yabadabadu wrote:p.Steponai, gal as klystu bet butent Jusu minetu laiku temperatura naktim pradejo nukrsiti iki 0. todel klimatas man didziausias itariamasis galu gale nesunku gi ir monitoringa koki pajungti tose problematishkose namuose. negi neturi kokio laptop kuri ikishus idezhe per nakti butu galima palikt ikad matuotu kas ten darosi?
Signalų lygių grafikus parodo mūsų sistema pagal modemų parodymus ir net aš namuose sėdėdamas juos galiu pasižiūrėti, tik kad ten jokio pokyčio nėra. O trukdymų negali pamatyti, kol neišjungi visų modemų, kitaip pilna visokių signalų ir negali atskirti kur trukdymai, o kur naudingi modemo signalai. Sunkus čia uždavinys, bet įdėjų yra ir jeigu nesiliaus tai darytis kitą savaitę bus sukurtas aparatėlis su web kameryte, kurį ir statysime į įtartinas vietas stebėjimui. Paskui peržiūrėjus įrašą gal ką ir nustatysime konkrečiau.
ma44 wrote:tai kad taip atvirai planus isdestet jei kas tikrai daroma tai mokes tai apeit .
Kauno 11 manau tokiu nera ?
Čia nėra jokia paslaptis ir tai žino kiekvienas kabelistas. Jeigu kas nors ką nors daro sąmoningai, tai tikisi, kad to mes nesužinosime aplamai ir viską nurašysime visokiom natūraliom priežąstim, kurios kasdien yra. Bet aš dantis pragraužęs esu su trukdymais kovodamas ir mane bus sunkokai apgauti.
sveiki,gal ir ne i tema bet va forume kaip ir nesilankau beveik o ir narsyti jy ir skaitineti neturiu laiko,tik noreciau paklausti apie greicius,kada ir kiek dides greiciai (jeigu isvis dides) ,man rupi tik realus.kaip dabar esantys su planu uz 40 lt.lietuva ~180kb/s uzsienis 30kb/s ar bus galima tiketis pasikeitimu kokiu? cia kalbu apie telsius o jei dar rupi tai ir apie mascio gatve,tai tiek dekuj is anksto
procrx wrote:sveiki,gal ir ne i tema bet va forume kaip ir nesilankau beveik o ir narsyti jy ir skaitineti neturiu laiko,tik noreciau paklausti apie greicius,kada ir kiek dides greiciai (jeigu isvis dides) ,man rupi tik realus.kaip dabar esantys su planu uz 40 lt.lietuva ~180kb/s uzsienis 30kb/s ar bus galima tiketis pasikeitimu kokiu? cia kalbu apie telsius o jei dar rupi tai ir apie mascio gatve,tai tiek dekuj is anksto
Kitų metų antrame ketvirtyje gali tikėtis lietuvoje ~ 1 MB/s = 1024 kB/s ir užsienyje ~256 kB/s už 40 lt.
matosi kaip zmogus seka forumo veikla, tai ne administratorius, o paraboles direktorius xD o optikos telsiuose niekas nevedzioja. dbr buvo daromas tik sujungimas tarp telsiu ir plunges
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!