Internetas Telsiuose..

Moderators: Leonas, steponas

steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:arba sutvarkykit interneta ir vel galesit kliedeti apie kiausiniu virima su mobiliu telefonu ir pan temom :D
Darbai dar vyksta ir manau vyks tol, kol bus nustatas konkretus kaltininkas ir ateičiai pašalintos visos galimybės tam kartotis.
O palinkėjimą kalbėti apie kiaušinių virimą priimu tikrai kaip labai rimtą komplimentą, nes kai tai vyksta, interneto problemų kaip ir nėra ir galima kalbėti apie ką tik nori tik gerą temą kas tepasiūlo. Man tai pats ramiausias laikas yra ;)
UAB "Parabolė" direktorius
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

ta ir turiu omenyj - kad kai internetas veikia tikrai nesilankysiu forume. net jeigu rugsejo menesi jis durniuos tai nebus prasmes cia skustis...
o del bankroto tai jis imanomas tik vienu atveju jeigu pradeti zhadeti greicius kaip KL zhada ir prarasti gera varda. absoliuciai daugumai reikia stabilaus interneto 24/7 o ne kosminiu greiciu. o tie kurie mokykloj nesimoke ir nesupranta elementariu fizikos ar ekonomikos pagrindu ir nesupranta kad neimanoma siai dienai 20mbs tiekti i telsius net lietuvos kanalo tegul eina kur jiems geriau. tokiu bus tik keletas.
tikiuosi blogieciai bus nubausti, internetas atsigaus ir bent iki rudens neteks skaityti martinuxxx ar to pedofilo kliedesiu forume :roll:
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

kas liecia problemas ju net neskaitau nes zinau kad cia krushlys be galo patariu ir kitiem skaityt kai nuotaika nori pasikelt paskaiciau pora puslapiu sitos temos ir gerai linksmai pazhvengiau, atpirko tas juokas *** interneta :lol:
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

mane sudomino tas faktas kad yra net kenkejas isimetes .tai as nezinau kaip ir Steponas pasakyciau . sutraiskyt ji su visais kiausiais . jokio pasigailejimo ir kai rasit mes ir galesim pareikst atlygint moraline zala per teisma nes tiek mes turim visi nervintis ir kai suzinai kad yra tokiu svolaciu tai ... ne kitokie ir zydus saude , o dabar visi esam vadinami zydsaudziais . jei jo isaiskinimui galim ka prisidet tai i PM ir as asmeniskai
visom keturiom bet ka galiu kas mano jegom .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

tik norejau pasakyti kad kazkas vis dar kenkia. arba nekenkia bet internetas vakare ir vel gaidys.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

internetas shuda mala jau per pastaraja valanda 3kart modema restartavau :roll:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

O man kaip ir seniau,viskas stabiliai ir gerai veikia.
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

dienos geros nes prie kompo nesedzhiu o naktys chujovos nes internetas dingineja ;/
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Teisybė. Būna kad vakarais internetas dingsta nuo 3 iki 15 minučių, naktimis irgi kažkas panašaus daros. Kame šaknys kažin ar apsimoka klaust :?: :roll:
Image Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

natrix wrote:Teisybė. Būna kad vakarais internetas dingsta nuo 3 iki 15 minučių, naktimis irgi kažkas panašaus daros. Kame šaknys kažin ar apsimoka klaust :?: :roll:
Jaučiu,kad nelabai apsimoka,nes nieko konkretaus nesužinosi :lol:
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

natrix wrote:Teisybė. Būna kad vakarais internetas dingsta nuo 3 iki 15 minučių, naktimis irgi kažkas panašaus daros. Kame šaknys kažin ar apsimoka klaust :?: :roll:
Jeigu aš neklystu, kalba eina apie Laisėvės 10 namą. Aš ten nelabai susigaudau kas ten naudojasi kolektyviniu modemu, esančiu rūsyje, o kas individualiu, bet ant PING'ų grafikų skirtumai yra ryškūs. Individualių modemų pingų grafikai svyruoja nuo 10 ms iki 15 ms, o kolektyvinio dieną nuo 8:00 iki 24:00 būna normalus PING'as apie 10 ... 15 ms, o nuo 24:00 iki ryto 8:00 jau pakyla iki 300 ... 400 ms. Žodžiu kažkas labai stipriai pompuoja ir tarpais yra raudonų dėmelių, kas rodo, kad buvo pamesta 100% paketų.
Manau, kad tie tarpai ir yra tai, apie ką kalbate.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

