Teisybė,tikrai butu maloniau kad butu diena 30 kB/s i lietuva arba 30 kB/s i užsieni,o ne po 15 kB/s atskirai,bet tai yra man bent jau nebutinas dalykas,gerai taip kaip yrayabadabadu wrote: tai reiskia up kanalai leidzia 2 kartus daugiau nei jus duodat up lietuvos. ir jeigu sugebetumet ta up i lietuva padaryt tiek kiek uzsienis+lietuva tai klientai butu kur kas labiau patenkinti. as visa laika galvojau akd cia aparatura tiek up nepatempia. o cia pasirodo kazkas technishkai to ishspreti nesugeba :/
BITES interneto ryšio kanalo tyrimas
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
i uzsieni tau daugiau nei 15 nepriklauso. arba i lietuva 30 jei uzsienio nenaudoji arba jei i uzsieni ishnaudoji tai i lietuva 15 belieka. butu kur kas teisingiau :/martinuxxx wrote:Teisybė,tikrai butu maloniau kad butu diena 30 kB/s i lietuva arba 30 kB/s i užsieni,o ne po 15 kB/s atskirai,bet tai yra man bent jau nebutinas dalykas,gerai taip kaip yra
lietuvis lietuviui pats geriausias uzkandis
- martinuxxx
- Aktyvus narys
pilnai su tavim sutinku,man uploadas užsienyje iš vis nereikalingas,o lietuvoje kur kas reikalingesnisyabadabadu wrote:i uzsieni tau daugiau nei 15 nepriklauso. arba i lietuva 30 jei uzsienio nenaudoji arba jei i uzsieni ishnaudoji tai i lietuva 15 belieka. butu kur kas teisingiau :/martinuxxx wrote:Teisybė,tikrai butu maloniau kad butu diena 30 kB/s i lietuva arba 30 kB/s i užsieni,o ne po 15 kB/s atskirai,bet tai yra man bent jau nebutinas dalykas,gerai taip kaip yra
- martinuxxx
- Aktyvus narys
- yabadabadu
- Aktyvus narys
siuo metu ms nors ir nelabai mazas bet bent jau stabilus. tikrai paskutinias kelias dienas pingai nesulyginamai atsigave palginus su tuo kas buvo iki tol. ever._LArX_ wrote:Kam reikalingas kam ne.... Man tai isvis reikia mazesnio ms uzsenyje bet kazin ar toks kada nors bus
Įdėjau į Telšių FTP 2008-03-10 PING'ų grafikus.yabadabadu wrote:siuo metu ms nors ir nelabai mazas bet bent jau stabilus. tikrai paskutinias kelias dienas pingai nesulyginamai atsigave palginus su tuo kas buvo iki tol. ever.
Kaip diena ir naktis skiriasi kas buvo iki remonto ir po remonto.
Vakar pagal BITĖS tinklomato grafiką padėtis buvo tokia:
Telšių litetuviškas kanalas lubas siekė tik tarp 20:20...20:40 ir 00:00 ... 00:20
Telšių užsienio kanalas beveik visą dieną su nedidelias tarpais palei lubas makalavosi nuo 12:00 iki 20:30
Plungės Lietuvos kanals lubas siekė labai trumpai 2 kartus nuo 19:40 iki 20:30
Plungės užsienio kanals lubas siekė nuo 19:00 iki 1:30
Jau galiu daryti išvadą - kelti srautus daug nebereikės ir tai padarius bus visai gerai ir šitą laikotarpį prisiminsiu tik kaip kažkokį košmarą, per kurį pas save tinkluose buvome priversti patikrinti viską. Kaip sakiau liko įvertinti tik kiek pridergė žiūrkės TEO požeminiuose kabelių kanaluose.
Kaip parodė mano užvesta diskusija omnitel.news ir pokalbiai su kitais KTV operatorias, tikėjusių, kad man pavyks priversti BITĘ pripažinti savo kaltes ir tuo labaiu priversti viską sutvarkyti, Lietuvoje buvo nedaug. Visi į tai žiūrėjo skeptiškai ir netgi su pašaipa.
