Paskutines naujienos

Moderators: Leonas, steponas

Locked
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:p.Steponai, gal as klystu bet butent Jusu minetu laiku temperatura naktim pradejo nukrsiti iki 0. todel klimatas man didziausias itariamasis :) galu gale nesunku gi ir monitoringa koki pajungti tose problematishkose namuose. negi neturi kokio laptop kuri ikishus idezhe per nakti butu galima palikt ikad matuotu kas ten darosi?
Signalų lygių grafikus parodo mūsų sistema pagal modemų parodymus ir net aš namuose sėdėdamas juos galiu pasižiūrėti, tik kad ten jokio pokyčio nėra. O trukdymų negali pamatyti, kol neišjungi visų modemų, kitaip pilna visokių signalų ir negali atskirti kur trukdymai, o kur naudingi modemo signalai. Sunkus čia uždavinys, bet įdėjų yra ir jeigu nesiliaus tai darytis kitą savaitę bus sukurtas aparatėlis su web kameryte, kurį ir statysime į įtartinas vietas stebėjimui. Paskui peržiūrėjus įrašą gal ką ir nustatysime konkrečiau.
UAB "Parabolė" direktorius
ma44
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma44 »

tai kad taip atvirai planus isdestet jei kas tikrai daroma tai mokes tai apeit .
Kauno 11 manau tokiu nera ?
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

ta ir turejau omenyj. tik ne su web kamera o kad itampos lygius, temperatura ar kas ten dar aktualu kad matuotu. webcam tai cia... nors irgi tinka :D
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

ma44 wrote:tai kad taip atvirai planus isdestet jei kas tikrai daroma tai mokes tai apeit .
Kauno 11 manau tokiu nera ?
Čia nėra jokia paslaptis ir tai žino kiekvienas kabelistas. Jeigu kas nors ką nors daro sąmoningai, tai tikisi, kad to mes nesužinosime aplamai ir viską nurašysime visokiom natūraliom priežąstim, kurios kasdien yra. Bet aš dantis pragraužęs esu su trukdymais kovodamas ir mane bus sunkokai apgauti.
UAB "Parabolė" direktorius
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

suprasciau kad mano name ardytu tas skydines del metalo pardavimo ar daliu :lol: bet jei nera namo manojo tai viskas ciki :D
N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

steponas wrote:Dabar ant greičio tik matau Birutės 40 namą, kur grafiką pateikiau.

Nieko keisto. Tame name tokiu veikeju gyvena jog ojoi :D Gi mano namas priesias ju yra.
Image
procrx
Naujokas
Naujokas

Post by procrx »

sveiki,gal ir ne i tema bet va forume kaip ir nesilankau beveik o ir narsyti jy ir skaitineti neturiu laiko,tik noreciau paklausti apie greicius,kada ir kiek dides greiciai (jeigu isvis dides) ,man rupi tik realus.kaip dabar esantys su planu uz 40 lt.lietuva ~180kb/s uzsienis 30kb/s ar bus galima tiketis pasikeitimu kokiu? :roll: cia kalbu apie telsius o jei dar rupi tai ir apie mascio gatve,tai tiek :) 8) dekuj is anksto ;)
N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

Optikos Telsiuos sulauksi, tada gali tiketis ir pokyciu ;]
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

procrx wrote:sveiki,gal ir ne i tema bet va forume kaip ir nesilankau beveik o ir narsyti jy ir skaitineti neturiu laiko,tik noreciau paklausti apie greicius,kada ir kiek dides greiciai (jeigu isvis dides) ,man rupi tik realus.kaip dabar esantys su planu uz 40 lt.lietuva ~180kb/s uzsienis 30kb/s ar bus galima tiketis pasikeitimu kokiu? :roll: cia kalbu apie telsius o jei dar rupi tai ir apie mascio gatve,tai tiek :) 8) dekuj is anksto ;)
Kitų metų antrame ketvirtyje gali tikėtis lietuvoje ~ 1 MB/s = 1024 kB/s ir užsienyje ~256 kB/s už 40 lt.
Image
procrx
Naujokas
Naujokas

Post by procrx »

Kitų metų antrame ketvirtyje gali tikėtis lietuvoje ~ 1 MB/s = 1024 kB/s ir užsienyje ~256 kB/s už 40 lt.

Aisku,dekuj,o ka buvau nugirdes apie optika ir 20mb/s,ar cia man tik prisisapnavo ? :lol: :oops:
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

20:8=2.5 gal..
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

mail4acc wrote:20:8=2.5 gal..
Taip butent.
Image
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

Na ? kaip sekasi su optika Telsiuose ? kokiu naujienu turi musu administratorius ? :?
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

matosi kaip zmogus seka forumo veikla, tai ne administratorius, o paraboles direktorius xD o optikos telsiuose niekas nevedzioja. dbr buvo daromas tik sujungimas tarp telsiu ir plunges
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

na gerai,suklydau,nemusk dede... tiesiog laukiu tos dienos kai bus nors 100kb/s uzsienis ir 1mb/s lietuva..
Locked