Plungėje internetas
Plungėje internetas
Sveiki, noreciau pasijungi interneta kurnors bent 5-10 MB, negi tokio nera?Kur ieskojau tai be sansu ;/
P.S. Domina realiai toks uploadas.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Re: Plungėje internetas
Ar čia viskas tvarkoje su dimensijazzEimas wrote:Sveiki, noreciau pasijungi interneta kurnors bent 5-10 MB, negi tokio nera?Kur ieskojau tai be sansu ;/
Ar čia kartais neturima galvoje 10 Mbps
Nes kitu atveju 10MB=10 x 8 = 80 Mbps
Kaip ir per daug vienam vartotojui
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Ko norėt sėdint su tokiu planu Visų pirma pereik ant optikos, jei tik nepakliūvi į tų keletos nelaimingų namų tarpą, kur optika Plungėje dar neįvesta. O šiaip visa informacija, ką siūlo Parabolė čia -> http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=34zzEimas wrote:Ne ant optikos, ant A-2, ir man parupo suzinot koks uploadas ant max plano, negi i lietuva realiai visad tuos 640 ir matysiu iki nakties kai padvigubes?Zadu serveri laikyti, kur realiai vienam zaidejui reikia apie 10 Kb
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Ant KTV tinklų buvo milijoną kartų kalbėta,jog uploado padidinti nėra galimybių.Ant optikos tokios galimybės atsirastų,todėl kol nepereisi ant optikos,savo norus gali pamiršti.I Lietuva realiai matai ir matysi kol ant optikos nepereisi ne 640 ,tai kbps,o realiai matysi 80 kB/s,nes 8 kbps yra 1 kB/s,o nakti padvigubės t.y 1280 kbps = 160 kB/s.zzEimas wrote:Ne ant optikos, ant A-2, ir man parupo suzinot koks uploadas ant max plano, negi i lietuva realiai visad tuos 640 ir matysiu iki nakties kai padvigubes?Zadu serveri laikyti, kur realiai vienam zaidejui reikia apie 10 Kb
Na o aš praėjusią savaitę nuėjęs į kasą ir pasiteiravęs kada bus optika mano name sužinojau: "Optika dar neįvesta daugelyje kitų namų, todėl kai įvesim ten, galvosim kaip įvesti pas jus". Paklausiau, koks tai galėtų būti terminas konkrečiau? Atsakė: "Nežinom, gal po kokių dviejų metų..."BodyTower wrote:Nuejau y plunges paraboles kasa sumokejau avansu uz nauja interneto plana, pasikeiciau plana is kabelinio y optini. Kasininke pasake laukite atvaziuojant meistro 2d. laikotarpyje. Praejo savaite jokio skambucio jokio meistro...
Na va, ir tikėk tuo kas Parabolės oficialiai skelbiama websaite Ir ką manot: po dviejų metų bebus kam reikalinga tokia optika? Bet jei į viską žiūrėsime daugumos-mažumos principu, tada bendra įmonės strategija pasiteisina
Last edited by stepas.b on Mon Jul 28, 2008 4:00 pm, edited 1 time in total.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Beje, šiandieną palaikiau kompaniją vienam žmogiukui, turėjusiam sutvarkyti reikalą Parabolėj. Kadangi kasa atsidaro nuo 14 val., lygiai tą valandą ir atėjome. Deja, kasa atsidarė lygiai 14.30 ir jokių paaiškinimų, nekalbant jau apie atsiprašymą už tai, kad žmonės pusę valandos turėjo kepti saulėje. Kasininkė atrodė labai suirzusi ir nervinga, tad į kalbas leidosi sunkiai... Ir štai prie mano akių net du žmonės atsisakė interneto paslaugų, motyvuodami, kad vakarais nestabilus ryšys.martinuxxx wrote:Po dviejų metų su savo optika galėsit,patys jos "šlangais" apsivynioti.
Dar viena greta gyvenanti moteriškė šiandieną atsisakė interneto vien todėl, kad sugedo jos kompiuteris, o pristabdyti paslaugą Parabolė atsisakė. Tad nabagė bėgo atgal š į namus atnešti modemo...
Galvoju, visa bėda yra tame, kad bijomasi priimti daugiau darbuotojų. Vienas Leonas visam Plungės miestui - absurdas, todėl, kaip čia kažkas minėjo, vietoj dviejų dienų praėjo visa savaitė, kol sulaukė skambučio. Juk galėtų būti dar koks meistriukas, kuris abonentams remontuotų kompiuterius - įstaigai tai brangiai neatsieitų - dabar iš KLP Plungėn važinėja bachūrai studenčiokai ir puikiai uždarbiauja. Be to su sutartimi abonentas galėtų gauti ir kompiuterį... Bet apie tai jau daug buvo kalbėta. Blogiausiu atveju, mano sutartis - neterminuota