kaštai kaštais, bet kuo greičiau duosit to srauto - tuo bus geriau. Nuo maždaug 18-19 val. internetas ima visiškai dusti - apie užsienį nekalbu. Štai norisi apie Kernagį pažiūrėt video iš lrytas.lt - ir jokių šansų. O juk čia srautas į LT. Suprantu: pikas yra pikas - tačiau viskam juk yra ribos.
stepas.b wrote:kaštai kaštais, bet kuo greičiau duosit to srauto - tuo bus geriau. Nuo maždaug 18-19 val. internetas ima visiškai dusti - apie užsienį nekalbu. Štai norisi apie Kernagį pažiūrėt video iš lrytas.lt - ir jokių šansų. O juk čia srautas į LT. Suprantu: pikas yra pikas - tačiau viskam juk yra ribos.
Šiandien ir vakar lietuviško srauto Plungėje pakako ir dar 10% atsargos buvo. Priežastys matomai kitur yra.
steponas wrote:Šiandien ir vakar lietuviško srauto Plungėje pakako ir dar 10% atsargos buvo. Priežastys matomai kitur yra.
Situacijos labai tragedizuoti neverta, tie nulūžimai ir dingimai tęsiasi neilgai - pora valandų per parą. Ir ne man vienam, o visiems tame name kur gyvenam. bet dar luktersim, o jei ką - Leono numerį turim
Visų pirma,Steponas mum siurprizą surengtų jam negaila,tik kad nėra iš ko jį surengti.Kame bėdos?Ogi susijungimas su Lietuvos energija kuris surijo gabalą suplanuotų pinigų telšių optikai,taigi jei buvo kalbėta apie Naujuosius metus,tai dabar optika galėtų but manau tik mano gimtadienio dovana T.y kovo pabaiga.Taigi grubiai sakant už metų tikrai turėsim Palikėsiu kantrybės visiem,na o aš aišku nemiegu,ir žvalgausi kas vyksta interneto rinkoje,gal TEO greičiau apsisuks ar Andernetas (mažai tikėtina) už parabolę.
Jei už metų Parabolė neįves optikos, tu man ją įvedi savo lėšomis, ok?
Deja,negaliu to užtikrinti,bet mano skaičiavimais tai turėtumėm 100 % turėt masčio,kauno gatvės Galėčiau kažką labiau parognozuot,bet neturiu duomenų apie parabolės mėnesinį pelną