KL Telšiuose
Per savo ketveriu metu internete administravimo patirti visas sias rases jau spejau pazint ir todel galiu drasiai pasakyt jog neverta del ju imt ir galva kvarsint, nes jie kad ir dideliais dantim, bet jie juos rodyt temoka, tokiepat kaip mano suo, loja puola, bet nekanda :]
Keista kaip cia nera tokiu kaip burundukas ilganosis, nes ju visur as aptinku, cia kazkaip tikriausiai jiem klimatas netinka
Keista kaip cia nera tokiu kaip burundukas ilganosis, nes ju visur as aptinku, cia kazkaip tikriausiai jiem klimatas netinka
Darbe KL, barake Parabolės, užmiestyje Bitės WMC ryšys - kur dar turėčiau eiti?steponas wrote:Vat kaip tik kentėti ir nereikia - bent aš to nedaryčiau - jeigu tikrai žinočiau, kad galiu gauti geriau, tai su lyg diena ten pereičiau
Bet su amžiumi ateina ir patirtis, kuri tik patvirtina elementarią taisyklę: "nemokamas sūris tik pelėkautuose"
Su amžiumi ateina ne tik patirtis, bet ir jos produktas - pastovumas. Šiuo atveju tą pastovumą tikrai sunku logiškai paaiškinti - juk kitur gautum daugiau už tą pačia kainą, bet va imi ir stovi vietoj. Greičiausiai čia bus kaip ir su įpročiais: žinai, kad rūkymas kenkia sveikatai ir piniginei, bet visviena trauki.
Čia kažkas labai taikliai pasakė, kad Jūs, p.Steponai, "esat orientuotas į tą klientą, kuris išsitenka Parabolės rėmuose". Mano galva tai ir trukdo sparčiau judėti i prieki: kam žiūrėti i pro šalį lekiančius traukinius, kai gali ramiai dundėti savo traukinuke, žiūrėdamas į lubas.....
Kad tiksliai įvertinti situaciją Parabolė vs KL, neužtenka žinoti, kiek klientų perbėgo į KL. Tam reikėtų kaip atskaitos taškus imti veiklos pražios datas ir pažiūrėti kiek šiandieną klientų yra Parabolėj ir kiek KL (pvz. Plungės mieste).
Anyway... Formulė būtų tokia: prieš keletą metų turėtas stabilumas + pilni dabartiniai greičiai kiaurą parą = patenkinti ir nezyziantys vartotojai. Besidairančius kitur tada galėtume drąsiai vadinti nuotykių ieškotojais.
Kai problemos dėl stabilumo įsiskauda kaip supuvęs dantis, Marytėmis Melnikaitėmis patampame be išimties visi: pradedant gerb. hab. fizikos mokslų dr. ir baigiant eiliniu moksleiviuku. Ir ačiū Dievui, kad paskaičius naujausias žinias iš Parabolės matosi, jog arklinis vežimukas (TEO ir KL kosmosų įsiūbuotas) vėl ėmė krutėti.
O as zinau viena vienintele taisykle.
Kuo didesne konkurencija, tuo geriau mums vartotojams. Ir man pakanka tai zinoti.
Gal kitiems pasirodysiu idomus kodel taip isimylejas netesiogiai parabole esu?
Galiu drasiai pasakyt - as buves omni conect abonentas tai mano pirmasis internetas mano namuose. Greitis 225 kbs max ir mokejau kas men 100-150lt o kartais ir 200lt. Gal todel sedziu su uz puse seniau mokamos sumos interneto planu ir man yra geresnis, nes jis jau min 10x greitesnis nei turejau.
Aisku, as linkes i tobuluma, ir siaip kas liecia dabartines saligas manes netenkina, bet nelekiu kitur kaip akis isdeges, nes man dabar kaip bebutu veikia tas internetas, o pasiziurejus kazkada i anderneto abonentus kuriem internetas priklauso nuo oro salygu manes kazko neveza, kas is to jai mano internetas bus greitesnis, paziurejus i uplodo atzvilgi, bet jis nebus stabilus kad ji tinkamai panaudociau
As ne delfininkas, mane galima labiau priskirt prie popmpininku, nors ir ne terabitais suku srauta, bet man jis reikalingas bet kaip bebutu man reikia STABILAUS
Telsiuose kolkas nematau tokio tekejo kuris mano lukescius pateisintu todel ir sedziu liaudiskai issireiskus: subine uzrietes.