Jeigu aš neklystu, kalba eina apie Laisėvės 10 namą
cia gal apie kitus kalbate tai pilnau suprantu toki dalyka bet as gyvenu stoties gatveje beto jei nepastebit ne vienam o beveik daugumai internetas gryba pjauna ir dar jei kas pas amne ne kolektyvinis modemas o stovintis kambaryje jau 2para is eiles netoli 24h internetas dingsta ir kol modemo neperkraunu neatsiranda siandien dar ziuresiu kas bus bet manau situacija pasikartos ir gausiu perkraut
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

nice wrote:jau 2 para is eiles netoli 24h internetas dingsta ir kol modemo neperkraunu neatsiranda siandien dar ziuresiu kas bus bet manau situacija pasikartos ir gausiu perkraut
PING'ų grafike matosi, kad lygiai 24:00, ar kelios minutės iki to, yra tarpas, reiškia modemas buvo trumpam išjungtas. O kodėl taip įvyko aš negaliu pasakyti. Šiandien reikės pasidomėti kaip ten kiti tavo parametrai atrodo. Reikėtų, kad kelias dienas neišjunginėtum modemui maitinimo, išskyrus tada, kai tikrai jau jį reikia perkrauti ir prieš perkraunant, būtinai reikia papinginti į kurį nors mūsų centrinį mazgą, kad tikrai žinoti, jog modemas jau pakibęs.
Tada bus matyti tikri pakibimai, o dabar aš negaliu atskirti kur pakibimai, o kur išjungimai.
yabadabadu
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by yabadabadu »

as gal kazhko nesuprantu bet man pasirode kad Jus siulot nejungti modemo 2 paras ir laukti kol ryshys atsigaus? :D nezinau kaip pas Jus galvoj gimsta tokios erezijos kad sedi nice namie ir laukia vidurnakcio. tada nei ish shio nei ish to tiesiog savo pramogai paima ir ishjungia modema ir vel ijungia. ne todel ishjungia ir ijungia kad kiekviena diena vidurnakti pastring ryshys ir matomai yra bandes jau laukti priesh rashydamas. bet va savo pramogai taip daro :D Jus tikrai manot kad mes tuos modemus del pramogos ishjunginejam? :D pavydziu Jusu gyvenimo tada... :cry:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

yabadabadu wrote:as gal kazhko nesuprantu bet man pasirode kad Jus siulot nejungti modemo 2 paras ir laukti kol ryshys atsigaus? :D
Ne - aš nesiūlau sėdėti ir laukti dvi paras, kol ryšys atsigaus. Aš siūlau prieš perkraunat modema įsitikinti ar tikrai modemas yra nulūžes ir nėra ryšio - Nice yra gan techniškas jaunuolis ir papinginti tikrai mokės.
Perkrauti modemą reikėtų jeigu paketai iš viso visi nepraeina.
Ir dar siūlau, kur nors išeinant ir išjungiant kompą, modemą palikti įjuntą. Jis ryja tik kokius 5 W elektros ir daug elektros nuostolių dėl jo nebus. Tada aš galėsiu pamatyti tikras skyles kur tikrai nice buvo priverstas perkrauti modemą ir gal kažkas paaiškės. Dabar gi aš nieko pasakyti apie priežastį negaliu. Nebent tik patį modemą galiu liepti pakeist - gal padės.
Norėčiau išgirsti patį nice - ar jam viskas yra suprantama, priimtina. Ar jis turi kitokį varijantą.
Locked