Internetas Telsiuose

Moderators: Leonas, steponas

isdykus
Narys
Narys

Post by isdykus »

o kas snd su netu yra? skype veikia, narsykle ne, isskyrus paraboles foruma.. kame reikalas?
guitarman
Naujokas
Naujokas

Post by guitarman »

Nėra užsienio
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Ne tik Parabolėj užsienio nėra, bet ir Andernete. Pastarasis informuoja: ,,Pranešame, kad šių metų balandžio 11 - 12 dienomis bus vykdoma ineterneto paslaugų tiekimo įrangos, bei šviesolaidinių tinklų techninė profilaktika. Naktį galimi ilgalaikiai interneto ryšio sutrikimai."
Gal vėl Bitė ką veikia?
Image Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Nezinau gal ryte ar diena taip buvo bet 15:00 internetas veikia puikiai.
Image
mnds
Narys
Narys

Post by mnds »

tj koks skirtumas ar tas modemas kimarina sklepe ar pas mane namie jis turi veikti gerai, o ne per diena pakibti po du kartus. o meistras klausia ar modemas namie todel kad gletu pasiulyti perkrauti ji, o jei modemo namie nera tai jau meistras turi atvaziuoti pas jus, nueiti i sklepa ir perkrauti ji "gaisdamas savo brangu laika"
beto parabole turi uztikrinti kokybiska interneta ir nepastaciusi modema kikviename bute jei to nenori vartotojas.
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

mnds wrote:tj koks skirtumas ar tas modemas kimarina sklepe ar pas mane namie jis turi veikti gerai, o ne per diena pakibti po du kartus. o meistras klausia ar modemas namie todel kad gletu pasiulyti perkrauti ji, o jei modemo namie nera tai jau meistras turi atvaziuoti pas jus, nueiti i sklepa ir perkrauti ji "gaisdamas savo brangu laika"
beto parabole turi uztikrinti kokybiska interneta ir nepastaciusi modema kikviename bute jei to nenori vartotojas.
Nusišnekėjai totaliai...visu pirma,kur modemas yra sklepe ar namie jau skirtumas tas kad jam pakibus perkraut ji reikės tik pajudinus 2 piršus o ne lėkti i sklepa,ir dar mano vienas klasiokas tai pat neturi modemo namie tai jam kazkodėl dažniau reikia bėgt perkrovinėt to modemo negu kad man,kai modemas pastatytas namuose.O kad parabolė privalo užtikrinti kokybiška interneta nepastačiusi namie modemo,tai jau tokia nesamonė kurios senai negirdėjau: Tai jeigu privalo tai kam juos stato?O tam ir stato kad neprivalo,tiesiog jei tai priklausytu nuo parabolės jie tikrai padarytu kad modemu nereiktu namuose,bet deja ne nuo ju tepriklauso.Taigi mnds statykis modema i namus,arba nesiskusk kad kažkas tau blogai,nes pats nenori tvarkytis,o nori gyventi kaip sovietmety,ir dar nori kad viskas gerai veiktu.
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Nereikia martinuxxx šokti taip į akis kitiems. Pas mane tai pat nėra jokio modemo namie ir viskas kuo puikiausiai veikia, nepamenu, kada meistras jį būtų žiūrėjęs ar ką daręs, na bent aš jau nesiskundžiau. Galbūt modemas pas jo sklepe jau baigias ar kas, ir galbūt užtektų jį pakeist. Tai pat gal neturi kabelinės, ir nenori vedžiotis naujų laidų, galbūt tų priežasčių dar yra ir t.t Aišku patarti įsivest galima, bet, kad vos jau ne vierhą tokį vaidini...
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
mnds
Narys
Narys

Post by mnds »

martinuxxx, gal tu netaip supratai, bet as sakau kad modemas, jei vartotojas nenori neturi buti paciam bute, o del to, kur jis yra ar sklepe, laiptinej skydinej ar dar kurnors man nesvarbu.
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

mnds wrote:martinuxxx, gal tu netaip supratai, bet as sakau kad modemas, jei vartotojas nenori neturi buti paciam bute, o del to, kur jis yra ar sklepe, laiptinej skydinej ar dar kurnors man nesvarbu.
Jei nesvarbu tai ir toliau lakstyk :lol:
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Vienas gauna 3mbps, kitas nė pusė greičio negauna... Image
mnds
Narys
Narys

Post by mnds »

Kazkas su parabole nepergeriausiai :? Image
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Duok Dieve, kad čia būtų tik kokios vietinės problemikės.
_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

Sind du kartus jau dingo netas is ryto ir vakare apie 20:00 po antrojo dingimo KTU zaidimo serveriuose bent jau man ms 70-120. GUT
mnds
Narys
Narys

Post by mnds »

kodėl upload greitis daug nepastovesnis už down?
Image
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Tai nesiskaito kaip problema.
Image
Locked