Gal KL parodys stebukla ir as ji pasisirinksiu, bet tegul tai istestuoja kiti ir man irodo kad ten geriau ir ten mano vieta. Tada ir ten iseisiu.
Dabar as geriau pasedesiu ramiai ir pabusiu ten kur man patinka - ten kur tekejas su tavim elgiasi kaip su zmogus, nes vadinkit mane kad ir kiek buku bet as pirmakart matau jog imones savininkas taip draugiskai bendrautu pastoviai uz tai sakau respectas Steponui tikrai.
Palauksiu tu geresniu laiku ar naujesniu naujienu o iki tol ir toliau mano poreikius tenkins interneto vizija.
Kitas faktorius kuri noreciau skirti P.Steponui kaip kritika is savo puses, tai kad: jusu oplodas tragiskai mazas, va dabar bendrauju su savo drauge skaipu kuri studijuoja kaune, apsikeiciams failais tuopaciu skaipu, bet gaunasi taip - as is jos prijamu 200-300-400 kbs greiciu, o pats atiduodu 15-20 max greiciu. Cia rimtai pajemus yra tikrai labai mazas gereitis, nes vien muzikos faila siunciu kiek laiko, o ka kalbet apie vaizdo...
Zinau jog negalit jo pakelt, todel ir nekisu to kazdien, bet kad neatrodyciau paraboles riteris kuris tik uz ja ir as issakysiu skunda
Kuo didesne konkurencija, tuo geriau mums vartotojams. Ir man pakanka tai zinoti.
Gal kitiems pasirodysiu idomus kodel taip isimylejas netesiogiai parabole esu?
Galiu drasiai pasakyt - as buves omni conect abonentas tai mano pirmasis internetas mano namuose. Greitis 225 kbs max ir mokejau kas men 100-150lt o kartais ir 200lt. Gal todel sedziu su uz puse seniau mokamos sumos interneto planu ir man yra geresnis, nes jis jau min 10x greitesnis nei turejau.
Aisku, as linkes i tobuluma, ir siaip kas liecia dabartines saligas manes netenkina, bet nelekiu kitur kaip akis isdeges, nes man dabar kaip bebutu veikia tas internetas, o pasiziurejus kazkada i anderneto abonentus kuriem internetas priklauso nuo oro salygu manes kazko neveza, kas is to jai mano internetas bus greitesnis, paziurejus i uplodo atzvilgi, bet jis nebus stabilus kad ji tinkamai panaudociau
As ne delfininkas, mane galima labiau priskirt prie popmpininku, nors ir ne terabitais suku srauta, bet man jis reikalingas bet kaip bebutu man reikia STABILAUS
Telsiuose kolkas nematau tokio tekejo kuris mano lukescius pateisintu todel ir sedziu liaudiskai issireiskus: subine uzrietes.
Gal KL parodys stebukla ir as ji pasisirinksiu, bet tegul tai istestuoja kiti ir man irodo kad ten geriau ir ten mano vieta. Tada ir ten iseisiu.
Dabar as geriau pasedesiu ramiai ir pabusiu ten kur man patinka - ten kur tekejas su tavim elgiasi kaip su zmogus, nes vadinkit mane kad ir kiek buku bet as pirmakart matau jog imones savininkas taip draugiskai bendrautu pastoviai uz tai sakau respectas Steponui tikrai.
Palauksiu tu geresniu laiku ar naujesniu naujienu o iki tol ir toliau mano poreikius tenkins interneto vizija.
Kitas faktorius kuri noreciau skirti P.Steponui kaip kritika is savo puses, tai kad: jusu oplodas tragiskai mazas, va dabar bendrauju su savo drauge skaipu kuri studijuoja kaune, apsikeiciams failais tuopaciu skaipu, bet gaunasi taip - as is jos prijamu 200-300-400 kbs greiciu, o pats atiduodu 15-20 max greiciu. Cia rimtai pajemus yra tikrai labai mazas gereitis, nes vien muzikos faila siunciu kiek laiko, o ka kalbet apie vaizdo...
