Kaip pradėti verslą?

Moderators: Leonas, steponas

Ar jums aktuali ši tema?

Taip
13
62%
Ne
8
38%

Total votes: 21

N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

Na cia gan idomi tema :] Paciam aktuli nors kazkiek ir kitaip pats judu :]
Na jai kam idomu galiu papsakot ir apie savo kelia karjieros laiptais :]

Pradejau nuo auto serviso - patentus issijeme su draugu salia stanislovo parduotuves plunges gatveje darbavomes.

Veliau kelias leme man pereit i statybas UAB Vetruna - atidirbti meteliai man parode jog tai ne mano saka ir kad as negaliu but tarp tokiu zmoniu kurie dirba statybose, amzinai nepatenkinti veidai, butelis galvoi ir pan.

Dar veliau seke AB zemaityjos pienas - neilgai ten buvau, nes ten jaunam zmogui tikras kosmaras, kadangi savo gyvenimo nebeturi apart darbo ir lindejimo scheke...

Perejau i konsultavimo ir prekybos saka, darbavaus ir patiko, nes darbas su zmonem :] Laikui begant dar kazka ziurejau ir toliau, kaika buriau dariau kol galiausiai mane pastebejo ir siuo metu ruosiuos pereiti dar i viena saka, kuri kaikam gal ir pasirodys idomi, kitiem nieko gero, o gal kam ir svajone :]

Siuo metu dirbu su profesionalais, ruosiuosi ir lavinu save, ateitis nusimato nes kaip mineta turiu tam talenta :]
Tad nuo spalio pabaigos telsiskiai bei plungiskiai tikriausiai isgirs mus isijunge 94,1 dazni savo radijuje :]
Kur buve kur nebuve suvede mane keliai su asmenim kurie mane pasijame su savim dirbt ir nauja XXLfm radija telsiuose keicia vel mano gyvenimo kelia kita linkme ;D
Image
Viktoras
Pradedantis
Pradedantis

Post by Viktoras »

tema tai gal ir nieko tik labai mazai cia ka galima suzinoti kartais skaitalai labai skiriasi nuo realybes, manau kad reikia....
Image
Image
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

