Abonentu lojalumo programos variantai
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Ko gero ir aš už pirmą variantą. Visų pirma, ši nuolaidų ar lojalumo programa turi būti paprasta ir aiški, kad nekiltų neaiškumų bei sunkumų skaičiuojant visus ten procentus nei abonentams, nei Parabolei. Tiesa, visgi siūlyčiau daryt nuolaidas užsisakiusiems abi paslaugas: tokiu atveju kažkiek pigiau internetas ar TV, čia kaip apsimoka labiau.
Aš už patobulintą I-ąjį variantą, tai yra už III-iąjį. Jame I-o varianto šalininkai nieko nepraranda, o jei aktyvūs kaimynai- dar ir išlošia. Tik, manau, kad agituot kaimynus dėl interneto nelabai taktiška. Cia aktualiau gal būtų dėl TV- ypač, jei prasta kolektyvinė antena ir ne itin bagoti kaimynai lėkščių neišsikėlę.
O šiaip, aišku, norėtųsi būti "įvertintam" konkrečiai už savo "nuopelnus". Komunų laikai vargiai besugrįš.
Gal mažiau skatint kaimynus, o daugiau ilgamečius abonentus? Kodėl gi tas stažo kaupimas nutrūksta?
P. S. Nusiunčiau ir asmeninę žinutę p. Steponui
O šiaip, aišku, norėtųsi būti "įvertintam" konkrečiai už savo "nuopelnus". Komunų laikai vargiai besugrįš.
Gal mažiau skatint kaimynus, o daugiau ilgamečius abonentus? Kodėl gi tas stažo kaupimas nutrūksta?
P. S. Nusiunčiau ir asmeninę žinutę p. Steponui
Asmeniškai man patinka pirmasis variantas , nes kiti variantai mano namui nepriimtini tikrai daug gyventojų žiūri tik ltv su dar veikiančia kolektyvine antena -apie 6 butus nuomojasi nepastovūs nuomotojai taigi atkristu laiptiniu ar aukštu lojalumo programa . Turintys 3 metų stažą yra patenkinti ,o jeigu norėtųatsirasti nauji interneto ar paketų vartotojai galėtų kažką sugalvoti taikyti pagal sudarytas sutartis sakysim 3 metas , kad nepasitrauks iš parabolės kažkiek procentų mažaiu sakysim metus laiko
Kadangi aktyvums šioje temoje kaip ir nulinis, jau galima suvesti rezultatus. Iš balsavimo rezultatų ir jūsų pasisakymų matosi, kad kolhozų laikai jau praeityje. Beveik visi pasirenka individualų varijantą, kad ir ne pats naudingiausias, bet užtikrintas. Aplamai žmonės jau nebe tiek dreba dėl kiekvieno cento. Taigi biznio iš lengvatų jau nepadarysi- paslaugų kokybė ir servisas yra svarbiau.
Visiems dėkui už dalyvavimą.
Temą rakinu.
Visiems dėkui už dalyvavimą.
Temą rakinu.
UAB "Parabolė" direktorius