Zinau jog negalit jo pakelt, todel ir nekisu to kazdien, bet kad neatrodyciau paraboles riteris kuris tik uz ja ir as issakysiu skunda
Na ir išvyniojai tu čia.... Bet kita vertus - labai nuoširdžiai
Jei padarytume visų atsakymų į kritiką santraukėlę, tai ji skambėtų ko gero taip:
" ....asile, debile, gaidy... [...] jeigu šiandieną Parabolė negali paduoti didelių greičių, vadinasi tokių greičių niekur ir nėra. O jeigu ir yra, nebent Vilniuj... Bet provincijoj didelių greičių nereikia, nes čia sėdi delfistai arba mažamečiai debilai.... O jei nepatinka - varyk ten, kur žada kosmosus" Štai ir viskas. Tačiau tokių kalbų, jei nori ir apsivemk, bet nepavadinsi argumentuotomis kalbomis. O pamatę, kad galų gale tie kosminiai greičiai jau ir provincijoj pradeda subines badyti, žiūrime ir vistiek negalime patikėti, tarsi būtume atėję iš tų laikų kai p.Stepono trobelė Paukštakiuose aborigenui atrodytų kaip dangoraižis.
Pats didžiausias argumentas yra faktas, kad žmonės, nepaisant vyliojimų iš nuolat daugėjančių konkurentų, visviena sėdi su Parabolės ryšiu. Bet jei pradėsi tuo mėgautis ir tuo teisinti nespėjimą koją kojon su laiku - sulauksim Anderneto likimo (geriausiu atveju). Ačiū Dievui, pagal paskutines žinias iš Parabolės, to dabar nenusimato...
P.S. dabartinių 10 mbps man pakanka per akis - tik tegul tai būna pastovus ir stabilus greitis.
Jei padarytume visų atsakymų į kritiką santraukėlę, tai ji skambėtų ko gero taip:
" ....asile, debile, gaidy... [...] jeigu šiandieną Parabolė negali paduoti didelių greičių, vadinasi tokių greičių niekur ir nėra. O jeigu ir yra, nebent Vilniuj... Bet provincijoj didelių greičių nereikia, nes čia sėdi delfistai arba mažamečiai debilai.... O jei nepatinka - varyk ten, kur žada kosmosus" Štai ir viskas. Tačiau tokių kalbų, jei nori ir apsivemk, bet nepavadinsi argumentuotomis kalbomis. O pamatę, kad galų gale tie kosminiai greičiai jau ir provincijoj pradeda subines badyti, žiūrime ir vistiek negalime patikėti, tarsi būtume atėję iš tų laikų kai p.Stepono trobelė Paukštakiuose aborigenui atrodytų kaip dangoraižis.
Pats didžiausias argumentas yra faktas, kad žmonės, nepaisant vyliojimų iš nuolat daugėjančių konkurentų, visviena sėdi su Parabolės ryšiu. Bet jei pradėsi tuo mėgautis ir tuo teisinti nespėjimą koją kojon su laiku - sulauksim Anderneto likimo (geriausiu atveju). Ačiū Dievui, pagal paskutines žinias iš Parabolės, to dabar nenusimato...
P.S. dabartinių 10 mbps man pakanka per akis - tik tegul tai būna pastovus ir stabilus greitis.
stepai, na zinau ta savo ida daug burt ir pilstyt, bet jau toks esu ir tai mano gyvenime reikalinga todel kaip tu sakai as paviniosiu, bet tokia teise kaip ir tu kaip ir kiti as irgi turiu
Labai tensingai apibudinai sio forumo issamia informacija, bet ka jau padarysi, jau tokie esam ir busim :]
Kas liecia ta faktoriu ir geresni interneta, as tikrai nezinau gal ir yra tas puikusis internetas man po nosim, bet tai nedaejo iki mano ziniu.
Ilgai studijavau tiek anderneta, tiek zebra bet ten visur gyveno tie minusai tai ko man ten eit jai nerasiu ko jieskau :] Gal KL isties pasikartosiu yra tas stebuklas kuris man kaiptik, bet jis telsiuos labai neilgai ir paziurejas i pora speed test paveiksliuku neleksiu ten kol jis neapsislifuos cia ir nepasirodys visame grazume is daugelio abonentu o ne is vienetu :]
Aplamai zinot posaki- bukim bedni bet teisingi? Tai gal perfrazuokim i tai jog bukim santuresni ir nesipjaudikim tiek purvais cia, o jai yra geriau ir gyvenkit ten kur geriau, o jai parabole dabar nepajegi jum to duot tai jusu akiu draskimai tikrai nepagerins nieko, o tik sues nervus visiems, sedesim susupjove kaip sunys, 'papyderasinsim' vieni kitus ir naudos 0 turesim.
