Skaitmenines TV transliacija eteriu

Moderators: Leonas, steponas

Ar domina jus tokie mūsų numatomi darbai?

Labai domina - kai tik padarysite ir naudosiu
9
38%
Domina - dėl to ateityje keisiu teliką į su skaitmeniniu imtuvu
7
29%
Nelabai domina - nesu apsiprendes ar tai man yra reikalinga
1
4%
Nedomina - nenoriu jokių papildomų išlaidų, man gerai ir analogas
7
29%

Total votes: 24

ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

na mane nedomina bet kokie dalykai kol jie vyksta tik kalbu stadijoje .
as pradedu dometis tik kai jau galiu ka nors "paciupinet" ir matyt skirtumus .tad ir apklausoje padidinau persvara nes ten taip po lygiai buvo pasiskirste .
Anglijoje pirma kart pamaciau kaip rodo skaitmenine LCD ekrane tai skirtuma pajutau akivaizdziai . bet pas mus tas procesas vyks manau nedideliais tempais ir nepersklandziai .straipsnyje sako kad gali likt be TV vienas kitas procentas -tai netiesa,liks koki 30 o gal ir daugiau .liks visi pensininkai jei vaikai neitaisys uzsieniuose uzsidirbe pinigu . koks tikslas dabar pirkt priedeli o po kokiu 5 metu pasenus tiems televizoriams vel reikes pirkt skaitmenini imtuva .islaidos ant islaidu .
as tai dar laukiu .....
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
arturas1
Naujokas
Naujokas

Post by arturas1 »

nežinau , bet naujovės mane domina . Negalima vilktis uodegos gale .Aš tikrai už o ir predėliai įperkami
arniz
Pradedantis
Pradedantis

Post by arniz »

Tai kaip del sios temos? Nusprendete nieko nedaryti?
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

smarkiai neisigilinau y tema bet:
Telšiuose ant mūsų stoties pastato signalai labai geri, kitur dar nematavom, bet tikėtina, kad viršutinia auktai gal ir matys
Telsiuose mano manymu yra pati blogiausia skaitmenine paraboles televizija. stai kaip pavizdi: seneliams nu pirkom dideli gera sony plazmini televizoriu ir ka jus manot? parabole isivede kad pajustu ziurejimo "kaijfa" bet vaizdas kvadratais :D menesi ar du nezinau tiksliai pratempe ir nusipirko lekste kur laikrasciuose buna (ten ziauriai daug kanalu be menesinio mokescio) vaizdas nepalyginamas :!: dar buvo parabole pajungta tai palygine apsalom koky shh "SKAITMENINE televizija jus mum tiekiat :roll:
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Oi, nice, matai kas būna kai nebeseki naujienų ir į datą nežiūri... :lol: Parabolė dar niekur neveda skaitmeninės tv. :D
Plungėje gal jau ne už kalnų ir bus, nes sąlygos pagal mane jau kaip ir yra. :roll:
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
arniz
Pradedantis
Pradedantis

Post by arniz »

nice manau painiojies, dar karta paskaityk ir nelygink analogo su skaitmena. Kalba manau eina apie dvbt retransliavimo kabeliais.

M-artin http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=25
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

arniz wrote:Tai kaip del sios temos? Nusprendete nieko nedaryti?
Paaiškėjo, kad aš esu atsilikęs nuo gyvenimo :oops:
Nežinojau, kad skaitmeniniai imtuvai kol kas gaminami kanalams decimetriniame bangų ruože priimti, todėl MAŽAJAM E pakete, kuris užima metrinių bangų ruožą, to realizuoti neįmanoma - tik BAZINIAME arba DiDŽIAJAME paketuose. Todėl reikalai sustojo.
nice wrote:Telsiuose mano manymu yra pati blogiausia skaitmenine paraboles televizija. stai kaip pavizdi: seneliams nu pirkom dideli gera sony plazmini televizoriu ir ka jus manot? parabole isivede kad pajustu ziurejimo "kaijfa" bet vaizdas kvadratais :D menesi ar du nezinau tiksliai pratempe ir nusipirko lekste kur laikrasciuose buna (ten ziauriai daug kanalu be menesinio mokescio) vaizdas nepalyginamas :!: dar buvo parabole pajungta tai palygine apsalom koky shh "SKAITMENINE televizija jus mum tiekiat :roll:
Plingėje skaitmeninę televiziją jau tiekiame senokai - nuo tada kai ją pradėjo tiekti Balticum-TV per savo MMDS siūstuvą Giruliuose. Ją su 2.4 metro paraboline antena priimame ir pateikiame Plungės abonentams, tik ... abonentų yra kol kas tik 7 :(
kažkaip keista, kad nicė neskaitė čia http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=25
Kai optika sujungsime Plungę su Telšiais, skaitmeninę TV galės žiūrėti ir Telšiečiai.
UAB "Parabolė" direktorius
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

keista tai keista kad neskaiciau dabar perskaites pirmaja eilute pamaciau
- itin kokybiškas vaizdas,
su plazma to nesimato

:roll:
arniz
Pradedantis
Pradedantis

Post by arniz »

nice wrote:keista tai keista kad neskaiciau dabar perskaites pirmaja eilute pamaciau
- itin kokybiškas vaizdas,
su plazma to nesimato

:roll:
Man labai idomu ka tu is tikro lygini, gal gali smulkiau, kokius kanalus... Jei nori isnaudoti savo plazma be high definition kanaliuku nieko tau nesigaus.
Post Reply