Dėl FTP informacijos atnaujinimo ir tvarkymo galimybių.

Moderators: Leonas, steponas

nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

kaip sandelys :roll:
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Ne, šiaip įdomu man, ar man vienam čia "šiek tiek" kitaip atrodo negu norėtusi, ar ir kitiems. Jei kitiems gerai - man irgi. :D
Nes man pvz. keistai atrodo kažkoks setupas įmestas be pavadinimo, kiti failai irgi velnias žino nuo ko... nu nežinau, nežinau, arba versijų nėra. Gražiai atrodo su martinuxxx išreiškėm pastabas, bet nė trupučio nebuvo atsižvelgta. Jei taip skystai į žiūrima į tai, gal reikėjo iš vis neapsiimti? Ir Montenis tau nieko nesako?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

cia man su setupu pastoviai primeto kai keldamas failus i ftp dc gaunu beto su tom versijom neapsimoka prasidet ir rasyt ju nes kai tik kokios programos naujesne versija gausiu ja tuoj pat pakeisiu i sena tai del to nereikia verkt ;) rit sutvarkysiu viska nes nakti bekeliant dar atsiras visokio shhh :oops:
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

O į folderį sunku įmest? Ir be to kiti žmonės čia forume nesilanko ir iš kur jiems žinot tą versiją? Nejaugi parašyt porą skaičiukų taip sunku?
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Žiurėsim žiurėsim kaip tu ten ir ant kokio lygio sutvarkysi,o versijos ne tik kad reikia,bet privaloma rašyti,na aš surašiau jau anksčiau kas yra negerai,visus punktus kuriuos išvardinau sutvarkyk ir manau bus neblogai.
martinuxxx wrote:Norėčiau ir aš pastabų pareikšti:
1. Ne prie visų programų yra prirašytos jų versijos
2. Kam dėti Alkoną jei jau yra Anglonas,juk Anglonas pataisyta versija.
3. Kam laikyti tuščią Windows.Vista.Lite - Flatro aplanką ?
4. Kam dėti freeware (nemokamas) programas? Jas galima laisvai parsisiūsti iš interneto,išimtis galėtų būti taikoma didelės apimties failams (500 MB ir daugiau) Tik ne skypei :lol:
5. Kam laikyti senesnes versijas,jei pats idėjai naujesnę?Būtų žaidimas,tai suprantama gali naujos versijos nepavežti kompiuteris,bet čia - programos.
6. Jei guli Internet Explorer 6 versija,tai jei yra naujesnė versija reikėtų ją įdėti.
Kai ką galbūt esi jau sutvarkęs,tada dar geriau,be to primenu,jog prie pavadinimų negali buti jokiu niCe,ar kitokių nickų,t.y jokios bereikalingos informacijos.
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Gal jau praėjo pakankamai laiko, kad pamatyti kažkokius FTP tvarkymo rezultatus. Būtų gerai, kad išsakytumėte savo nuomones kas kaip tvarkosi.
Gal pradžiai patys tvarkytojai galėtų savo darbus pristatyti: ką tvarko, ką sutvarkė ir ką ruošiasi toliau daryti.
Man laikas primti sprendimus dėl kai kurių tvarkytojų pasiūlymų ir dabar nežinau kaip pasielgti. Pavyzdžui gerbiamas nice už tvarkymą norėtų gauti internetą nemokamai ir laukia mano atsakymo.
UAB "Parabolė" direktorius
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

nebutinai nemokamo interneto tiktu ir pirmenybe optikos ivedimo iki manes, bet abejoju ar cia geras pasiulymas nes gyvenu kitam miesto gale...
:arrow: kriterijus girdejau atsakiau i juos
:arrow: dabar zadu mest linux, vista, ir xp su sp3 (neskaitant pastoviai atnaujinamu programu metimo
kritikavot mane dabar as jus pakritikuosiu
AUDIO
:arrow: martinuxxx maladec paprasiau eurovizijos dainu iskart imete dar + pastoviai lietuvisku dainu dideja...
:arrow: kazkas kitas kur audio redaguoja paprasiau club/house/trance imete kazkoki "suda" nu suprantu gal zmogus neklauso ir meta bet kad tiek uzpjautu tai pfu geriau reikejo isvis nieko toi srity nemest ir per tiek laiko tik tiek teimetei muzikos :roll:
FILMAI
kazkas buvot pasiskyre kelt filmus, nieko nepastebejau neskaitant RU skiltyje 2008m filmus ir dar kelis 2007m
:roll:
:arrow: kitu sriciu nieko naujo.... :roll:
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Oki filmus keliu ir meta disconect tesi toliau o ir tai tokiu dideliu greiciu keliant kiek laiko trunka.... o ir pacio arsenala butina vis atnaujinti. Muzika kurios prasei tikrai dejau bet ka ka radau is naujesniu, nes tirkai tai zanras ne mano.... Prasyk techno, rocko ar metalo gausi tikrai neblogu gabalu.... ir tai neuzmirsk tokio dalyko kad kiekvienas turi isskirtini skoni tua netinka, patiks kitam....
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

kad negautum disconect'o kelk filmus su filezilla esu ftp ikeles, nes ir man dingineja visas zinomesnes programas isbandziau tai tik sita kele, kai gauna dc prisijungia ir toliau siuncia :) as kazkada bandziau per naki kelt tai nuo 1h iki 7h 4filmus sukele :roll:
:arrow: seip del filmu man patiko kad naujesnius meti su torrentais vargt nereikia, tik sakau visko jau labai zgrubnai, nors kitavertus jei tu filmus ir dar +audio skilti tvarkai tai pusiau su velniu :)
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Stengiuosi, bet supraskit ir mane laiko yra mazia, mokslai panos ir alus dar ir be ftp tvarkymo galvoj (priesingai nei martinux kuriam tik ftp)