steponas wrote:Ir tema ši yra ne apie mano problemas, o visai apie ką kitą ir joje suplakti viską į krūvą aš niekam jau neleisiu :!:
Taip, kad šitas gerbiamo yabadabadu postas bus paskutinis ne į temą. Visus kitus panašius, kieno jie bebūtų, nepykite, bet aš trinsiu be jokio gailesčio lauk.
Ir tai nuo šiandien darysiu visose temose :!: :!: :!:
Jeigu kuriam tai forumo dalyviui kas nors yra aktualu, tai tegul užsiveda tam temą ir tada joje apie tai diskutuosime :!:
Daugiau tokio bordako, kada pradedama apie internetą, o baigiama apie pasmaukymą jau nepakęsiu :evil:
tai gal ishvis nereiketu temu apie pasmaukymus ar prisiminimus kaip ir kas ir ka smauke priesh shimta metu? bent jau man pilnai uzhtektu kad butu kompetetingai atsakoma i ishkilusias problemas vietoje to kad nukreipti klientu demesi i kazhkokius prisiminimus o apie ishkilusias problemas atsisvaidot: "kad be problemu negali buti darbo". kas do per nesamone - tos problemos kiekviena rudeni ir Jus mus sheriat pazhadais apie tia kad rytoj bus geriau. bet kai pateina rytojus taip vel tos pacios problemos. o vietoje to kad butu sakoma kaip tai bus sprendizama savo memuarus rashot. ash tai sakyciau kad cia jus ant mus usmaukot visihkai be pagarbos. nes jau 3 metai vis zhadat zhadat o realiai niekas nesikeicia. trinkit jeigu pradejot bijoti tiesos bet esmes tai nepakeis. irtie skaiciai ish oro kad ishejo tiek tai klientu o gryzo tiek tai... kiekvienas mastantis zmogus supras kad cia papprasciausias blefas... visihkai nusivyliau...
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:tai gal ishvis nereiketu temu apie pasmaukymus ar prisiminimus kaip ir kas ir ka smauke priesh shimta metu? bent jau man pilnai uzhtektu kad butu kompetetingai atsakoma i ishkilusias problemas vietoje to kad nukreipti klientu demesi i kazhkokius prisiminimus o apie ishkilusias problemas atsisvaidot: "kad be problemu negali buti darbo". kas do per nesamone - tos problemos kiekviena rudeni ir Jus mus sheriat pazhadais apie tia kad rytoj bus geriau. bet kai pateina rytojus taip vel tos pacios problemos. o vietoje to kad butu sakoma kaip tai bus sprendizama savo memuarus rashot. ash tai sakyciau kad cia jus ant mus usmaukot visihkai be pagarbos. nes jau 3 metai vis zhadat zhadat o realiai niekas nesikeicia. trinkit jeigu pradejot bijoti tiesos bet esmes tai nepakeis. irtie skaiciai ish oro kad ishejo tiek tai klientu o gryzo tiek tai... kiekvienas mastantis zmogus supras kad cia papprasciausias blefas... visihkai nusivyliau...
Aš iki šiol galvojau, kad žmonės šiame forume elgiasi kaip ir bibliotekos skaitykloje - ateina, pasižiūri į knygų pavadinimus ir nusprendžia kurios knygos jiems yra aktualios - tas ir skaito. Ir nereiškia problemų bibliotekos vedėjui, kad tas ne tokia knygas lentynose laiko.
Juk aš neverčiu nei vieno forumo dalyvio skatyti mano rašliavą - jūs tai darote laisva valia, o ką man rašyti ar memuarus, ar apie kitus dalykus, aš jau sperndžiu pagal situaciją: jeigu žinau ką atsakyti -atsakau, jeigu nežinau - neatsakau.
Iš viso pavyzdžiui aš nesilankau forumuose, kurie man neįdomūs ir neaktualūs. Pavyzdžui dabar kartais aš nueinu į www.xlab.lt forumą ir paklausiu kai kurių dalykų apie video montažą, bet niekada nekilo mintis rašyti forumo savinikui, kad jis ne taip ką nors tame forume rašo - jo forumas, jis ir sprendžia ką rašyti, aš jam tik ačiū galiu pasakyti.

Dabar dėl pažadų. Jeigu jums atrodo, kad mano pažadai tęsiasi tik 3 metus, tai jūs labai klystate. Tai jau tęsiasi nuo 2002 metų - nuo pat šio forumo I-mos temos http://board.parabole.lt/viewtopic.php?p=1243#1243
Ir tai aš nepavadinčiau pažadais. Jūs patys norite matyti kas vyksta mano "restorano" virtuvėje. O kaip žinia ten vyksta visko - ir tai kas yra labai gerai, ir tai kas gal ne visai gerai, o kartasi netgi lieka tik planais.
Tokie apibendrinti pasakymai, kad žadate žadate, bet niekas nesikeičia manau yra tikrai netikslūs. Pasižiūrėkime kas vyko nuo praeitų metų lapkričio iki šių metų kovo su BITĖS ryšiu. Ar jūs norite pasakyti, kad niekas nepasikeitė į gerą ?

O kad aš sakau, kad rytoj bus geriau - tai tikrai tiesa - juk taip ir yra - aš ir visi Parabolės žmonės dirba, kad tikrai taip būtų.
Gal Jūsų tai netenkina, bet tai jau atskira kalba ir čia juk ne kalėjimas, kur būtumėte keliems metams uždaryti už grotų ir niekur nė krust - mus sieja tik sutartis, todėl ja ir vadovaukimės.

