Paskutines naujienos

Moderators: Leonas, steponas

M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

yabadabadu wrote:blyn, zmones, tai kad as zinau sachmatu ejimus dar nereiskia kad as moku zaisti sachmatais. taip ir jus, raides pazystate o skaityti nemokate.
Tai jei nesimokysi skaityti, tai ir neišmoksi, šiuo atveju aš norėčiau išmokt...
M-artin wrote:Internetas gerai veikia, tai jie vėl visko prisigalvoja... :D Kas tuo trackeriu naudosis? Gal Steponas irgi išsiuntinės visiems pakvietimus, kaip bandė prišaukt naujų žmonių į forumą? :D Pagrindinės "pompos" jau išeina į KL, o tie kas anksčiau nieko nesiųsdavo, nemanau, kad dabar ims ir pradės siųst.
Gerai aš papostinau savo post'ą dar kartą. Gal tu nesupratai ką aš norėjau parašyt? Tau turbūt užkliuvo: " tai jie vėl visko prisigalvoja", čia ne ta prasme, kad tu pasakei kažkokią nesąmonę be ryšio, bet kad kam tai (trackeris) reikalinga. Taip aš sutinku, kad trackeris yra šimtą kartų geriau už FTP, bet kas iš to, kad jo lankomumas bus nedidelis ir jis merdės. Kažką panašaus norėjau pasakyt, bet tamsta, turbūt, ne taip supratot.
yabadabadu wrote:savo durna nuomone kisti ar netgi nurodineti rakinti tema ar ne.
Tamsta ne ką mažiau durnų nuomonių esat pasakęs, tik kai kurios būdavo tikrai vertos dėmesio ir gal taip ryškiai išsiskirdavo.
yabadabadu wrote: bet kas nori surpsasti tas supras. kas nenori ir jam svarbu pasirodyti protingu ir toliau gali putotis :D
Tai ką aš turiu nulenkt galvą ir visada sakyt oi yabadabadu koks tu protingas, mes tau niekada neprieštarausim ir t.t Niekas gi nesako ir taip aišku, kad už daugumą (tame tarpe ir mane) turi daug daugiau žinių IT srity. Jei man taip pasirodė ką aš negaliu pasakyt? O jei (ne)supratot ką aš norėjau pasakyt, tai gal atsakykit protingai, o ne kažkokiu konteineriniu žargonu.
yabadabadu wrote:pala, tai as ir parasiau kodel jis butu labiau gyvybingas nei ftp ir kokie dar butu privalumai. bet vietoj argumentuotu atsakymu kur as neteisus buvau pakaltintas tik purslojimusi ir kad nereikia jam aiskinti kaip ir kas veikia. bet tai kad jei zmogus nesupranta kaip kas veikia ir kodel vienas daiktas gali buti kur kas populiaresnis uz kita tai bando ishvis nurodineti ka daryt - tai temas rakinti, tai mane ish forumo varyti kad jis cia protinga galetu vaidinti. cia tokiu protingu jau buvo ir ne vienas. tik doro nieko pasiulyt negali apart kad purslotis apie nieka. parodykit ka m-artin i tema parase bent viena posta? :D
Tu arba iš tikrųjų nesupranti, ką aš noriu pasakyt arba darai tai sąmoningai. Purslojimusi buvai "apkaltintas" už savo "gražius" kreipinius ir "mandagų" aiškinimą. O aš norėjau pasakyt, ką jau ir aukščiau sakiau, kad, manau, kad jis merdės. Bet čia yra mano nuomonė ir aišku aš galiu klysti, bet jei nemoki normaliai paaiškint be visokių š.. kreipinių ir pan, tai gal kitąkart iš viso praleisk mano post'ą.
Kaip jau ir minėjau aukščiau, suprantu, aš, kad torrent yra daug populiaresnis už FTP, jei taip nebūtų, tai turbūt nebūtų ir visų LM, torrent ir kaip seniau siųstumėmės iš FTP.
Niekas nieko nenurodinėja, tiesiog natrix pasiūlė užrakinti ir aš jam pritariau... Parodyk kur konkrečiai aš tave varau iš forumo ? :)
Į temų post'ų tikrai yra ir nereikia čia nusišnekėti. Ir tu, ir aš, ir daugelis kitų esam prirašę nemažai postų ne į temą, bet į temą tikrai yra.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

M-artin koks shio paskutinio (o ir kitu postu) prasme? apart to kad tavo zodis turi buti paskutinis? :D ash tai tikrai nesugebejau iszhvelgti ka norejai pasakyti apart to kad apie ora pavarei :D tiek pati pirma karta rashydamas shioj temoj tiek paskutini - vandenelis kazkoks... jeigu nesupranti kad ftp labai artimu laiku teks naikinti nori nenori tai arba nieko arba trakeris. kam reikejo ishvis rashyti kad jis bus nepopuliarus ir nafig jo reikia. jis tiesiog vienintele alternatyva kadangi nei ftp nei hub greitu laiku naudotis nebegaesim. jeigu mirs tai ir mirs.. bet ne butina savo nuomone pirshti ir sustoti negali kol tavo zodsi nepaskutinis? :D uzuojauta... paziuresim kaip uzhgiedosi kai ftp uzdarys - sakysi kad visgi bent traker pakurti ar nereikes nieko? jeigu nieko nereikai tai tiesiog ir patylek. o jeigu noresi kazkur filmais ar kitu nelegaliu turiniu pasidalinti ar parsipusti greiciau tai kam cia purslojasi?

