Internetas Telsiuose

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

yabadabadu wrote: tai ne <censored> cia as vienas toks ishskirtinis :D tamsta esate naivus jeigu galvojate kad as begu i forume kai tik internetas pirstelejo. jeigu jau ash skundziuosi forume reiskia yra problemu ne tik pas mane :P beje paskutiniu metu viskas ganetinai stabilu - tikiuosi problemos buvo ishprestos 8)
Na, man pvz. veikė beveik idealiai ir keletos kitų buvau paklausęs tai jie irgi nesiskundė, tai šiaip ir paklausiau. :)
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Man irgi prasidejo problemos. Pradejo kibineti netas net isvis dingineti :lol:
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

pastebejau kad vos ne kas dien lygiai vidurdieni reikia perkrauti modema. cia kazkas specialiai daroma ar kazkokia procedura stringa? perkraudinekit del sveikatos kad ir 10 kartu perdiena bet informuokit. o tai dabar labai nepalankiu metu buna kad rysys dingsta :(
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:pastebejau kad vos ne kas dien lygiai vidurdieni reikia perkrauti modema. cia kazkas specialiai daroma ar kazkokia procedura stringa? perkraudinekit del sveikatos kad ir 10 kartu perdiena bet informuokit. o tai dabar labai nepalankiu metu buna kad rysys dingsta :(
PING'ų grafikai, kurie turi parodyti ryšio nutrūkimus deja yra š... tokiems trumpiems nutrūkimams nustatyti :(
Visi kiti parametrai - signalų lygiai, santykis signalas/triukšmas yra normos ribose, todėl jau nežinau net ko griebtis. Kas dėl Plungės, ten situacija pagaliau paaiškėjo ir greitu laiku trūkumai bus pašalinti. O dėl Telšių - jau užvaikiau visus, bet kaip matos rezultatas visvien nulinis.
Velnia žino kas čia yra, gal sakau reikia modemą pabandyti pakeisti, jeigu tas dar nebuvo daryta - kartais padeda.
UAB "Parabolė" direktorius
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Dar vienas klausimas pastebejau kad greiciai nebedideja o vidurankcio
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Dideja manau tik gal kaip senais laikais 01:15 :lol:
Image
mail4acc
Narys
Narys

Post by mail4acc »

Treciadnienis. 4:24 internetas VOS VOS krauna puslapius
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

martinuxxx kadangi nebesi parabolei galetum cia nesireikst nes nieko protingo nepasakai apart savo lindimo y subine...
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nice wrote:martinuxxx kadangi nebesi parabolei galetum cia nesireikst nes nieko protingo nepasakai apart savo lindimo y subine...
Esu parabolėj ir busiu iki pat spalio 15,o šiaip jokio skirtumo,nepatinka - neskaitai,ir tau gerai ir man.
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Tai gal išeinatiems kokias išleistuves suruošti reikėtų - kaip į armiją rusų laikais :?
Visgi nemažai laiko su jais čia trynėmės :D
UAB "Parabolė" direktorius
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

steponas wrote:Tai gal išeinatiems kokias išleistuves suruošti reikėtų - kaip į armiją rusų laikais :?
Visgi nemažai laiko su jais čia trynėmės :D
arba ta proga kuo nors apdovanoti pasiliekančius???? :roll: :roll: :roll:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Na p.Steponai jūs kaip visada esate labai geras,man pačiam prieš jus buvo nepatogu,kad išeinu,visgi taip maloniai bendravom ir panašiai,o čia kaip išdavystę jums,padariau,na bet aš labai labai noriu bent kiek didesnio uploado,o kai pasitaikė proga nebesusilaikiau... taip jau yra,kai ko nors užsinoriu tvirtai siekiu savo tikslo,taip ir čia.

Manau jokių išleistuvių nereikia - ir taip jus smarkiai "numelžiau" kai pagalvoju kokius srautus per mėnesį nusiurbdavau,tai pagalvoju kad jei būčiau jūsų vietoje nemažai nervų kainuotų.

Už viską jums labai dėkoju.
Image
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

martinuxxx wrote:Na p.Steponai jūs kaip visada esate labai geras,man pačiam prieš jus buvo nepatogu,kad išeinu,visgi taip maloniai bendravom ir panašiai,o čia kaip išdavystę jums,padariau,na bet aš labai labai noriu bent kiek didesnio uploado,o kai pasitaikė proga nebesusilaikiau... taip jau yra,kai ko nors užsinoriu tvirtai siekiu savo tikslo,taip ir čia.

Manau jokių išleistuvių nereikia - ir taip jus smarkiai "numelžiau" kai pagalvoju kokius srautus per mėnesį nusiurbdavau,tai pagalvoju kad jei būčiau jūsų vietoje nemažai nervų kainuotų.

Už viską jums labai dėkoju.
o kur graudžios ašaros :?: :lol: :o
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Na aplamai kai pasakė kad galbut reiktu išleistuvių nesmagu pasidarė... :oops:
Image
mnds
Narys
Narys

Post by mnds »

užtenks ir to flash'o kur dovanu gavom, bus prisiminimas iš paraboles ;)
Image
Post Reply