Dėl FTP informacijos atnaujinimo ir tvarkymo galimybių.

Moderators: Leonas, steponas

Post Reply
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Dėl FTP informacijos atnaujinimo ir tvarkymo galimybių.

Post by martinuxxx »

Vienoje temoje buvau užsiminęs ar yra kur nors parabolės tinkluose vieta kurioje greitis i ftp butu 100 mbps,bet jokios reakcijos nebuvo,tuo labiau atsakymo.Taigi norėčiau,paklausti P.Stepono arba ko nors iš tų kurie atsakingi už ftp:
1. Tai yra kur nors vieta,kurioje pralaidumas i ftp butu 100 mbps ?
2. Kas kiek laiko yra ftp išvalomas,ištrinami nepilnai ikelti failai ir panašiai,sutvarkomi pavadinimai?
3. Ar yra tam reikalui skirtas žmogus ?

Galų gale kam laikyti,ir kūrenti tą ftp,jei jo info pasenusi,ten netvarka didžiulė,o galų gale niekas nieko ten neprižiūri,manau reikėtų labai nedaug ir padėtis galėtų būti,kurkas geresnė.
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Jeigu aš paskirsiu FTP tvarkytoją ant manes guls ir atsakomybė ir už turinį, nors ir dabar matomai man gerai nesibaigtų.
Jeigu kas apsiimtų jį tvarkyti ir gyventų name kur ateina mūsų optinis kabelis, aš pagalvočiau kaip tą 100 mbps jam padaryti.
UAB "Parabolė" direktorius
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

Butu idomu suzinot kur tas optinis kabelis ateina :) nuo pagrindines pastotes gyvenu ~30 metru atstumu :)
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

steponas wrote:Jeigu aš paskirsiu FTP tvarkytoją ant manes guls ir atsakomybė ir už turinį, nors ir dabar matomai man gerai nesibaigtų.
Jeigu kas apsiimtų jį tvarkyti ir gyventų name kur ateina mūsų optinis kabelis, aš pagalvočiau kaip tą 100 mbps jam padaryti.
Taigi kaip jūs sakote,ir nepaskyrus tvarkytojo,jum geruoju nesibaigtų,tai gal visgi jį paskiriam?Dėl apsiėmimo,man visiškai nesvarbu,kas jį tvarkytų,tiesiog norėtųsi kad tenai būtų tvarka,ir atnaujinama info bent kas savaitę,kuri butų gaunama iš P2P tinklų.Tiesa,kandidatas numeris 1 nitro,kadangi gyvena labai jau arti,bet kiek girdėjau,optiniai kabeliai yra atvesti ir i daugelį masčio mikrorajono namų,tai ten tie patys ar kokie kiti?Tokiu atveju kandidatų padaugėtų,aišku jei kas pasiūlytų tvarkyti ftp ir papildyti ji nauja info,neatsisakyčiau,bet ne tai svarbiausia kas jį prižiurės,svarbu kad galėtum ten rasti naujų filmų,žaidimų muzikos,ir aišku kad viskas butu tvarkingai ir savo vietose.

Taigi P.Steponai,būtų malonu jei pasakytumėte maždaug kokiose gatvėse yra optiniai kabeliai išvedžioti,padarom mini konkursėlį,ir ledai pajudėtų.
Image
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

martinuxxx wrote:Taigi P.Steponai,būtų malonu jei pasakytumėte maždaug kokiose gatvėse yra optiniai kabeliai išvedžioti,padarom mini konkursėlį,ir ledai pajudėtų.
Paklausiau vyr. inžinieriaus Geraldo kokia yra padėtis ir štai ką jis atsakė:
Geraldas wrote:Optinis kabelis yra ivestas i šiuos namus:
Luokės 75
Lygumų 53
Mąsčio 32
Mąsčio 44
Mąsčio 4
Vilniaus 12
Laisvės 12
S.Daukanto 32
Stoties 10
Kęstučio 15
Sedos 7
Žemaitės 30
Respublikos 20
Visuose išvardituose namuose, išskyrus Mąsčio 4
yra įrengti nodai (optiniai KTV imtuvai). Mąsčio 4 - įrengta optinė stotis.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