O be to šitas mano rašinėjims forume yra gana įdomus fenomenas - kuo didesnis kipišas forume kyla, ir kuo aštresni pokalbia čia vyksta, tuo daugiau abonentų prisijungia prie Parabolės tinklo. Aš nežinau daugiau nei vienos įmonės, kuri viešai rodytų savo virtuvę, bet matomai žmonėms patinka žinoti kas vyksta ir jie renkasi Parabolę.
Manau nereikia aiškinti, kad tai tėsiogai veikia mano pajamas.
Va jum ir atsakymas kodėl aš čia rašinėju.
UAB "Parabolė" direktorius
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

noreciau suzinoti kodel p.Stepnui baigesi kantrybe bet nelempta :( o pareishkimas kad skundai forume didina klientu skaiciu tai gasdina - pats puikiai zinote kad reikia buti paraboles klientu norint prisiregsitruoti - reiskia foruams ir klientu skaicius tikrai nesurishtas. tai kad kiti tiekejai siai dienai dar blogesni uz jus ir klientai bega i parabole nereiskia kad taip bus amzinai. zinot kaip sakoma: galima apgaudineti keleta zmoniu visa gyvenima, arba daug zmoniu trumpa laika. bet visu ir visa laika nepavyks. tikiu kad shis desnis galioja ir cia. niekad nesakiau kad kazkur kitur yra geriau nei parabolej ir negrasinau kazhkur ishbegti - nereikia manes varyti :D bet esme kad daug kas buvo zhadama yra nevykdoma. o paskutiniu metu prabilus apie tai ir trinamos temos. jeigu forume isigalioja cenzura tai taip oficialiai ir pasakykit. bet nereikai dangstytis kadtai del mano riebios kalbos.
ir ishvis, tai Jus pats mus ir ishlepinot - kad jeigu problemos ir pasiskundziam forume tai gaunam kazhkoki tai atsakyma. paskutiniu metu daugiau grasinimai nei atsakymai ar bent pazadai :(
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

yabadabadu wrote:noreciau suzinoti kodel p.Stepnui baigesi kantrybe bet nelempta :( o pareishkimas kad skundai forume didina klientu skaiciu tai gasdina - pats puikiai zinote kad reikia buti paraboles klientu norint prisiregsitruoti - reiskia foruams ir klientu skaicius tikrai nesurishtas. tai kad kiti tiekejai siai dienai dar blogesni uz jus ir klientai bega i parabole nereiskia kad taip bus amzinai. zinot kaip sakoma: galima apgaudineti keleta zmoniu visa gyvenima, arba daug zmoniu trumpa laika. bet visu ir visa laika nepavyks. tikiu kad shis desnis galioja ir cia. niekad nesakiau kad kazkur kitur yra geriau nei parabolej ir negrasinau kazhkur ishbegti - nereikia manes varyti :D bet esme kad daug kas buvo zhadama yra nevykdoma. o paskutiniu metu prabilus apie tai ir trinamos temos. jeigu forume isigalioja cenzura tai taip oficialiai ir pasakykit. bet nereikai dangstytis kadtai del mano riebios kalbos.
ir ishvis, tai Jus pats mus ir ishlepinot - kad jeigu problemos ir pasiskundziam forume tai gaunam kazhkoki tai atsakyma. paskutiniu metu daugiau grasinimai nei atsakymai ar bent pazadai :(
na as tai neturiu nieko pries nei vieno nuomonei .tavo nuomonei net pritariu kai pataikai i 10-ka . bet si kart manau parasei spontaniskai, neapgalvojes , o gal ir is pykcio ,tad daug kur prasovei . o gal cia tas kaip rasai "lietuvis lietuviui" , Steponas gana ramiai ir tiksliai ten atsake.tiesiog kaip psihologas. mane o ir daugeli traukia tokios firmos ar imones kur yra atvirumas .ir as nebegciau kitur nors ir cia butu mazesni greiciai ,bet neaiskus atsinesimas i klienta .vertinu Stepona uz operatyvu reagavima kai pas abonenta nesklandumai su inetu. na as irgi supykstu kai tie nesklandumai uzsitesia . bet kodel as tureciau priekaistaut kad mulkina ,ar pazadais maitina ? as perku paslauga kas dabar yra , ir aciu bus jei bus dar ji geresne . ir tuo labiau manes neturetu jaudint kiek pas Stepona ateina klientu ir kiek pabega ir ar ilgai taip bus kaip tu rasai .
tegu tu abonentu buna ir 10 000 bet tegu man greitis ir stabilumas buna uz kuri as moku .viskas .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
Post Reply