Dabar bandau nustatyti kokia rezoliucija kelti filmus į fliaš grotuvą.
Reikalinga jūsų pagalba, kad pasižiūrėtumėte ar filmo kokybė yra pakankama žiurėjimui per kompus ir ar pakanka turint bent 640 kbps interneto greitį matyti rodomą medžiagą be striginėjimų ir kitokių problemų.
Jeigu galite, patrašykite savo pastabas ko dar trūksta ir kas jūsų manymu yra gerai padaryta. Čia garsas turėtų būti stereo saraund. Ar gera jo kokybė?
http://laiko.lt/DVD/krikstynos/index.php
Laiko pėdos
Laiko pėdos
Last edited by steponas on Sun Dec 07, 2008 9:29 pm, edited 2 times in total.
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
sunku man spresti kodel ,bet kokybes biski truksta .garsas , kadangi mano ausis nelabai islavinta ,man pakanka kokybes . kaip sakiau gal tas trukciojimas del interneto . (vaizdas) . o gal operatoriaus ..... ar jis profesionalas ? jei ne ,atleistina .Kai kas . irgi patylesiu . jei DVD formate , kodel ziuret per flas ? ar win pl. neina idet ,cia tik tarpkitko as kaip tokie dalykai dedami i ineta pas>.
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
Kas turi pinigų - kreipsis pas jus. Kas neturi - turės tenkintis YouTube hostingu ir patys karpytis
Aišku, kai tokių filmų atsiras dagiau - neišvengiamai teks įdiegti paiešką, galimybę komentuoti ir kt. - juk žmonės norės ir kitų įsimintinus gyvenimo momentus matyti.
Kokybė gera - niekas netrūkinėjo, garsas irgi geras. Klientų turėtų atsirasti. Pasidarė smalsu: kurioje ten bažnyčioje tą vaiką krikštijot?
Aišku, kai tokių filmų atsiras dagiau - neišvengiamai teks įdiegti paiešką, galimybę komentuoti ir kt. - juk žmonės norės ir kitų įsimintinus gyvenimo momentus matyti.
Kokybė gera - niekas netrūkinėjo, garsas irgi geras. Klientų turėtų atsirasti. Pasidarė smalsu: kurioje ten bažnyčioje tą vaiką krikštijot?
Kauno Šv. Dvasios bažnyčia Šilainiuose. Senasis bažnyčios klebonas Mons. L.Vaičiulionis šventino Parabolės vėliavą per 1000-tojo abonento šventę Kapitoniškėse. Plačiau apie bažnyčią http://www.xxiamzius.lt/numeriai/2007/0 ... nd_01.htmlstepas.b wrote:Pasidarė smalsu: kurioje ten bažnyčioje tą vaiką krikštijot?
Aš su Monsinjoru L. Vaičiulioniu po vėliavaos pašventinimo
Parabolės futbolo komanda
Šventės laužą uždegė mano vyriausias anūkas Ugnius
UAB "Parabolė" direktorius
Viskas oka kas liecia rodyma.
Kokybe nera ispudinga, bet kaip tokiam ziurejimui tikrai neblogai, nes aukstesniu kokybiu paprasciausiai reiks palaukt kol prades rodyt ir duomenis apdoros, o dabar spaudi ir ziuri.
Garso kokybe kliuva uz ausu, bet tai dar karteli nera blogai, tikrai viskas pakenciama ir nera ko isradinet dviracio :] Na nebent ten ciut su kokybe padirbet, bet kad tai nebutu tik i bloga :]
P.S - Ale tikrai visas botanikos sodas ;D
Kokybe nera ispudinga, bet kaip tokiam ziurejimui tikrai neblogai, nes aukstesniu kokybiu paprasciausiai reiks palaukt kol prades rodyt ir duomenis apdoros, o dabar spaudi ir ziuri.
Garso kokybe kliuva uz ausu, bet tai dar karteli nera blogai, tikrai viskas pakenciama ir nera ko isradinet dviracio :] Na nebent ten ciut su kokybe padirbet, bet kad tai nebutu tik i bloga :]
P.S - Ale tikrai visas botanikos sodas ;D