tai ziurekit kaip padarykit, andernete buvau girdejas kad jau toks dalykas padarytas. pvz yra ten 4 ar 5 folderiai pagrindiniai ir duodat didesni bent 2mbps ar didesni greiti keliem zmonem pvz vienam softas kitam zaidimai kitam filmai arba pvz jei martinuxxx siuncia daug ir filmu ir zaidimu galetu jis apsimt tuos folderius redaguot o pvz kas softo daug siuncia ( as ;))) galetumet tiem duot tvarkyt ir viskas turetu normalizuotis, nesakykit kad greicio pakelt neina nes tas pasakas jau senai girdejom, duokit toki greiti ir galimybe istrint is ftp failus isrinktiesem.
:arrow: pritariu martinuxx pasenusios info ten jau labai labai daug. ieinu i zaidimu skilti ar softo ir pamatau jog puse sukeltu failu smarkiai pasene arba isvis neveikia.
:arrow: jei cia pasalinius zmones pasirinktumet ne savo darbuotojus nemanau kad bedu kiltu didesniu nei dabar esanciu.
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Pirma noriu žinoti ar yra kas norinčių iš išvardintų namų.
Jiem greitis bus ne 2 mbps, o bent 10 mbps, simetrinis up ir dawn ir vietiniam tinkle ir Lietuvoj.
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

gaila kad siek tiek toleleiau gyvenu nuo stoties 10 namo :( nors kazkaip abejju ar tokiu atsiras :roll: seip butu labai labai gerai jei uploada i ftp padarytumet 1mB/s tada jau pasaka butu :) :roll:
:arrow: Steponai yra toke galimybe?
:arrow: beje toki greiti ir lietuvoj? 8O 8O 8O nu cia maladnai reik kraustytis kitur :)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

steponas wrote:Pirma noriu žinoti ar yra kas norinčių iš išvardintų namų.
Jiem greitis bus ne 2 mbps, o bent 10 mbps, simetrinis up ir dawn ir vietiniam tinkle ir Lietuvoj.
Iš išvardintų namų,gali turėti nebent natrix,o visi kiti tikrai ne,taigi,kaip suprantu,tada galimybės padidinti greiti i ftp,nėra?Be to su 2 mbps nepradėsiu žaisti,tad jei galimybių nėra net neapsiimsiu šiuo reikalu.Turbut tai nieko nekeičia,tik tiek kad vienas iš išvardintų namų yra už mano namo.
Last edited by martinuxxx on Tue May 06, 2008 5:04 pm, edited 1 time in total.
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

nu kaip ir minejau reiktu bent 1mB/s
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nice wrote:nu kaip ir minejau reiktu bent 1mB/s
1.25 mB/s = 10 mbps,su tiek galėtumėm dirbti.
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

manyciau mazu maziausiai 800kB/s uploado aisku turiu omeny
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nice wrote:manyciau mazu maziausiai 800kB/s uploado aisku turiu omeny
Ko čia smulkinies,10 mbps tegu duoda ir tiek,o su mažiau gali softa kelnot kelių šimtų mb,bet jeigu tik dėl tiek,tai gal iš vis palikim viską kaip yra.
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

seip labai retai pasitaiko ir abejoju ar tokiu programu kam reikes kur virs gb sveria tad jei dabar filmus keliu su tokiu greiciu tai su 800kB/s up softa kelt butu rojus pragare ;)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

nice wrote:seip labai retai pasitaiko ir abejoju ar tokiu programu kam reikes kur virs gb sveria tad jei dabar filmus keliu su tokiu greiciu tai su 800kB/s up softa kelt butu rojus pragare ;)
Tai tamsta.galėsi ir dirbti,tą darba apie kurį kalbam. Man reikalingi 10 mbps minimum ir man visiškai nesvarbu ar bus 10 mbps i lietuva ar ne,man pilnai užtenka 2,5 mbps,aišku didesnis greitis nepamaišys,tik noriu pasakyti,kad dėl greičio padidėjimo i lietuvą,mano parsisiunčiamų GB kiekis neišaugs.
Image
Post Reply