Man irgi taip atrodo, kad naujai kartai (mano sūnus) ir netgi pačiai naujausiai (anūkas) nepasisekė išsivaduoti iš okupantų rusų įtakos - viskas vyksta pagal "geriausias" rusijos kalėjimų tradicijas - gaidžiai, ožiai, duchai ...
Kaip galvojate, kiek dar reikės metų ir kelinta karta jau bus tikrai laisvi žmonės, neįtakojami rusų padugnių
Lietuvos rytas wrote:– Kas pasikeitė nuo „Radioshow“ laikų? Ar tebematote žmonių tipus, iš kurių šaipėtės, miestų gatvėse?
– Užaugo nauja karta, kurie yra tokie patys broniai ir česlovai. Tie patys „homosovietikai“, palikę su baudžiaviniu mąstymu, kad valstybė bloga, ją galima apgaudinėti, bet štai jais valdžia turinti pasirūpinti.
Jie pripratę prie rusiškos kalėjimo kultūros, jie niekada nepraneš apie pavojingą chuliganą policijai, nes tuomet mano tapsią ožiais skundikais. Jie įsivaizduoja, kad mus okupavo kažkokie ufonautai, o policija yra jų represinis įrankis.
Gyvenimas pamažu gerėja. Žmonės keliauja po pasaulį, plečia akiratį. Ir čia tampa ne taip baisu, kaip buvo seniau. Eidamas pro telefono būdelę galiu matyti, kad stiklas neišdaužtas, nepriterliota. Prieš dvidešimt metų bet koks naujas daiktas iškart būdavo apdaužytas.
Žmonės nėra blogi. Vandalizmas plinta, kai vienam paaugliui rankos niežti ką nors sulaužyti, o dauguma tai laiko geromis manieromis. Jei nedorėlį draugai sudrausmintų, viskas būtų kitaip.