Taip cia forumas bedom tinkluose issakyt, tai gal ta ir darykim, pasakykim jog pas mane kazkas kisasi, internetas nesisuka, patiekim irodimus pratestave ir tada manau ir tapati parabole greiciau pas jus atleks bedos pajeskot. Kam skleist erezijas jai is to nieko negausim?
Ziurim plunge, nesimato ten pokyciu? Man atrodo matosi. Tad Telsiskiai liko nuskriausti nes ne nuo ju pradejo, bet gal kada ir ateis svente ir i musu kiema ;]
Nemanau jog P.Steponas planuotu bankrotuot, tad jai to nenori jis vadinasi neleis tam ir atsitikt, gi ne 10 metu vaikas jis apsuktas gautu pinigu manija, planai i ateiti is ko toliau gyvens kiekvieno verslinko galvoje sukasi, tad negi viso to paskmeje nieko nenusimato?
Oi... ir vel isviniojau ;D koks as begedis ;D
Labai tensingai apibudinai sio forumo issamia informacija, bet ka jau padarysi, jau tokie esam ir busim :]
Kas liecia ta faktoriu ir geresni interneta, as tikrai nezinau gal ir yra tas puikusis internetas man po nosim, bet tai nedaejo iki mano ziniu.
Ilgai studijavau tiek anderneta, tiek zebra bet ten visur gyveno tie minusai tai ko man ten eit jai nerasiu ko jieskau :] Gal KL isties pasikartosiu yra tas stebuklas kuris man kaiptik, bet jis telsiuos labai neilgai ir paziurejas i pora speed test paveiksliuku neleksiu ten kol jis neapsislifuos cia ir nepasirodys visame grazume is daugelio abonentu o ne is vienetu :]
Aplamai zinot posaki- bukim bedni bet teisingi? Tai gal perfrazuokim i tai jog bukim santuresni ir nesipjaudikim tiek purvais cia, o jai yra geriau ir gyvenkit ten kur geriau, o jai parabole dabar nepajegi jum to duot tai jusu akiu draskimai tikrai nepagerins nieko, o tik sues nervus visiems, sedesim susupjove kaip sunys, 'papyderasinsim' vieni kitus ir naudos 0 turesim.
Taip cia forumas bedom tinkluose issakyt, tai gal ta ir darykim, pasakykim jog pas mane kazkas kisasi, internetas nesisuka, patiekim irodimus pratestave ir tada manau ir tapati parabole greiciau pas jus atleks bedos pajeskot. Kam skleist erezijas jai is to nieko negausim?
Ziurim plunge, nesimato ten pokyciu? Man atrodo matosi. Tad Telsiskiai liko nuskriausti nes ne nuo ju pradejo, bet gal kada ir ateis svente ir i musu kiema ;]
Nemanau jog P.Steponas planuotu bankrotuot, tad jai to nenori jis vadinasi neleis tam ir atsitikt, gi ne 10 metu vaikas jis apsuktas gautu pinigu manija, planai i ateiti is ko toliau gyvens kiekvieno verslinko galvoje sukasi, tad negi viso to paskmeje nieko nenusimato?
Oi... ir vel isviniojau ;D koks as begedis ;D
Pasakyta, kaip pirštu į akį durta - paprasta, logiška, konkretu. Sėkmės Parabolei ir Jūsų radijui taip pat. O tuo tarpu liekame stebėti ką pasakys viršūnėsN3xt wrote:O P.Steponui galiu pasakyt. Tvarkyt tikrai reikia nes parabole jau paseno ir atsilieka nuo siu laiku :] Zinau jog darbai vyksta, bet neleiskit jiem ir uzmikt ;]
Ziurekit kaip jum protingiausia viska atlikt, bet nepamirskit ir musu, dar esamu abonentu :]
Jeigu čia aš ta viršūnė, tai pasakysiu štai ką. Jau nebepamenu kiek metų aš, kaip Prabaolės savininkas, negaunu jokių dividendų - visi uždirbami pinigai eina investicijoms į tinklų modernizavimą. Ir tai duoda rezultatus, nors ir ne tokius gerus, kokių norėčiau, bet procesas vis vien pastoviai juda tobulėjimo linkme. Aš pats stengiuosi domėtis kokia situacija yra Lietuvos interneto rinkoje ir nemažai žinau apie tai kas ką ir kaip daro ir ar tie "darymai“ atnešą kokį tai realų pliusą abonentui. Todėl mano arklinis vežimukas prie tikslo važiuoja tiesiausiu keliu, nors drąsesni ir galvotesni „pormonai“ gal ir kitaip važiuotų.stepas.b wrote: ... ką pasakys viršūnės :lol
Didelį postūmį turėtų atnešti miestų sujungimas į vieną tinklą:
Bus galima nebegalvoti apie dviejų KTV stočių atnaujinimą ir pastovų palaikymą. Atsiras galimybė pradėti galvoti apie skaitmeninės (savo, o ne Balticum TV) transliavimą. O tai atpalaiduos nemažą dalį finansų, kuriuos vėlgi bus galima skirti tinklų modernizavimui.
