Dizainas
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Norėčiau pasakyti pora žodžių ką realiai galvoju apie nitro darbus:martinuxxx wrote:man kažkaip nitro darbai buvo geresni,t.y labiau patiko.
Darbai nelengvai relizuojami, ir pateikti vien tik img formatu, realaus pavyzdžio negalima pažiūrėti, gal to net neįmanoma padaryti, kad ten pavaizduota (t.y. įmanoma, bet tik ne mums). Įmoniai brukšniukai ir džinsinė medžiaga vietoje backround tikrai ne išeitis, visus kuriuos mačiau darbus yra tokie liaudiškai pasakius "tept lept, nesvarbu kaip, bet svarbu padariau".
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Jei neklystu Parabolė sukasi ant PHP-Nuke, tad jei tu gali, o gal jau ir turi pasiruošęs šitą temą ant šios TVS, tai pabandyt gal ir visai nieko būtų. Vis kažkas šviežesnio, o žinant, kad tinklapis artimiausiu laiku nebus kitaip atnaujinamas, pabandyti vertėtų. Juk nieko Steponas neprarastų, o šis dizainas tikrai ne blogesnis už dabar pasenusį baltą. Tik man asmeniškai nelabai patinka ta griozdiška antena ir TV P raidėje ir dar, jei nesunku, būtų galima pakeist naujienų paveikslėlius, nes šie irgi jau atgyvenę savo. Tad jei Tau tikrai nesunku ir nesitiki kažkokio ypatingo atlygio iš Stepono, pirmyn.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Na jo zmogus varo ant manes pats padares dar baisesni keverzone kaip pats teige..... Jeigu esi svelniai isssireiskiant nevykelis ir nesugebet suprogramuot manojo dizaino, tj patylesiu, ka nejau nemokesi iskarpyt ir ipaisyti html bei php sourcu? Tj geriau lysk i pavesi arba bent buk drasus ir uzsiregistruok nbormaliu niku
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Visu pirma aš tikrai nesmerkiu, gerbiu tavo darbą bet duodu suprasti, kad įmoniai nereikia paveiksliukų ant bannerio iš Google ant kurių kas nors pareikš autorines teisės po N metų ir Steponas mokės N baudą. Papraščiausiai pasidaryk po plačias įmones ir pasisemk po viena kita idėja ir pasistenk jas sudėti kartu ir atlikti, taip kas ne tau patiktu, o kas patiktu plačiai visuomeniai. Spalvas rink neautralias ir, kad nebūtų labai ryškaus pasikeitimo spalvų fone, kad neerzintu ir nenukreiptu vartotojo dėmesio, spalvos turi būti iš vienos temos t.y. jei mėlyna, tai švisiai, tamsiai mėlynos ir t.t. O galiausiai darba pateik kaip atrodytu jis uždėjus Parabolės svetainę ant viršaus, tada tikrai pamatysi savo klaidas, ir kitiems tai labiau patiks, sakau čia ne iš oro, o iš patirties, kai kurdavau va tokias kai tu temas buvau ne vieną kartą nusodintas forume "vilkų" kurie kuria rimtus forumus ar svetaines rimtoms firmoms, kas liečia mano mokėjimą su photoshopu aš tau galiu išpaišyti ką tu tik nori, kad ir metų top dizainą ar svetainę, bet tai bus realiai neįgivendinama arba bus didelių problemų su karpymu, ir dizaina yra viena, bet turėt prie dizaino jo valdymo sistema yra kas kita, juk neatnaujinsi kiekvieno puslapio per notepad ar dreamveawer. O kas liečia nick tai aš neesu "Parabolės" vartotojas, todėl mane pakvietė Steponas pasiskaitynėt čia, ir gal ką nors pasiūlyti.nitro wrote:Na jo zmogus varo ant manes pats padares dar baisesni keverzone kaip pats teige..... Jeigu esi svelniai isssireiskiant nevykelis ir nesugebet suprogramuot manojo dizaino, tj patylesiu, ka nejau nemokesi iskarpyt ir ipaisyti html bei php sourcu? Tj geriau lysk i pavesi arba bent buk drasus ir uzsiregistruok nbormaliu niku
To Martin - kas liečia paveikslėlius, tai čia juokų darbas, ir pats žmogus (t.y. saito admin juos parenka), na, o jei ir automatiškai jie su skinu yra prilipinti, tai bus sukurti tikrai neprasti .
To martinuxxx & nitro - matosi, kad Jūs draugai ir ginat viens kita, bet tokiuose dalykuose "kuris geriau tiktu" reikia nešališkumo, nesakau, kad elgiesi nešalinškai ar panašiai kaip nors, bet iš šono atrodo kitaip. Yabadabadu jeigu gerai parašiau nick labai gerai parašė tau nitro, tik klausimas ar tu tai įsisavinai?
Čia dar vienas mano toks logo (kuris man asmeniškai nepatinka):
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- martinuxxx
- Aktyvus narys