natrix, o kodel reikia trinti sena filma tam kad ikelti kazko meshlo gabala? kodel jau taip butina kelti kazhka naujo??? ar negeriau tiesiog priziureti kad ftp butu normaliu filmu pasiziureti kad ir ne paciu naujausiu nei ikelti toki meshla kaip dabar prikelta?
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Negi siūlai ,,užšaldyt" ftp su dabartiniu turiniu, kad, gink die, neištrynus kokio seno gero? Juolab, kad kaip pats sakai ten visokio š.. prikelta. Ir nieko nebekelt? Tokiu atveju nebūtų atsiradę ir Wanted bei Get Smart. Tau per metus normalių filmų būna 20, kitiems maga jų pažiūrėt daugiau. Išeitį matau tik tokią, kad žmonės pageidautų, ko nori. Deja, nėra bendravimo, nėra aktyvumo. Nors ir tada to šlamšto atsirastų, juk skoniai visų skirtingi.
Image Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Principe čia nėra apie ką ginčytis. Datraukiam iki kol bus Telšiuose įvesta optika ir basta. Duosiu pakankamai lietuviško srauto ir galėsit pūsti iš kur panorėję - man rizikuoti nereikės, tam dar yra pakankamai savižudžių.
Viso šito yra prasmė kada lietuvišką trafiką reikia taupyti ir turima nemaža srauto atsarga savame vietiniame tinkle, kaip dabar yra. Nors ir dabar Telšiuose su vietiniu tinklu ne kažin kokia atsarga yra.
O jeigu duoti pakankamai lietuviško srauto, tai junkis juk kur nori - ar prie torrent.lt ar prie LM, ar vietoj prie kaimyno - "odin hrien".
Ar ne taip :?:
UAB "Parabolė" direktorius
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

O duoti pakankamai srauto bus ne taip jau paprasta,idomu kaip jūs duosite 100 mbps Lietuviško srauto,aišku realiai galėtų būti jo ir mažiau,tačiau visada norisi kuo daugiau.
O turint gera Lietuvos kanala,nebereiktu jokiu vidiniu trackeriu :)
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

martinuxxx wrote:O duoti pakankamai srauto bus ne taip jau paprasta,idomu kaip jūs duosite 100 mbps Lietuviško srauto,aišku realiai galėtų būti jo ir mažiau,tačiau visada norisi kuo daugiau.
O manai tamsta paimsi 100 mbps, jeigu juos ir duosių :?:
Nemanau, kad realiai kas dienos metu ant tiek varinėtų :?
Manau 10 ... 20 mbps jau yra pakankamai ir kaip čia jau buvo teisingai įspėta - tokiais greičiais pastoviai pučiant greitai užsikiš jūsų gerklės arba subyrės HDD :)
Nebent kokie mažvaikiai žaidimą "pučiu trinu" žaisti pradėtų :roll:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

steponas wrote:
martinuxxx wrote:O duoti pakankamai srauto bus ne taip jau paprasta,idomu kaip jūs duosite 100 mbps Lietuviško srauto,aišku realiai galėtų būti jo ir mažiau,tačiau visada norisi kuo daugiau.
O manai tamsta paimsi 100 mbps, jeigu juos ir duosių :?:
Nemanau, kad realiai kas dienos metu ant tiek varinėtų :?
Manau 10 ... 20 mbps jau yra pakankamai ir kaip čia jau buvo teisingai įspėta - tokiais greičiais pastoviai pučiant greitai užsikiš jūsų gerklės arba subyrės HDD :)
Nebent kokie mažvaikiai žaidimą "pučiu trinu" žaisti pradėtų :roll:
Dabar turiu 100 mbps,ir juos išnaudoju, gal 15 min. per dieną t.y 9 GB parsisiunčiu.Visu kitu paros metu srautas laisvas.Tai gerai ir man ir ISP.HDD šūdų neperku,visada arba Seagate arba WD,aišku niekas nėra ilgaamžis,bet gerųjų ir nedrožiu.
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