Yra žinoma - kuo daugiau abonentų, tuo santykinai mažiau interneto srauto jie sunaudoja. Taip, kad sujungimą pajus ir abonentai ir aš finansiškai. Jeigu dabar aš stengiuosi palaikyti bent 10% srautų atsargas, tai sujungus Plungės ir Telšių tinklus, ši atsarga padidės mažiausiai iki 15% su tuo pačiu perkamu srauto kiekiu.
Čia gerbiamas yabadabadu yra ne kartą užsiminęs: kad abonentai nepajustų jokio diskomforto, atsarga turėtų būti didesnė, ką galiu patvirtinti ir aš, nes ir BITĖS specai, kai buvo sutrikęs ryšys, vis kartojo, kad atsarga turi būti mažiausiai 20%, bet aš tuos jų sakymus priskyriau prie išsisukinėjimų kategorijos ir rimtai į tai nežiūrėjau. Dabar, kai atrodo viskas turi būti čiki, bet vis dar girdėti visokie skundai, tai jau pradedu abejoti ar tikrai 10% atsargos pakanka, kad abonentas gautų pagal max.
UAB "Parabolė" direktorius
- yabadabadu
- Aktyvus narys
niekas nestovi vitoje ishskyrus tai kad tamsta kaip buvote KL emisaru forume taip ir likotestepas.b wrote:" ....asile, debile, gaidy... [...] jeigu šiandieną Parabolė negali paduoti didelių greičių, vadinasi tokių greičių niekur ir nėra. O jeigu ir yra, nebent Vilniuj... Bet provincijoj didelių greičių nereikia, nes čia sėdi delfistai arba mažamečiai debilai.... O jei nepatinka - varyk ten, kur žada kosmosus" Štai ir viskas. Tačiau tokių kalbų, jei nori ir apsivemk, bet nepavadinsi argumentuotomis kalbomis. O pamatę, kad galų gale tie kosminiai greičiai jau ir provincijoj pradeda subines badyti, žiūrime ir vistiek negalime patikėti, tarsi būtume atėję iš tų laikų kai p.Stepono trobelė Paukštakiuose aborigenui atrodytų kaip dangoraižis.
kas del to ar cia nafta ar teo tai abu... p.Steponui paklausus kiek kainuos 20mbs kaina is teo yra kitokia nei KL paklausus 3 miestai po 100mbs. o greiciausiai kad perka netgi ne KL o VT kuris to uzsienio jau turi kokius 500mbs ar dar kur kas daugiau ir tada kaina visihkai kitokia nei perkant 20mbs... man tik tas VT neaiskus kazkoks - cia azotinis tas tiltas ar tik sutapimas?
zodziu situacija kaip ir visur - dideli pinigai bando suesti smulku versla. ir lieka tiktai tai ka ir siuliau naksciau - kokybishkos paslaugos ir operatyvus reagavimas i klientu skundus. nes nupirkti tokiu kanalu kaip KL nemanau kad realu. juolab kad KL kojines kur kas didesnes ir netgi i bankus nereikia kreiptis matomai. kai p.Stepono situacija kiek kitokia o ir kojine mazesne, ir ta pati priklauso nuo banku malones anyway, jeigu paslaugu kokybe dar labiau pakils tai man bus idialiausias variantas nes greiciu ir dabar uztenka o kad jie tures kad ir po turputi bet kilti tai faktas.
