vietoje.steponas wrote:Neturėtų mūsiškai kabelius tampyti. Mūsų sujungimui nuo geležinkelio stoties iki Mąsčio 4 namo jau sutampytas. Greičiausiai kas nors kiti tampo
Išvažiavo komanda iš Kauno ieškoti kur trasoje Muziejaus gatvė - Mąsačio 4 atsiranda UP kanale baisūs trukdymai. Trasų daug, visokių atkarpų daug, todėl ilgai nustatinėjo kurioje trasoje jie atsiranda ir dabar liko nustatyti dėl ko konkrečiai taip yra ir pašalinti priežastį. Apie rezultatus informuosiu.
Tikrai taip, naktį vėl UP kanalas buvo užkištas trukdymais. Šiandien skambinome į RRT dėl radijo mėgėjų veiklos. Pasirodo yra pakeista tvarka ir jiems varžybų metu leidžima savo siųstuvų galingumus padidinti iki 1 kW. Gal jie trukdo, nes jie dirba mūsų UP kanalų diapozone, o radijo mėgėjų Telšiuose nemažai yranatrix wrote:Naktinis internetas parodė, kad problemos tebeliko. Jei tai ne Bitės kaltė, tai problemos vis dar vietiniuose tinkluose ar technikoje
Noriu paprašyti, jei kas gyvenate Dariaus ir Gorėno ar Muziejaus gatvų rajone, gal galite man parašyti kurie namai yra apkarstyti radijo mėgėjų antenomis, nes trukdymai ateina iš tų namų kabelių. Gali būti tokia antena ir kokiame privačiame name, esančiame tame rajone arba netoli jo. Pasižvalgykit po rajoną - gal ką pamatysit, gal koks naujas mėgėjas atsirado ir savo veiklą pradėjo.
Dabar sprendžiame kaip tuos trukdymus pagauti ir tokia info man būtų labai laiku. O versti vyrus vietoje stovėti su matuoklias naktį ir laukti kol jie pasirodys, nelabai norisi.
Biški ne į temą.
Va kas čia triūsė šiandien po langais ir jau kelintą dieną Masčio mikrorajone.steponas wrote:Neturėtų mūsiškai kabelius tampyti. Mūsų sujungimui nuo geležinkelio stoties iki Mąsčio 4 namo jau sutampytas. Greičiausiai kas nors kiti tampoM-artin wrote:Ir beje šiandien kažkokius kabelius tampo Masčio mikrorajone, ne jūsų čia darbai?
http://www.teltera.lt/index_files/Page547.htmTEO AB, optinių, elektros linijų projektavimo ir statybos darbai Klaipėdos – Tauragės apskrityse;
Kaimiškųjų vietovių informacinių technologijų plačiajuostis tinklas RAIN Telšių rajono optinės linijos statybos darbai;
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Aš KL Telšiuose temoje seniai sakiau kad TEO,ir dar sakiau kad prašė rakto į rūsį,apsižiūrėjimui,taigi viskas atitinka.M-artin wrote:Biški ne į temą.Va kas čia triūsė šiandien po langais ir jau kelintą dieną Masčio mikrorajone.steponas wrote:Neturėtų mūsiškai kabelius tampyti. Mūsų sujungimui nuo geležinkelio stoties iki Mąsčio 4 namo jau sutampytas. Greičiausiai kas nors kiti tampoM-artin wrote:Ir beje šiandien kažkokius kabelius tampo Masčio mikrorajone, ne jūsų čia darbai?http://www.teltera.lt/index_files/Page547.htmTEO AB, optinių, elektros linijų projektavimo ir statybos darbai Klaipėdos – Tauragės apskrityse;
Kaimiškųjų vietovių informacinių technologijų plačiajuostis tinklas RAIN Telšių rajono optinės linijos statybos darbai;
Tai kas ten sakė kad arklinis vežimukas atvažiuos laiku ?
Man atrodo kas jis atvažiuos paskutinis į Telšius...
- yabadabadu
- Aktyvus narys
vienas butas sugeba uzmusti vos ne visa tinkla ar bent jau nemaza dali?steponas wrote:Nustatytas konkretus butas iš kurio eina trukdymai. Šiandien pastatė ant jo kabelio filtrą, bet šaltinio bute neieškojo. Rytoj pratęsim, nes noriu prieiti iki pačio šaltino, kuris tuos trukdymus skleidžia ir jau po to bus matyt ką darysiu.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis