Abonentu lojalumo programos variantai

Moderators: Leonas, steponas

Kokia nuolaidų sistema geriausia?

I-ma
16
53%
II-ra
1
3%
III-čia
5
17%
IV-ta
1
3%
Keli litai man esmės nekeičia, svarbu paslaugos kokybė
7
23%

Total votes: 30

N3xt
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by N3xt »

Kiekvienoje sakoje yra isimciu, taspats ir cia. Ziurekim i daugumas, o ne mazumas.
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Dauguma pasirinko pirmą variantą,taigi jį ir taikykit darydami nuolaidas.
Image
Alexasas
Naujokas
Naujokas

Post by Alexasas »

kvailoka tema.. net neskaiciau kas parasyta :?
kiekvienam turi but taikoma individualiai pagal staza.. tada tikrai bus isvengta visokiu nemalonumu
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Ir būtų neblogai, kad didžiausias stažas nebūtų vien tik 3m., nors kokius 8m. dar padarykit. :roll:
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
isdykus
Narys
Narys

Post by isdykus »

ir as uz pirma, nes kiti iskart atpuola, kadangi mano name kas jau turi tas turi neta, kiti visi senyvi zmones, tikrai neisivedines..
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

isdykus wrote:ir as uz pirma, nes kiti iskart atpuola, kadangi mano name kas jau turi tas turi neta, kiti visi senyvi zmones, tikrai neisivedines..
Čia eina kalba apie abi paslaugas - KTV ir internetą.
UAB "Parabolė" direktorius
natrix
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by natrix »

Ko gero ir aš už pirmą variantą. Visų pirma, ši nuolaidų ar lojalumo programa turi būti paprasta ir aiški, kad nekiltų neaiškumų bei sunkumų skaičiuojant visus ten procentus nei abonentams, nei Parabolei. Tiesa, visgi siūlyčiau daryt nuolaidas užsisakiusiems abi paslaugas: tokiu atveju kažkiek pigiau internetas ar TV, čia kaip apsimoka labiau.
Image Image
Ras
Pradedantis
Pradedantis

Post by Ras »

Aš už patobulintą I-ąjį variantą, tai yra už III-iąjį. Jame I-o varianto šalininkai nieko nepraranda, o jei aktyvūs kaimynai- dar ir išlošia. Tik, manau, kad agituot kaimynus dėl interneto nelabai taktiška. Cia aktualiau gal būtų dėl TV- ypač, jei prasta kolektyvinė antena ir ne itin bagoti kaimynai lėkščių neišsikėlę.
O šiaip, aišku, norėtųsi būti "įvertintam" konkrečiai už savo "nuopelnus". Komunų laikai vargiai besugrįš.
Gal mažiau skatint kaimynus, o daugiau ilgamečius abonentus? Kodėl gi tas stažo kaupimas nutrūksta?

P. S. Nusiunčiau ir asmeninę žinutę p. Steponui :oops:
arturas1
Naujokas
Naujokas

Post by arturas1 »

Asmeniškai man patinka pirmasis variantas , nes kiti variantai mano namui nepriimtini tikrai daug gyventojų žiūri tik ltv su dar veikiančia kolektyvine antena -apie 6 butus nuomojasi nepastovūs nuomotojai taigi atkristu laiptiniu ar aukštu lojalumo programa . Turintys 3 metų stažą yra patenkinti ,o jeigu norėtųatsirasti nauji interneto ar paketų vartotojai galėtų kažką sugalvoti taikyti pagal sudarytas sutartis sakysim 3 metas , kad nepasitrauks iš parabolės kažkiek procentų mažaiu sakysim metus laiko :D
steponas
Šefas
Šefas

Post by steponas »

Kadangi aktyvums šioje temoje kaip ir nulinis, jau galima suvesti rezultatus. Iš balsavimo rezultatų ir jūsų pasisakymų matosi, kad kolhozų laikai jau praeityje. Beveik visi pasirenka individualų varijantą, kad ir ne pats naudingiausias, bet užtikrintas. Aplamai žmonės jau nebe tiek dreba dėl kiekvieno cento. Taigi biznio iš lengvatų jau nepadarysi- paslaugų kokybė ir servisas yra svarbiau.

Visiems dėkui už dalyvavimą.
Temą rakinu.
UAB "Parabolė" direktorius
Locked