Internetas Telsiuose..
- yabadabadu
- Aktyvus narys
baisus padaras ta bite - sugeba tiekti normalu interneta daliai paraboles vartotoju o likusiems interneto kaip ir nebuvo
bet kad jau internetas kiek susitvarke tai tegul kad ir bite buna kalta - as galiu toliau megautis vasara ir laikytis toliau nuo forumo marazmu
bet kad jau internetas kiek susitvarke tai tegul kad ir bite buna kalta - as galiu toliau megautis vasara ir laikytis toliau nuo forumo marazmu
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Smagumėlissteponas wrote:Sutartis su BITE baigiasi 2008-09-01.stepas.b wrote: apsišarvavus kantrybe kažko laukti - irgi nėra prasmės, nei iš jūsų, nei iš mūsų pusės, TAD -
Išvada viena - atostogoms dabar tikrai ne pats tinkamiausias metas
Iš Raipo jau gauti nuosavi IP ir jau daromi optiniai sujungimai su Lietuvos energijos, Skaidulos ir TEO tinklais.
Gauti pasiūlymai iš NTT, TEO ir Latvijos telekomo. Dar turi atsiusti savo kompleksinius pasiulimus (ir internetui ir skaitmeninei televizijai) 5 kontinentai, Mikrovisata, Baliticum ir Splius.
O atostogauja kol kas tik vienas Leonas.
Jeigu per virtuvės langą nesimato, kad košė verda, tai dar nereiškia, kad nebus pietų
paskaites "Aš, kaip radijo inžinierius viską pripratęs matyti tiksliai, "
pirmaji posta zadejau visai kitka rasyt . po antro nuomone pasikeite .
tad man keista girdeti kad Steponas, kaip batsiuvys be batu ,radistas be "radjo rysio" su savo komanda . na maza but geru radistu bet nemoket ivest tam tikros tvarkos ir drausmes savo "ukyje" ......
kaip jabadabadu ir man nebera noro tokiu nesamoniu girdet ,truksta zodziu ...
pirmaji posta zadejau visai kitka rasyt . po antro nuomone pasikeite .
tad man keista girdeti kad Steponas, kaip batsiuvys be batu ,radistas be "radjo rysio" su savo komanda . na maza but geru radistu bet nemoket ivest tam tikros tvarkos ir drausmes savo "ukyje" ......
kaip jabadabadu ir man nebera noro tokiu nesamoniu girdet ,truksta zodziu ...
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
YouTube man niekad nebuvo taip kad nestabdytu, bet dabar blogiau nera kaip seniau, na nezinau kaip butu po 24:00stepas.b wrote:O YouTube nestabdo?mnds wrote:Man taip pat viskas ok, puslapiai vartosi kaip ir turetu, pingas kaip ir visa laika, nu krc man taip nera blogai kaip jums, paskaicius jusu problemas
nežinau kiek aš teisus dėl skaičių, bet paskubomis primečiau:YouTube man niekad nebuvo taip kad nestabdytu, bet dabar blogiau nera kaip seniau, na nezinau kaip butu po 24:00
vidutinei vaizdo transliacijai reikia maždaug 380 kbps. spartusis-3 dienos metu į užsienį skelbia 1024 kbps, t.y. daugiau negu triskart, nei būtų reikalinga. ir visdėlto youtube stabdo. išeitų, kad žadamo greičio nėra net trečdalio. bet gal čia atsiras geriau išmanančių ir pakoreguosiančių mano samprotavimus.
P.S. vakar vakare be reikalo apsidžiaugiau, nes nuo šiandienos popietės vėl ėmė trūkti greitaveikos.
Turbūt Mėgėjo - 2 naudoji, o jo užsienio greičio neužtenka YouTube.mnds wrote: YouTube man niekad nebuvo taip kad nestabdytu, bet dabar blogiau nera kaip seniau, na nezinau kaip butu po 24:00
stepas.b wrote: nežinau kiek aš teisus dėl skaičių, bet paskubomis primečiau:
vidutinei vaizdo transliacijai reikia maždaug 380 kbps. spartusis-3 dienos metu į užsienį skelbia 1024 kbps, t.y. daugiau negu triskart, nei būtų reikalinga. ir visdėlto youtube stabdo. išeitų, kad žadamo greičio nėra net trečdalio. bet gal čia atsiras geriau išmanančių ir pakoreguosiančių mano samprotavimus.
P.S. vakar vakare be reikalo apsidžiaugiau, nes nuo šiandienos popietės vėl ėmė trūkti greitaveikos.
Taip, tu teisus. Dabar pažiūrėjau YouTube, tai krauna kaip priklauso, be jokių striginėjimų. Planas Spartusis - 3 .
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Permečiau akimis planų lentelę ir pastebėjau: net ir norėdamas (su pinigų pilnomis kišenėmis) nieko negalėčiau padaryti, kad padidėtų greitis. Užsisakęs Mėgėjo-4 laimėčiau 4 kbps "greičio" ir prarasčiau 90 lt/mėn taigi, pasirinkimas gana skurdokas.
Kita vertus, greičiai būtų visiškai pakankami, jei jie būtų maximaliai artimi nurodytiems - tuo įsitikinau apsilankęs pas pažįstamus, turinčius Zebrą.
Skambinčiau Leonui, bet galiu likti kvailio vietoj. tas ryšys dirba dviem fontais: porą valandų stabiliai, porą valandų apgailėtinai ir taip pasaka be galo. Ir ką atvykusiam meistrui pasakyčiau, jei pataikytų ateiti tokiu momentu kai viskas dirba gerai?
Kita vertus, greičiai būtų visiškai pakankami, jei jie būtų maximaliai artimi nurodytiems - tuo įsitikinau apsilankęs pas pažįstamus, turinčius Zebrą.
Skambinčiau Leonui, bet galiu likti kvailio vietoj. tas ryšys dirba dviem fontais: porą valandų stabiliai, porą valandų apgailėtinai ir taip pasaka be galo. Ir ką atvykusiam meistrui pasakyčiau, jei pataikytų ateiti tokiu momentu kai viskas dirba gerai?
Taigi jis čia nurodė LT greitį, o užsienis senojo A-1 dieną - 256kbps, naktį - 512kbps. Taigi, dieną be trukdžių pažiūrėt YouTube turėtų būt neįmanoma.stepas.b wrote: Pagal tavo planą YouTube galėtų šiek tiek trūkinėti nebent dieną. O naktį greičio jai per akis.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Man labai gaila, kad aš po labai nemalonaus pokalbio su vienu iš abonentų (tik nežianu iš kur jis gavo mano mobilaus tel. numerį) nesusilaikiau ir taip parašiau. Kai viską apgalvojau, dėl visko esu matyt kaltas aš pats, nes neturiu pakankamai pinigų, kad įsigyti tokią įrangą, kuri turėtu geras diagnostikos priemone ir jeigu ir galiu ant ko nors pykti, tai tik deja ant saves. Atsiprašau visų dėl tokio nevykusio savo poelgiosteponas wrote: ne visai kultūringas - kaip sakydavo amžinatilsį uošvis - jūs čia sėdėkit (aš apie savo komandą), o aš jau einu naxui
UAB "Parabolė" direktorius
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys