Dėl FTP informacijos atnaujinimo ir tvarkymo galimybių.

Moderators: Leonas, steponas

M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

steponas wrote: Esmė yra štai kokia. Jau kitą savaitę į Telšius atvažiuoja žmogus optinio tinklo statyti. Kol nėra pingų ir leidimų optiniams kabeliams pakloti, padarysime tuos namus kur jau tie optiniai kabeliai yra. Ten reikia tik pastatyti atitinkamas spintas ir swičus, kurie irgi yra. Tų namų abonentams ir bus galima taikyti optinius Plungės planus.
Štai ir visas "FTP verslo planas" :lol: :lol: :lol:
Kaip užknisa, namas už 10m stovi kur optika yra. :D Negalėjot blemba į mano namą tą optiką atvest. :lol:
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

MAN IDOMU BUTU STEPONO ZODI ISGIRST KIEK MAXIMUM GALIMA TOKIAM KAIP MAN GYVENANCIAM TIEK TOLI. TURIU OMENY UPLOADO Y FTP.
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Man irgi ta pati problema - Laisvės 12 optinis kabelis yra, o aš iš 10 namo :cry: Kas dėl ftp, esant geram greičiui galėčiau mesti naujausius rusiškai įgarsintus filmus.
Image Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

natrix wrote:Man irgi ta pati problema - Laisvės 12 optinis kabelis yra, o aš iš 10 namo :cry: Kas dėl ftp, esant geram greičiui galėčiau mesti naujausius rusiškai įgarsintus filmus.
Nugi Žemė apvali yra ir Laisvės 10 ar Stoties 16 ar kitą namą labai labai norint galima ir per Ameriką pasiekti :roll:
UAB "Parabolė" direktorius
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Visų pirma,tokių tvarkytojų,tai pulko nereiktų,manau tas kas dės informaciją i tą ftp,mokės ir ištrinti virusuotus ar nepilnai ikeltus,failus,tad nitro pasiūlymas man atrodo labai nerimtas.

Bet aš ne prieš kad būtų 2-3 žmonės kurie turėtų pasiskirstę kategorijas kurias prižiuri ir atnaujina,aišku jei turi laisvo laiko niekas nedraudžia ir į kito žmogaus kategoriją užmesti akį.
1. Taigi aš apsiimčiau dėti lietuviškus filmus,žaidimus ir lietuviškus albumus
2 Natrix,dėtų rusiškus filmus
3. Nice dėtų programas,kurių apimtis nera labai didelė,ir jei nėra galimybių bent naktį manau būtų galima padidinti pralaidumą i ftp.

Va nitro pasisakė kad tvarkys,na atsiprašau kas dės failus i savo kategoriją tas ją ir tvarkys,atskiro tvarkytojo neprireiks,taigi tau reiktų irgi kažką apsiimti,kažkokią kategoriją.
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

liko kategorija musica beto po galais ar atsakys kas i mano klausima :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:MAN IDOMU BUTU STEPONO ZODI ISGIRST KIEK MAXIMUM GALIMA TOKIAM KAIP MAN GYVENANCIAM TIEK TOLI. TURIU OMENY UPLOADO Y FTP.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nice wrote:liko kategorija musica beto po galais ar atsakys kas i mano klausima :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: MAN IDOMU BUTU STEPONO ZODI ISGIRST KIEK MAXIMUM GALIMA TOKIAM KAIP MAN GYVENANCIAM TIEK TOLI. TURIU OMENY UPLOADO Y FTP.[/size]

Gaila liūdinti,bet man atrodo neatrašo todėl kad padidinti,nelabai galima,juk sakė su senaisias KTV tinklais,nevalia žaisti.
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Music is my soul :) :twisted: mano pagrinde downloadai, eng filmai ir musica :)
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nitro wrote:Music is my soul :) :twisted: mano pagrinde downloadai, eng filmai ir musica :)
Labai šaunu nitro,tada visi butumėm pasiskirtę savo kategorijom.
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Pries tai reikia stepono palaikymo ir pamastymo kaip davest ptika xD
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nitro wrote:Pries tai reikia stepono palaikymo ir pamastymo kaip davest ptika xD
Tai čia kas be ko,dėl palaikymo tai palaikys,bet su optika tai niekas dar neaišku.
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

nice wrote:MAN IDOMU BUTU STEPONO ZODI ISGIRST KIEK MAXIMUM GALIMA TOKIAM KAIP MAN GYVENANCIAM TIEK TOLI. TURIU OMENY UPLOADO Y FTP.
O kokio pats atsakymo dar norėtum 8O :?:
Juk atsakiau, kad senam tinkle tai yra viskas, ką dabar turite ir taškas :!:
Viską darysime su optika, o nežaisime ir nerizikuosime viso tinklo darbu.
Aš šiandien pasižiūrėsiu kas iš kokios vietos yra ir bus matyti ar tuos namus bus galima kaip nors pasiekti. Tik nelabai aš suprantu ar tikrai jums toks noras yra. Būtų gerai, kad man parašytumėte PM ir atsakytumėte į sekančius klausimus:
1. Kur gyvenate
2. Kokią sritį tvarkysite
3. Kiek laiko tai ruošiatės daryti - mėnesį, metus, du - kiek dar gyvensite Telšiuose
UAB "Parabolė" direktorius
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

istiesu as tikejausi atsakymo jog dvigubint dar ymanoma o toliau jau grabas :roll:
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nice wrote:istiesu as tikejausi atsakymo jog dvigubint dar ymanoma o toliau jau grabas :roll:
Nebūk mažas vaikas,pasakė kad negali,tai negali ir taškas.
steponas wrote:Tik nelabai aš suprantu ar tikrai jums toks noras yra
Bent jau aš tikrai tuo dayku rimtai užsiimčiau.
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

As abejoju ar is cia pasisakiusiu zmoniu bent wienas nerimtai kalba
Post Reply