Ko tu seni neišmanėli su visokiom "Portugalijos vėliavom" (omnitel .news skaitytojo postas apie mano ten prikabintus grafikus) knisiesi prie tokių galvotų vyrų
Netgi čia forume nedaug kas tikėjo, kad visų bėdų kaltininkė yra BITUTĖ.
O dabar nespėju atsakinėti į privačius omnitel.news skaitytojų sveikinimus, padarius pagal juos neįtikėtiną dalyką, kad be visokių gudrių diagnostikų, grafikų ir ataskaitų, mes tai aptikome ir privertėme BITĘ mums nusileisti.
Ja ja vyručiai, žemaičiai - niekada nenuleis nosies ir kovos už save netgi tada, kai situacija atrodys beviltiška
UAB "Parabolė" direktorius
O kada planuojat pakelti srautus?steponas wrote: Jau galiu daryti išvadą - kelti srautus daug nebereikės ir tai padarius bus visai gerai ir šitą laikotarpį prisiminsiu tik kaip kažkokį košmarą, per kurį pas save tinkluose buvome priversti patikrinti viską.
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Užsienio srautai dar nepakelti pagal vasario 19 d. prašymą ir kai pakels tikrai užteks, o lietuvišką srautą pakelti prašymą Mantas išsiuntė penktadienį, grįžęs iš BITĖS.M-artin wrote:O kada planuojat pakelti srautus?
Jeigu neapgaus BITĖ, turėtų pakelti iškarto po išeiginių - trečiadienį ... penktadienį.
- yabadabadu
- Aktyvus narys
na savo tinkluose irgi radot ka pagerinti o ir ziurkiu ishkada ivertinti irgi nepamaisytusteponas wrote:Jau galiu daryti išvadą - kelti srautus daug nebereikės ir tai padarius bus visai gerai ir šitą laikotarpį prisiminsiu tik kaip kažkokį košmarą, per kurį pas save tinkluose buvome priversti patikrinti viską. Kaip sakiau liko įvertinti tik kiek pridergė žiūrkės TEO požeminiuose kabelių kanaluose.
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Ne BITĖ pasistengė, o mes su jumis jiems šiknas atspardėme ir savo žemaitiško užsispyrimo vedami pinigus išsireikalavomemartinuxxx wrote:Nu čia tai pasistengė bitė Dovana tikrai didelė,taigi suma nemaža gavosi,tad ją manau reikėtu paskirti optikai
Jeigu mano pasiūlymu būtų pasinaudoję Anderneto ir Roventos vadai, tai ir jie Velykas galėtų daug pakilesnėje nuotaikoje ir su pilnesnėmis kišenėmis švęsti
A davai aplaistom pergalę ir prageriam, visvien pinigai jau buvo nurašyti - užsisakom visus Stiklius ir geriam koką savaitę ar dvi, o gal ir visą mėnesį, priklausomai kiek norinčių atsirastų
Gal cia mane daug kas nulinciuos uz tokius pasisakymus, kad sitaip issireiskiu, bet 'pagerimams' galima diena paskirt, aplaistimui, nes po tokiu terminu gerimu kazi kur pasidet galima
Nezinau kaip kitiems, man laiko visada permazai
Turiu planu, ir stengsiuos juos kaipnors padaryt tikrove, kaip gausis taip, bet to pradzia nebutu savaitiniai ar menesio gerimas, nes poto kazi ar atsiminciau ka aplamai norejau daryt
Ai nu bet, juokas juokais, aplamai ne su mano kepenim geriat
Nezinau kaip kitiems, man laiko visada permazai
Turiu planu, ir stengsiuos juos kaipnors padaryt tikrove, kaip gausis taip, bet to pradzia nebutu savaitiniai ar menesio gerimas, nes poto kazi ar atsiminciau ka aplamai norejau daryt
Ai nu bet, juokas juokais, aplamai ne su mano kepenim geriat