Ps. duagiau metu en filmu nes pats ru ne bum bum

Edit: butu optika tikrai butu galima sukraut dideli archyva filmu tiek en tiek ru tiek lt kalbomis
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Kaip ir žadėjau keliu rusiškai įgarsintus filmus (tiesa, įmečiau ir kaiką kas man nepriklauso). Gal kam ir atrodo, kad mažai jų, bet šlamšto aš pats nesisiunčiu ir į ftp dėt nežadu. Kai bus optika, operatyvesnis bei gausesnis bus ir įkėlimas - dabar man 1,36Gb filmą kelia apie 3 su puse valandos. Didesnis tvarkymas be optikos irgi sunkokas - ištryniau keletą nepilnų filmų, Camrip'us. Palaipsniui bus trinami TS kokybės, seniausiai įkelti ir neverti dėmesio filmai, o jų vietą užims naujienos. Ateity bent jau rusiškai įgarsinti filmai bus suskirstyti pagal išleidimo metus.
O dėl programų turiu pasiūlymą jas suskirstyti į aplankus, pvz.: Ofisai, Internetui, Operacinės sistemos ir pan., t. y. pagal paskirtį.
Image Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Na va ir palengva piešiasi ko mes iš to FTP norime.
Tai gal dabar ir surašykime kaip kokia byla turėtų atrodyti.
Pavyzdžiui softas:
1. Suskistytas į bylas pagal paskirtį.
2. Visakas sudėta byla su programos pavadinimu ir galbūt net trumpu aprašymu ką ji daro ar dar kokiu tai parašymu ir t.t.

Suraštykime kaip kas turi būti ir nereikės daug tuščių ginčų.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

nu iamanoma sudet i aplankalus ir aprasymus imest bet jei as nezinau ka ta progama daro? :oops: pvz abby lingvo? nu anyway bandysiu googlei aprasymo ieskot jei rasiu imesiu, dabar laukia didziulis darbas su tais aplankalais :roll: palinkekit man sekmes :D
:arrow: Steponas tai kaip mastot jus pats del to nemokamo interneto? :roll:
:arrow: dar Steponai nenoretumet forume mum duot moderatoriu teisiu kas kokia skilti tvarko?
:arrow: dar pasakykit man del softo kelimu i folderius: su kokia programa perkelt gali prisijungus prie ftp? nes su total cmd, filezilla ir t.t. nera tokios galimybes o is naujo kelt nelabai norisi :roll:
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

nice wrote: :arrow: Steponas tai kaip mastot jus pats del to nemokamo interneto? :roll:
:arrow: dar Steponai nenoretumet forume mum duot moderatoriu teisiu kas kokia skilti tvarko?
:arrow: dar pasakykit man del softo kelimu i folderius: su kokia programa perkelt gali prisijungus prie ftp? nes su total cmd, filezilla ir t.t. nera tokios galimybes o is naujo kelt nelabai norisi :roll:
:arrow: Dėl nemokamo interneto - dar nuomonės neturiu. Gal palauksiu kol daugiau kas dėl to pasisakys.
:arrow: Dėl forumo moderatorių teisių - tos temos kaip ir neaktyvios yra, ten ir tvarkyti nėra ko.
:arrow: dėl kėlimo į folderius manau Mantas gali padėti. Rašykit jam PM.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Na kaip matau Steponas laukia pasisakymų dėl to nemokamo interneto:

Mano pozicija butu tokia: Bent jau aš asmeniškai,tokios privilegijos nenusipelniau,ir jei ją gaučiau,jausčiausi jums skolingas,nes toli gražu nedirbu tiek,jog "užsidirbčiau" internetą nemokamai,kadangi metu nedidelius failus,ir panašiai.Nicei galioja tas pats jis tai pat nenusipelnė nemokamo interneto,juolab,kad jo ir darbų kokybė dar nekokia.

Tiesa nežinau kaip ten su nitro ir natrix.Jie deda filmus,kuriuos ilgai kelia i ftp.Ir sakykime jei yra tokių žmonių kurie palieka per naktį ijungtą PC ir dienomis visalaiką deda i ftp filmus ar dar ką kitką,bent už elektrą galėtų buti kompensacija tas nemokamas internetas.Nitro to tikrai nedaro kadangi,pats pasisakė forume savo prioritetus,nebent tai daro natrix,o tai nustatyti galima,pažiurėjus kiek jis ir ko ideda i ftp,ir per kokį laika.

Visai kitokia situacija bus kai bus optika,tada ne tik kad rekomenduočiau duoti internetą nemokamai,bet tiesiog tai būtų vos ne butinybė,nes tai visgi būtų kaip įpareigojimas,ir kažkokia lyg ir atsakomybė - tu gauni internetą nemokamai,tai buk malonus už jį ir padirbėk,o ir sąlygos dėti 4-5 GB failus bus visai kitokios.

Taigi siulau,nemokamą internetą pradėti teikti kai bus ivesta optika.Nesakau jog būtent taip ir darykit,tiesiog tai mano nuomonė,ir nebūtina į ją atsižvelgti.
Image
Post Reply