Internetas Telsiuose

Moderators: Leonas, steponas

Locked
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Yra vienas geras posakis apie durnių ir kelią...
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
mnds
Narys
Narys

Post by mnds »

man tai neseniai kaip intikas buvo sustreikaves ir atvaziaves meistras sake nepergyvenk, uz poros menesiu galesi optika isivesti :lol:
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

eik eik rimtai ? :lol:
Image
mnds
Narys
Narys

Post by mnds »

nu taip kai jis tvarke intika kazko as jo paklausiau poto jis sako kad galesi optika isivesti, o as sakau kad tik plungej tera ir kaip pasake kad uz poros menesiu bus ir telsiuose tj taip biski apsidziaugiau :D
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

Čia gal Steponas naują būdą sugalvojo kaip klientų nepaleist. :D Nors ir taip nebėga... :roll: Arba pudrini smegenėles čia, arba meistriukas optimistas. Greičiausiai pirmas variantas.
mnds
Narys
Narys

Post by mnds »

man tai kazkaip atrodo kad greiciau meistriukas optimistas nes kazkaip nenoriu tiketi kad steponas imtu ir sakytu meistriukams kad jie nuteiktu vartotojus kad neuzilgo optika bus :roll:
Image
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Bėgti nebėga šiandien važiavau i andernetą padėti vienai moteriai atsisakyti interneto,taigi po mėnesio dar vienas klientas i parabole ateis 8)
Image
mnds
Narys
Narys

Post by mnds »

galetu steponas padaryti akcija: "atvesk i parabole vartotoja ir gauk menesi nemokamo interneto" :D
Image
M-artin
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by M-artin »

mnds wrote:man tai kazkaip atrodo kad greiciau meistriukas optimistas nes kazkaip nenoriu tiketi kad steponas imtu ir sakytu meistriukams kad jie nuteiktu vartotojus kad neuzilgo optika bus :roll:
Įdomiai įdomiai...gal jis turėjo omeny Plungės ir Telšių sujungimą su Lietuvos Energija, bet ne "šviesolaidį iki namo". :roll: Ir kuris čia taip pasakė Trepkevičius ar Bernotas? :)
O galbūt pats skaitinėja forumą ir ką nors ne taip nužiūrėjo...
digg
Naujokas
Naujokas

Post by digg »

mnds wrote:galetu steponas padaryti akcija: "atvesk i parabole vartotoja ir gauk menesi nemokamo interneto" :D
http://www.parabole.lt/modules.php?name ... age&pid=34

pasiskaityk 12 punkta ;)
mnds
Narys
Narys

Post by mnds »

tj taip iseina kad martinuxxx gaus nemokamo intiko menesi? 8O
Image
digg
Naujokas
Naujokas

Post by digg »

tai taip iseina :)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Negausiu aš nieko,kadangi šiuolaikiniai žmonės yra labai pavydus,tikrai neužtars nė žodelio kad kažką tu gautum nemokamo,o ne jis :? Taigi,norint gauti tą mėnesį nemokamai žmogus kuris užsisako internetą turi pasakyti kad aš ji rekomendavau,o jis tikrai to nesakys,nes taip aš gausiu tą interneto mėnesį nemokamai.

O turėtų viskas buti kitaip,aš parašau privačia žinutę Steponui su žmogaus vardu,pavarde,adresu ir kai tik jis isiveda parabolės interneta(Steponui apie tai dar kartą pranešu),Steponas uždeda mėnesį nemokamo interneto.Na bet yra kaip yra,ir bent jau man ta akcija niekam tikusi.

Taigi nuo tada kada atsirado šita akcija,tai jau bus antras parekomenduotas žmogus.
Image
nice
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by nice »

tingiu skaityt ka jus paraset nes nelabai iskaitau raides liejas :lol: :lol: :lol: bet galiu pasakyt jog internetas labai geras kai uz tokia kaina gaunu toki greiti (turiu omenyje kai skaitliukas sugedes pumpinu ivalias) tai va del paraboles nenusivyliau labai gerai veikia :)
martinuxxx
Aktyvus narys
Aktyvus narys

Post by martinuxxx »

Idomu butu sužinoti kodėl šianakt iš 20 i 21 dieną,nebuvo padvigubinti greičiai?Kame reikalas?

EDIT: Taip jau išėjo kad 00:52 tiesiog mano akyse nuo 319 kB/s šoktelėjo iki 630 kB/s,taigi greičiai buvo padidinti.

Kyla klausimas kodėl 00:52,o ne 00:00,gal laikrodis pagal kurį greičiai yra padidinami vėjus rodo?Lauksiu rytoj Stepono atsakymų.
Image
Locked