Na, man pvz. veikė beveik idealiai ir keletos kitų buvau paklausęs tai jie irgi nesiskundė, tai šiaip ir paklausiau.yabadabadu wrote: tai ne <censored> cia as vienas toks ishskirtinis tamsta esate naivus jeigu galvojate kad as begu i forume kai tik internetas pirstelejo. jeigu jau ash skundziuosi forume reiskia yra problemu ne tik pas mane beje paskutiniu metu viskas ganetinai stabilu - tikiuosi problemos buvo ishprestos
Internetas Telsiuose
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
pastebejau kad vos ne kas dien lygiai vidurdieni reikia perkrauti modema. cia kazkas specialiai daroma ar kazkokia procedura stringa? perkraudinekit del sveikatos kad ir 10 kartu perdiena bet informuokit. o tai dabar labai nepalankiu metu buna kad rysys dingsta
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
PING'ų grafikai, kurie turi parodyti ryšio nutrūkimus deja yra š... tokiems trumpiems nutrūkimams nustatytiyabadabadu wrote:pastebejau kad vos ne kas dien lygiai vidurdieni reikia perkrauti modema. cia kazkas specialiai daroma ar kazkokia procedura stringa? perkraudinekit del sveikatos kad ir 10 kartu perdiena bet informuokit. o tai dabar labai nepalankiu metu buna kad rysys dingsta
Visi kiti parametrai - signalų lygiai, santykis signalas/triukšmas yra normos ribose, todėl jau nežinau net ko griebtis. Kas dėl Plungės, ten situacija pagaliau paaiškėjo ir greitu laiku trūkumai bus pašalinti. O dėl Telšių - jau užvaikiau visus, bet kaip matos rezultatas visvien nulinis.
Velnia žino kas čia yra, gal sakau reikia modemą pabandyti pakeisti, jeigu tas dar nebuvo daryta - kartais padeda.
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Na p.Steponai jūs kaip visada esate labai geras,man pačiam prieš jus buvo nepatogu,kad išeinu,visgi taip maloniai bendravom ir panašiai,o čia kaip išdavystę jums,padariau,na bet aš labai labai noriu bent kiek didesnio uploado,o kai pasitaikė proga nebesusilaikiau... taip jau yra,kai ko nors užsinoriu tvirtai siekiu savo tikslo,taip ir čia.
Manau jokių išleistuvių nereikia - ir taip jus smarkiai "numelžiau" kai pagalvoju kokius srautus per mėnesį nusiurbdavau,tai pagalvoju kad jei būčiau jūsų vietoje nemažai nervų kainuotų.
Už viską jums labai dėkoju.
Manau jokių išleistuvių nereikia - ir taip jus smarkiai "numelžiau" kai pagalvoju kokius srautus per mėnesį nusiurbdavau,tai pagalvoju kad jei būčiau jūsų vietoje nemažai nervų kainuotų.
o kur graudžios ašarosmartinuxxx wrote:Na p.Steponai jūs kaip visada esate labai geras,man pačiam prieš jus buvo nepatogu,kad išeinu,visgi taip maloniai bendravom ir panašiai,o čia kaip išdavystę jums,padariau,na bet aš labai labai noriu bent kiek didesnio uploado,o kai pasitaikė proga nebesusilaikiau... taip jau yra,kai ko nors užsinoriu tvirtai siekiu savo tikslo,taip ir čia.
- martinuxxx
- Aktyvus narys