Internetas Telsiuose

Moderators: Leonas, steponas

stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

yabadabadu wrote:o kad jis svetimu nuomoniu priimti negali tai cia faktas :D
kuo greičiau perrašyk tai, kas buvo anksčiau ištrinta ir išdėstyk čia (aišku, ne slyvanosių ir tiuremščikų žargonu) - labai įdomu, kas laukia tos vargšės parabolės...
martinuxxx wrote: :arrow: Bet kokiu atveju kažkada visa tai baigsis,nes vyksta tam tikri procesai,tik neaišku kaip jie baigsis.
Tikrai jaučiuosi kvailai kaip niekad: čia tikrai vyksta kažkoks perversmas ar kalbama šiaip sau alegorijomis??? Jei jau imamasi kažką išdėstyti, tai tą reikia padaryti aiškiai, kad neliktų jokių užuominų. Taigi, tie "tam tikri procesai" - kas tai?
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Juk jis ne moderatorius, ko jūs pergyvenat. Kiek žinau trinti gali tik Montenis, Steponas ir Leonas ir greičiausiai ištrynė Steponas paprašytas martinuxxx ir viskas. :)
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Jokios diktaturos nera,ir nebus,niekam aš nevadovauju ir nevadovausiu,nes neturiu tam kompetencijos,ir šiaip žmogus iš šalies darytų viską savo naudai.Taigi galit būti ramūs - aš esu ir būsiu paprastas parabolės vartotojas,todėl nepradėkit kuri pasakų ir kitokių nesamonių.
Bet kokiu atveju ir po 10 metų nedirbčiau tokioj įmonėj,kadangi visiem neįtiksi - juolab tokiam yabadabadu,juk jis yra habilituotas fizikos mokslų daktaras,o man tokį laipsnį įgyti be šansų,geriausiu atveju Varnių profkę,pabaigsiu :lol:
stepas.b wrote: čia tikrai vyksta kažkoks perversmas ar kalbama šiaip sau alegorijomis???
Be abejo kad alegorijos,kaip gi kitaip galėtų būti. :lol:

Tai pat nuo rytojaus ty. 08-28 pasišalinu iš forumo,ir ne taip kaip yabadabadu,kuris šalinasi tik žodžiu.

Man visiškai nereikalingi kažkokie grasinimai ar panašiai,o juos gaunu vien dėl to kad kažkam "trukdau",kadangi "trukdau,tai nebetrukdysiu.
Image
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Liūdna daros kai kuriuos postus paskaičius. Pelnytai buvo ištrinti necenzūriniai išsireiškimai, tai pradedama svaigt apie diktatūrą. Nežinau, kodėl nebeparašo Steponas, bet gal jau Parabolės personalui ir vadovui per gerklę lenda siekis demokratiškai bendraut su savo klientais, kurie šios geros iniciatyvos prasmę, švelniai tariant, piktybiškai iškreipė.
Jei forume nebedalyvauja nei vienas Parabolės darbuotojas, nelabai bereikalingas ir šis forumas.
Image Image
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

Tai ką gi, apie viską iš eilės:

"Be abejo kad alegorijos,kaip gi kitaip galėtų būti. Tai pat nuo rytojaus ty. 08-28 pasišalinu iš forumo,ir ne taip kaip yabadabadu,kuris šalinasi tik žodžiu. "

Siūlyčiau pasinaudoti knopke "Edit", o dar geriau "Delete" - arba vieną vienintelį kartą padarysiu išimtį absoliučiai sutikdamas su gerb. habilituoto fizikos mokslų daktaro apibūdinimais. Vienintelis kriterijus renkantis kur eiti ir kur išeiti yra tas: ar aš dabar to noriu, ar man tai dabar būtina?O gal savo elgesiu tik tenkinu kitų užgaidas? Taigi, jei nenori būti mažametis b********ys (red. mano paties) - išmok mąstyti ir sprendimus priimti savo galva, be kitų įtakos, t.y. ateiti ar išeiti, kada norėsi pats, o ne mokslų daktaras.

Dabar kas liečia gerb. habilituotą fizikos mokslų daktarą pasakyčiau tiek, kad sutinku daugybę tokių, kurie habilituojasi prie šiukšlių konteinerio, bet moka ištarti "pone", "atsiprašau", "laimingai jums" ir t.t. Ir tokie man asmeniškai mielesni, vertesni žmogiškos pagarbos. Šiuo atveju, gerb. daktaro elgesį vertinu kaip psichinę negalią (be jokios paniekos) ir tai niekaip negali manęs įtakoti reiškiant savo nuomonę.

O p.Stepono elgesį pateisinčiau tik vienu vieninteliu atveju - jei rimtai sušlubavo sveikata - tada jau niekas būna nemiela. Bet peršasi tokia mintis, kad Parabolės kaip atskiros įmonės gali nebelikti - nepajėgiančios konkuruoti įmonės (straipsnių apie mažųjų įmonių likimą žiniasklaidoj apstu) dažniausiai tampa kitų stambesnių dalimi. Todėl ir manoma, kad viską apvainikuos memuarai "Kelias į Parabolę" ar projektas laiko.lt.

