Internetas Telsiuose

Moderators: Leonas, steponas

_LArX_
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by _LArX_ »

tai levas musu tiekejes! Keiciam i betkoki kuri turi AKTV :lol: :D O negalima lietuviska srauta is vieno tiekejo o uzsieni is kito ? :roll:
Last edited by _LArX_ on Tue Mar 25, 2008 8:50 pm, edited 1 time in total.
mnds
Narys
Narys

Post by mnds »

ma43 wrote:
_LArX_ wrote:Norejau paklausti nuo ko priklauso ms? Nes apie interneta nelabai teismanau :))
nuo tiekejo .
nu tai aisku kad nuo tiekejo, bet jis nori suzinoti del ko jis skiriasi, pagal mane tai turetu skirtis ir nuo tiekimo budo, pvz.: ar sviesolaidis ar modemas :roll:
Image
ma43
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by ma43 »

mnds wrote:
ma43 wrote:
_LArX_ wrote:Norejau paklausti nuo ko priklauso ms? Nes apie interneta nelabai teismanau :))
nuo tiekejo .
nu tai aisku kad nuo tiekejo, bet jis nori suzinoti del ko jis skiriasi, pagal mane tai turetu skirtis ir nuo tiekimo budo, pvz.: ar sviesolaidis ar modemas :roll:
na as atsakiau kaip viena is pagrindiniu priezasciu ,negalvodamas kad klausejas visai b..... tokiu atveju klausejas turetu sukonkrertinti klausima , o priezasciu zinoma ne viena gali but . modemas tai prietaisas o ne tiekimo budas ,irgi daugiau nekomentuosiu .
nojaus laivą pastatė mėgėjas , titaniką - profesionalas .
didzioji didybe zmogaus slypi jo paprastume .
N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

Didziausia priklausomybe susideda is to, kaip internetas atkeliauja i tavo namus, aptika, kabeliais ar bangomis... Priklauso net nuo oro ( jai pvz bangom ateina) Cia priezasciu tikras miskas :]
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Šivakar ~21 val. vos vartosi puslapiai per P2P siunčia gerai,bet ji išjungus puslapiai vistiek sunkiai vartosi.www.speedtest.net neina pamatuoti... Nu vienu žodžiu internetas tragiškas.Ka nors darykit.Tiesa paskutinius kelis vakarus pastebėdavau jog upload nepakildavo daugiau nei 3-4 kB/s,tai manau problema upload'e,na žiurėkit kas čia yra.
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Čia vakar vienas žmogus su panašiom problemom skundės. Gal tas naujasis CISCO vėl durniuoja, nes man lyg ir normaliai... :roll:
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

M-artin wrote:Čia vakar vienas žmogus su panašiom problemom skundės. Gal tas naujasis CISCO vėl durniuoja, nes man lyg ir normaliai... :roll:
Pagaliau prisiskambinau meistriukui,kažkas su kažkokiais lygiais netvarkoj pas mane,ryt kai busiu namie užsuks pasižiurėti.

Šiaip ne taip pavyko pratestuoti: Image tragiška padėtis...tikiuosi ryt atvažiavęs meistriukas sutvarkys...
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Na va sutvarkė Image

Pasirodo,modemas buvo sugedęs,ir lygis blogas,tai nauja modema pastatė,ir prie jo dar kažkokią šaibą dasuko,ji turbut ir keičia tuos lygius,na dabar kaip bitutė sukasi internetas. :lol:
Image
mnds
Narys
Narys

Post by mnds »

darykit kazka, nes jau trecia diena is eiles pakimba modemas. todel i sklepa turiu lakstyti :evil: cia taip vyksta kauno g. 11 name
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Ko čia šauki?Visu pirma pasistatyk modema namie tada galėsim kalbėtis....
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

martinuxx ko tu ce verki gi taves jis neklibino ;)
mnds
Narys
Narys

Post by mnds »

martinuxxx wrote:Ko čia šauki?Visu pirma pasistatyk modema namie tada galėsim kalbėtis....
man jau po stalu uztenka laidu
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Tada neverk kad internetas neveikia,visalaik kai paskambinu kai interneto nebuna,pirmas klausimas modemas namie?Jei atsakyčiau ne turbut pasisiulytu jį pastatyti...Taigi mnds nenori laidu prie kompo,tada pasiganysi lakstydamas i sklepa :lol:
Image
nitro
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nitro »

modemas bute reiskiasi laidu adaugiau? otgi nixuja mano kambary telikas stovi taj salia jo pastate ir laido atsirado ~20cm ir kuris visiskai nesimato nes yra prie tv.o is jo iseina kabeliukas i pc toks pat kaip tau kad ateina is rusio
90% dėl avarijų kalti vyrai - Kodėl? Nes mašinų raktelius duoda moterims!
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Tai va butent,todėl problemą tvarkyti pradėk nuo saves užsisakyk kad pastatytų modemą bute,o tada jei ir reiks perkraut,manau nesunku bus nueiti ir modemą ištraukt iš rozetės ir ikišt.
Image
Locked