KL Telšiuose

Moderators: Leonas, steponas

martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Kadangi nebeatlaikė nervai žiūrėti kaip mnds mėgausi internetu o aš sėdžiu ant 30 kB/s uploado,palikau Steponui 12 lt,nusipirkti ko nors su laipsniais,ir aplaistyti mano išėjimą.

Na greitis į Lietuvą kuris man aktualiausias yra: Image

Uploadas 2.2 MB/s buvo maximumas,tokių greičių visiškai pakanka o užsienį matėte,nes mnds pamatavo.
Įdomu tik tai kaip parabolė nupirks 100 mbps srauto lietuviško...bet tai retorinis klausimas ir jis liks p. Steponui.
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

lietuvishkas srautas is principo nieko nekainuoja. taip kad 100mbs lituvishko srauto neproblema visai.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Steponui didelė problema... tik nežinia kaip ten yra ar dėl srauto ar dėl HDD,kuriu nenori sugadinti savo abonentams :lol:
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:lietuvishkas srautas is principo nieko nekainuoja. taip kad 100mbs lituvishko srauto neproblema visai.
Kol bus tiekiamas per radijo relines linijas kainuos 0.08 Lt/kbps kas perkant 100 mbps sudaro 8000 Lt be PVM ir jam nupirkti dabar skiriama apie 30% pajamų iš interneto, o kai bus pradėta tiekti per optika jau kainuos maždaug per pusę mažiau ir sudarys tik apie 15% pajamų iš interneto. Kylant srautų greičiams kainos dar stipriai mažėja ir aš manu, kad lietuviškam srautui finale skirsiu kažkur 20% pajamų ir už tai galėsiu ant abiejų miestų nupirkti 500 mbps srauto (šiandien perku 100 mbps ant abiejų miestų). To tūrėtų jau kurį laika tikrai pakakti ir pakėlus gerokai greičius. Kaip bus iš tikrųjų - ateitis parodys.
martinuxxx wrote:Steponui didelė problema... tik nežinia kaip ten yra ar dėl srauto ar dėl HDD,kuriu nenori sugadinti savo abonentams :lol:
Steponui yra problema kol srautas yra gaunamas per relines linijas ir nebus problema, kai bus prisijungta prie BITĖS per optika. Aš apie tai jau ne kartą kalbėjau, bet matyt nelabai aiškia pasakiau, kad vis nesuprantate :oops:
UAB "Parabolė" direktorius
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Aišku aišku dabar 8)

Edit: Šiandien buvo atėję iš TEO,ir prašė rūsio rakto,kadangi nori vesti naujus tinklus.Kaip suprantu kalbėjimui jie nereikalingi,užtenka ir senų - išvada viena,diegia optinius kabelius...Taigi konkurentų dar padaugėja.
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

KL su greičiais viskas ore,tačiau su saskaitom yra jie gudročiai.Pasinaudojau 9 dienas jų paslaugomis,o jie man jau atsiuntė sąskaitą kad sumokėčiau už spalio mėnesį iki spalio 29,nors aš tik 9 dienas spalio tesinaudojau jų paslaugomis...Nu ką 28 dieną sumokėsiu ir tiek.Bet čia toks jų mokėjimo reikalavimas,skaitosi kaip mokėjimas avansu...
Tiek jau to,visgi po metų duos 20 % nuolaidą abonentiniui,tad reikia nepykti :lol:
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

martinuxxx wrote:Tiek jau to,visgi po metų duos 20 % nuolaidą abonentiniui,tad reikia nepykti :lol:
3 metus prasinaudojus netgi 30% nuolaida... :D zodziu paprastam paslaugos pirkejui neturetu iskilti klausimu koki interneta rinktis...
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Butent o Steponas kalba tik apie 5 - 10 % nuolaidą,beje ir ji jam atrodo didoka.
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

martinuxxx wrote:Butent o Steponas kalba tik apie 5 - 10 % nuolaidą,beje ir ji jam atrodo didoka.
Taip didoka, nes Steponas ne labdaros organizacija ir nesiekia ką nors uždusinti :!:
Bet mano patirtis Kaune leidžia daryti rimta išvadą, kad tokie metodai yra neefektingi ir patiria fiasko :twisted:
UAB "Parabolė" direktorius
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

As manau kad Steponas labiau zino uz jus ka daro ir isvis dziaukites kad tokios nuolaidos nors yra :)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Viskas gerai yra parabolėje,ir ne dėl nuolaidų aš perėjau į KL,tad nėra apie ką ir diskutuoti.
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

todel kad pats dar neuzdirbi ir babkes nesvarbu - bili internetas butu madingas :D
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Ne nu visiem svarbu kuo mažiau mokėti.

KL nesnaudzia bilda visa laiptinė tampo kabelius stato kazkokias spintas skydineje,man ir internetas buvo dinges,bet kai tik paskambinau,tuoj atleke tvarkyt,kazka matyt netycia atjunge buvo.
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Jei idomu kaip tos spintelės atrodo štai foto:

Image

Viduje randame:

Image

Kol nebuvo tos spintos tai šioje vietoje: Image buvo tiek laidų kad patys meistrai nesusigaudydavo,nes kai man vedė internetą,skambinosi kažkam kad sužinotų tiksliai kuris laidukas kur nueina :lol:
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

edit
Image
Post Reply