yabadabadu wrote:M-artin koks shio paskutinio (o ir kitu postu) prasme?
Kaip ir nuomonės reiškimas, kuri tau labai nepatiko ir iš ko gavosi nesąmoninga diskusija. :roll:
yabadabadu wrote: apart to kad tavo zodis turi buti paskutinis? :D ash tai tikrai nesugebejau iszhvelgti ka norejai pasakyti apart to kad apie ora pavarei :D tiek pati pirma karta rashydamas shioj temoj tiek paskutini - vandenelis kazkoks...
Turbūt neblogą pažymį lietuvių k. turėjai už įvairių pasakojimų kūrimą, o kad tamstai būtų ramiau daugiau šioje temoje nebeatsakysiu į jūsų post'us. Apie orą tu pradėjai varyt, ne aš. O norėjau pasakyt tai, kad turbūt ne taip supratęs būsi mano post'ą.
yabadabadu wrote:jeigu nesupranti kad ftp labai artimu laiku teks naikinti nori nenori tai arba nieko arba trakeris.kam reikejo ishvis rashyti kad jis bus nepopuliarus ir nafig jo reikia. jis tiesiog vienintele alternatyva kadangi nei ftp nei hub greitu laiku naudotis nebegaesim. jeigu mirs tai ir mirs.. bet ne butina savo nuomone pirshti ir sustoti negali kol tavo zodsi nepaskutinis? :D uzuojauta... paziuresim kaip uzhgiedosi kai ftp uzdarys - sakysi kad visgi bent traker pakurti ar nereikes nieko? jeigu nieko nereikai tai tiesiog ir patylek. o jeigu noresi kazkur filmais ar kitu nelegaliu turiniu pasidalinti ar parsipusti greiciau tai kam cia purslojasi?

Taip, teko skaityti iš internetinių straipsnių ir Stepono postų, kad nebeliks FTP. Ir aš manau, kad joks vietinis trackeris nebereikalingas, sutinku su Stepono nuomone, kad netolimoje ateityje turint normalius lt greičius, jis bus beveik kaip ir nebereikalingas.
Čia vėlgi MANO NUOMONĖ. Gerai, užteks floodint, yabadabadu, atsakyk dar kartą, kad negalvotum, kad aš noriu būti paskutinis ir baigiam. :)
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

Temos pavadinimas "paskutines naujienos" o kiti zmones visiskai nesamones kalba... padarykit gerbiamas Steponai tema kur TIK jus galetumete rasyti ir rasykit visas imanomas zinias :) m? o dabar i tema:tiesiai sviesiai- kada internetas telsiuose bus ispudingesnis ? nes dabar tai damn....
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

mail4acc wrote:dabar i tema:tiesiai sviesiai- kada internetas telsiuose bus ispudingesnis ? nes dabar tai damn....
Aš manau, kad jis ir dabar yra neblogas :?
O įspūdingesnis bus kai bus atlikti šie darbai:
:arrow: per optinę skaidulą sujungti Plungės ir Telšių tinklai į vieną tinklą, kas bus jau labai greitai - gal net šią savaitę, nes ketvirtadienį jau važiuoja į Plungę ir Telšius statyti įrangą ir darys bandymą.
:arrow: prijungti savo tinklus prie BITĖS per optiką. Tas turėtų būti daroma lapkričio mėnesį. Tada bus galima imti iš BITĖS daugiau srauto. Manau ir ryšio kokybė pagerės - nebebus pamestų paketų ir pagerės PING'ai
:arrow: baigtas statyti Telšiuose optinis tinklas. Dabar yra tik nutiesti kabeliai į 12 namų, iš kurių jau koaksialiniais kabeliais yra sujungti kiti namai. Dabar daromas projektas, derinami leidimai ir ieškoma finansavo.

Bet juk dabar Telšiuose kaip ir nėra kuo labai skųsti, juk pasirinkimas jau yra – galima pereiti į KL, kur jau yra optika.
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

turejau galvoje greitesnis. sakykim. padarius tuos visus darbus kuriuos jus minejote,kokio pokycio galima tiketis ? kokiu greiciu ir tt ?
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

steponas wrote:Bet juk dabar Telšiuose kaip ir nėra kuo labai skųsti, juk pasirinkimas jau yra – galima pereiti į KL, kur jau yra optika.
Tik nepradėkit agituoti savų klientų eiti pas konkuretus,tai daro tik labai žemos reputacijos žmonės,o jūs toks tikrai nesate.
mail4acc wrote:turejau galvoje greitesnis. sakykim. padarius tuos visus darbus kuriuos jus minejote,kokio pokycio galima tiketis ? kokiu greiciu ir tt ?
Maximum ką gausi po visų Stepono išvardintų punktų:
up/down lietuva 10 geriausiu atveju 20 Mbps,kadangi Steponas labai myli savo klientus,ir neleis jiems gadinti savo kietųjų diskų :lol:
užsienio irgi neduos daug geriausiu atveju 2 Mbps.

Kas dėl kietojo disko tai rimtai,metant iš USB hardo,viskas ok nors meta 35 MB/s,o iš interneto siunčiant 90 mbps t.y ~10 MB/s,trata kietasis diskas :lol: Nu aišku ant tokių apkrovų turbūt daugiau nei metų neišlaikys :lol:
Image
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

prasideda vel nesamoniu kalbejimas... jei atejai cia naglo pavaidint tai susikisk kojas i kisenes ir mynk i ta savo KL
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

mail4acc wrote:prasideda vel nesamoniu kalbejimas... jei atejai cia naglo pavaidint tai susikisk kojas i kisenes ir mynk i ta savo KL
Niekas nieko nevaidina,tiesiog pasakiau FAKTUS.Nieko neprisigalvojau.
Image
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

taip taip... sarkazma laidai tik....
Locked