- Wait to continue -
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

stepas.b wrote:Ir dar apie tai, kas liečia siurbikus.
Išties čia yra ne siurbikų, o tiekėjų problema. Jei tiekėjas savo planų lentelėje skelbia, kad toks ir toks planas neribojamas, tai prieš skelbdamas tegu atitinkamai ir srauto nuperka, bei pasirūpina visomis kitomis priemonėmis. Jeigu to neišgali - tegu duoda tik ribotus planus.
as is karto pagalvojau kad su tais neribotais planais bus problemu . Ir manau cia tavo teisinga mintis pasakyta .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

steponui jau turbut del postu trinimo ausys kaista net nesikisa :lol:
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

nice wrote:steponui jau turbut del postu trinimo ausys kaista net nesikisa :lol:
Steponas dabar neturi laiko: galvoja kaip Parabolę prijungti prie TEO - turėsim ne tik internetą, bet ir po laidinį telefoną :lol: :lol: :lol:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

nice wrote:steponui jau turbut del postu trinimo ausys kaista net nesikisa :lol:
O ko man kištis - jūs čia ir be manes taip šauniai bendraujat, kad man sunku ką ir bepridurti :lol: :lol: :lol:
O dėl trinimo - pasižiūrėjus į kitus forums, čia reikėtų trinti praktiškai viską, nes retas kuris postas yra į temą :?
Tai vat ir nesikišu - trinti pagal jus nieko negalima, o kitaip tramdyti jau lyg man ir nebeįdomu darosi :roll:
Tad jeigu taip jums įdomiau - prisislaikydami įstatymų rėmų, lupkitės virtualioje erdvėje - aš tik forumo cenzūros failą naujais "perliukais" papildysiu, kad žmonėms akių taip nebadytų :oops:

Jei kam dar įdomu tema "Internetas Telšiuose", tai pranešu:
:arrow: užvakar pakeitė vieno iš CISCO dawn konverterį, kuris buvo sublūdines. Dabar turėtu jau niekas dėl modemų pakibinėjimo nebesiskųsti.
:arrow: vakar pasirašiau su "Sakidula" optinės skaidulos nuomos sutartį ir po poros savaičių ją jau turėsiu ir prasidės Plungės ir Telšių sujungimo darbai.
UAB "Parabolė" direktorius
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

Tai Bitei jau Amen?

Ar to sujunginėjimo metu internetas nedurniuos???
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

stepas.b wrote:Tai Bitei jau Amen?
Nežinau ar jau Amen :?
Visi jie parazitai, ir BITĖ ir NTT, meluoja, kad jau viskas pas juos gatava, nes būdamas „Skaiduloje“ sužinojau kokioje padėtyje yra jų sujungimai, kuriais jie per „Skaidula“ turi mus pasiekti. Pasirodo NTT dar net sutarties nėra su „Skaidula“ sudariusi ir dabar man užklausus koks galutinis variantas - liepė daryti sujungimą su "Lietuvos energijos" tinklu. O derinant sujungimo projektą iš "Lietuvos energijos" sužinojome, kad Plungėje, kur bus mūsų sujungimo taškas, "Lietuvos energija" neturi tinkamos aparatūros, kad tokius srautus mums galėtų paduoti. Kai šitą pasakiau NTT vadui Vidui Pukėnui, šis liepė man tuo nesirūpinti – sako "ne tavo reikalas čia".
Vat kokia dabar yra padėtis dėl tiekėjo - kas pirmas galės mus pasiekti per optiką (ar per "Lietuvos energiją", ar per "Skaidulą") - su tuo ir bus rimtai toliau kalbama, o ateity matysim – IP‘ai tai juk Parbolės bus.
stepas.b wrote:Ar to sujunginėjimo metu internetas nedurniuos???
Pradžioje "Skaidula" mums duos 2 optines skaidulas - vieną internetui, o su kita bandysime jau naują įrangą, kuri stovės galutiniame variante ir galės perduoti ir internetą ir KTV - viso per vieną skaidulą turėsime 4 kanalus pirmyn ir atgal, kurių kiekvienų galima bus perduoti arba duomenis 4 Gbps greičiu, arba analoginius KTV signalus.
Kas liečia internetą, tai čia nemanau, kad bus kokių tai nežinomųjų, nes optiniai keitikliai skiriasi tik galingumu ir Swičui vienodai rodo, ar tie namai bus Plungėje, ar Telšiuose. Manau, kad bent čia nieko tokio naujo nebus.
Antra - nieko nebus daroma neišbandžius. Bet aišku aš nesu toks didelis optimistas, todėl manau, kad gali būti visokių fokusų. :?
UAB "Parabolė" direktorius
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

steponas wrote:Jei kam dar įdomu tema "Internetas Telšiuose", tai pranešu:
:arrow: užvakar pakeitė vieno iš CISCO dawn konverterį, kuris buvo sublūdines. Dabar turėtu jau niekas dėl modemų pakibinėjimo nebesiskųsti.
na bent viena karta ne bite buvo kalta :D beje nepadejo tas dalykas - siandien jau 2 kartus modemas buvo pastriges...
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

ne tik modemus restartuot reikia bet ir greitis mazas
Image seniau atrodo down buvo 2mb :roll: beto pingas ooooh :(
stepas.b
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by stepas.b »

nice wrote:ne tik modemus restartuot reikia bet ir greitis mazas
Image seniau atrodo down buvo 2mb :roll: beto pingas ooooh :(
Neverta nusiminti - tai kas buvo nuo pavasario ir vyksta dabar - tik pasakos pradžia. Visos "linksmybės" - dar prieš akis ;) Todėl "niepadajte duchom, liudi..."
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

ka tik ir vel reikejo modema perkrauti... kiek gi galima :/
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
Post Reply