Internetas Telsiuose
- martinuxxx
- Aktyvus narys
Nieks nedidins tau uploado,aš dar ne tiek prašiau,tiesiog nėra galimybiu,pradėtų kištis internetas,striginėti ir pan. jei būtų padidintas uploadas,o naktį kadangi nedidelis apkrovimas yra,todėl ir padidina uploada.N3xt wrote:Man kad kelis kart didesnis diena laikytuos, daugiau ir nebereiktu, uzteiktu mano poreikiam, db blin nakti nebent svetaine issimaitinciau :/
Jau anksčiau buvau rašęs, bet matyt ne visi tai pastebėjo, todėl tam užvedu naują temą http://board.parabole.lt/viewtopic.php?p=128280#128280natrix wrote:Internetas visiškai pjauna grybą Prapuolė užsienis Čia DNS servas kaltas ar dar kokios problemos
UAB "Parabolė" direktorius
Va dėl to, kas žemiau parašyta._LArX_ wrote:Kodel taip nepastoviai laikosi uzsieny ms ? :s
Prašau atkeipti dėmesį į datas.
Iki tai pasibaigs (kovo 22 d.) nieko negaliu jiems priekaištauti.
BITĖ wrote:PARABOLĖ UAB
Gerbiamas Kliente,
Informuojame, kad kovo 18 d. 02:00-05:00 val ir kovo 21 d. 02:00-05:00 val. dėl įrangos keitimo galimi ilgalaikiai ryšio sutrikimai. Atsiprašome už galimus nepatogumus.
Techninės profilaktikos darbai turės įtakos šių paslaugų teikimui:
* "Interneto skirtąją linija PRO" paslauga (PLUNGĖ, VAIŠVILOS G. 30 LT)
* "Interneto skirtąją linija PRO" paslauga (TELŠIAI, MASČIO G. 32-103 LT)
* "Interneto skirtąją linija PRO" paslauga (PLUNGĖ, VAIŠVILOS G. 30 IN)
* "Interneto skirtąją linija PRO" paslauga (TELŠIAI, MASČIO G. 32-103 IN)
Atsiprašome už Jums sukeliamus nepatogumus.
Pagarbiai,
Klientų aptarnavimo skyrius
UAB "Bitė Lietuva"
Statistika neveikia. Iš pradžių nerodė kelių paskutinių dienų sunaudoto MB skaičiaus, dabar visai nulūžo.
Bandant patekti gaunu atsakymą:
"Warning: pg_exec(): Query failed: ERROR: invalid input syntax for integer: "" in /var/www/statistika/index.php on line 151
klaida"
Žinoma tai nėra pats būtiniausias dalykas, bet visgi...
"Warning: pg_exec(): Query failed: ERROR: invalid input syntax for integer: "" in /var/www/statistika/index.php on line 151
klaida"
Galima kitam protingai patarti, bet negalima kito išmokyti protingai elgtis.
Jau ne pirmą dieną matau kalbant apie problemas dėl MB skačiavimo ir ryt pasidomėsiu kas per fokusis čia vyksta.M-artin wrote:Statistika neveikia. Iš pradžių nerodė kelių paskutinių dienų sunaudoto MB skaičiaus, dabar visai nulūžo.
klaida"