stepas.b arba atvirai tegul prisipazysta esas KL emisaras arba pradedam shneketi apie maximu itaka lietuvos ekonomikai ir kas geriau lietuvai bendrai: 1 maxima ant kaimo ar 50 mazu parduotuveliu
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Man maxima nepatinka xD nes as einu i parduotuve pirkt ko man reikia o ne veja laukuos gaudyt, bandydamas sutaupyt lituka sugaistu ten puzdien xD
Na tik ten vienas geras dalykas jog didesnis alaus pasirinkimas, bet siaip logiskai nieko gero, nes utenos melynas kone visuose parduotuvese egzistuoja xD
Na tik ten vienas geras dalykas jog didesnis alaus pasirinkimas, bet siaip logiskai nieko gero, nes utenos melynas kone visuose parduotuvese egzistuoja xD
jo cia kol perskaiciau ,ziuriu forumas rimtai "uzsisukes" . na ir zinoma eina geranoriska linkme.aisku kada nors ismoksim buti mandagesni .N3xt wrote: Taip cia forumas bedom tinkluose issakyt, tai gal ta ir darykim, pasakykim jog pas mane kazkas kisasi, internetas nesisuka, patiekim irodimus pratestave ir tada manau ir tapati parabole greiciau pas jus atleks bedos pajeskot. Kam skleist erezijas jai is to nieko negausim?
D
taip tu cia gerai sakai ir as tam pritariu .manau ir jabos mintis turi dali teisybes ,jei esi kieno emisaras tai jau ir skleidi tai kas tau pavesta ,o jei inetas gerai veikia kuriu velniu cia tauzyt ,kad kitur geriau .
Nors gal ir keistai nuskambės, bet aš į erezijas skleidžiančius žmones žiūriu su pagarba. Žiūrėkit kas viduramžiais degė ant laužų.ma44 wrote:... jei esi kieno emisaras tai jau ir skleidi tai kas tau pavesta ,o jei inetas gerai veikia kuriu velniu cia tauzyt ,kad kitur geriau .
Kad ir didžiausioje erezijoje visada gali slypėti krislelis racijos ir laimės tas, kas tą krislelį laiku pamatys.
O dėl kiemo emisaro, tai aš sumokėčiau pinigus, kad toks emisaras iš KL atsirastų ir man jau šiandien parodytų tokias silpnas vietas, kurių aš net neįtariu esant ir dėl kuriu konkurentas ateityje turės pranašumą. Daug kas man jau senai pataria šitą forumą uždaryti arba jį padaryti marketingo dalim - tik gerai arba nieko. Man jis toks nereikalingas. Aš skaitau, kad turiu gana didelį pranašumą prieš konkurentus, nes galiu pakalbėti apie paslaugų trūkumus tiesiai su jų vartotojais. Aišku dalis pamatę, kad čia taip blogai yra gal ir pabėga, bet manau daugumoje žmonės nori žinoti tiesą kas darosi ir ko galima tikėtis, negu eiti ant aklųjų, kad ir su geriausiu vedliu, kuris nieko neaiškina ir reikalauja juo aklai ir besąlygiškai pasitikėti.
Pasižiūrėjus į mūsų verslo lyderius Mikrovisatą, Balticumą, Spliusą, kurie rengia visokias akcijas ir apie save liežuvius priploję kalba tik: greičiausias, pigiausias, lyderis ir panašiai, o agentai gatavi tiesiog pas žmogų įlysti per rakto skilutę - skambinėja ir net ant durų rankenų kabinėja savo pasiūlymus, aš aišku nesu garantuotas, kad tai ką aš darau yra geriausias kelias pasiekti tikslą - turėti kuo didesnes garantuotas pajamas. Bet aš esu matomai homosovietikus atgyvena ir kitaip jau neišmoksiu daryti
UAB "Parabolė" direktorius
- yabadabadu
- Aktyvus narys
o kiek moketumet? o tai gal susigundyciau iseiti i KL, lieti pamazgas ant paraboles ir dar babkiu uz tai gautisteponas wrote:O dėl kiemo emisaro, tai aš sumokėčiau pinigus, kad toks emisaras iš KL atsirastų ir man jau šiandien parodytų tokias silpnas vietas, kurių aš net neįtariu esant ir dėl kuriu konkurentas ateityje turės pranašumą.
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis